Attention! All your files are encrypted!

Attention! All your files are encrypted!

Attention! All your files are encrypted! beskeden betyder det scareware, hvilket er endnu et værktøj, der er designet af svindlere til bedrageri. Dette malware, som er identificeret som Trojan.Ransom.HM, sigter efter folk, som ynder at benytte fildelingstjenester, såsom at downloade film, musik og andet. Programmet er bemærket at kryptere filerne på ofrets computer, hvorefter det kræver 50 euro for at gendanne dem.

I de fleste tilfælde distribueres dette scamware via illegale kopier af musik, film samt andre filer. Så snart det er sat i gang, indfører det nogle filer, som ikke kan startes normalt og tillige viser det advarslen, der siger, at der er fundet illegale programmer på din PC. Udover det krypterer denne virus alle udvidelserne ved at tilføje .EnCiPhErEd til filudvidelsen og har tendens til at ændre standard ikoner til et pink fælles ikon.

Hver mappe på den udsatte PC bliver som regel omdøbt til ”HOW TO DECRYPT FILES.txt” og omfatter denne meddelelse:

Bemærk! Alle dine filer er krypteret”

Du benytter uautoriserede programmer!

For at gendanne dine filer og få adgang til dem,

send kode Ukash eller Paysafecard på en værdi af EUR 50 til e-mail adressen

[email protected].

I løbet af dagen vil du modtage svaret med koden.

Du har 5 forsøg til at indtaste koden. Hvis du overskrider denne dato, vil alle data være uigenkaldeligt ødelagte. Vær forsigtig, når du indtaster koden!

Du skal naturligvis aldrig betale dette depositum på 50 euro. Flere anti-malware selskaber udvikler værktøjer, som gratis dekrypterer data. Hvis du gerne vil reparere din computer anbefaler vi, at du fjerner Trojan.Ransom.HM ved hjælp af dette værktøj.

Den bedste beskyttelse mod denne trojanske kryptering er ved at lave regelmæssige sikkerhedskopier.

Kilde: https://www.2-viruses.com/attention-all-your-files-are-encrypted

Læs "Attention! All your files are encrypted!" på andre sprog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *