Hent Combo Cleaner

Hvis download mislykkes eller det er nødvendigt at downloade på en inficeret enhed, så indtast følgende webadresse i browseren:
https://www.malwarerid.dk/downloads/combocleaner.dmg

1. Download installationsprogram

Download

2. Kør programm

3. Følg vejledningen

Combo Cleaner funktioner

  • Combo Cleaner, som er et hjælpe- og sikkerhedsprogram til Mac, beskytter din computer mod de fleste Mac-trusler og hjælper dig med at få fjernet unødvendigt rod.
  • Opdateret antivirus – Combo Cleaner kan prale af opdateringer hver time, hvilket hjælper dig med at være beskyttet mod de nyeste trusler. Det beskytter sine kunder mod adware, virusinfektioner samt malware. Udover malware, der er sigtet mod Mac-computere, registrerer programmet også PC-trusler.
  • 24/7 support – Det engagerede og kyndige supportpersonale hjælper med individuelle og unikke problemer, som Combo Cleaner måske ikke er i stand til at løse automatisk.
  • Hjælpefunktioner – Combo Cleaner kan råde dig om hvilke filer, du sagtens kan fjerne – herunder midlertidige filer, duplikater, logfiler, store filer osv. Disse gratis funktioner hjælper dig med at få god plads på dine drivere, mens du stadig selv styrer, hvilke filer du gerne vil beholde.
  • Fjernelse af applikationer – Combo Cleaner afinstallerer applikationer ved at fjerne deres tilknyttede filer, der normalt kan forblive på computeren. Dette hjælper dig med at gøre plads på din Mac og undgå rod.
  • Beskyttelse af privatlivet – Hvis du ikke ønsker at blive sporet nogen steder online, kan Combo Cleaner tage sig af det ved at administrere sporingsdata, der er gemt på din Mac. Alle større browsere understøttes.

Tak fordi du prøver Combo Cleaner

Combo Cleaner bekæmper truslerne mod sikkerheden og produktiviteten på din Mac. Ligesom alle andre computere er Mac-computere sårbare overfor ophobning af mange ubrugte filer og applikationer, som optager en masse plads, men som ikke udfører noget nyttigt. Og værre endnu, med Mac OS’ stigende popularitet er der et øget antal it-kriminelle, der går efter dette operativsystem og udvikler nye infektioner til det.

Vigtige oplysninger

Der findes mange professionelle anti-malware- og hjælpeprogrammer, som kan hjælpe med at fjerne malware og holde en Mac maksimalt produktiv. Funktionerne i Combo Cleaners multifunktionelle værktøj bliver evalueret i vores anmeldelse. De fleste funktioner skal man betale for, men Combo Cleaners refunderingspolitik og den enkle fjernelsesproces giver kunderne mulighed for at prøve det stress.