European Football Championships 2016 Makes Excellent Bait for Spam Campaigns

-
 0

Spam-aktiviteter har tendens til at blive værre før og under store begivenheder såsom internationale fodboldmesterskaber. Euro 2016, som bliver afholdt i Frankrig til juni, er ikke en undtagelse. Eksperter har allerede fundet spam-forekomster, der sættes i forbindelse med den begivenhed.

Denne pågældende spam dukker op i form af lotterimeddelelser, der har med de kommende fodboldkonkurrencer at gøre. De besidder den samme grafik og de samme logoer, som Euro 2016 og stifterne har, hvilket får det til at virke som et officielt lotteri. Meddelelsen overbringer de normale oplysninger, der erklærer, at lotteriet er officielt, at modtageren er tilfældigt udvalgt og hvis du gerne vil modtage gevinsten, er du nødt til at besvare e-mailen og oplyse visse nødvendige, personlige oplysninger. Teksten er nok ikke den samme i alle tilfælde, men de ovennævnte punkter bliver altid nævnt.

Disse e-mails med lotterivedhæftninger bliver sendt fra en lang række e-mailadresser. Meddelelsen angående gevinsten indeholder forskellige kontaktadresser. Disse spam e-mails kan omfatte tilbud på en 2-euro jubilæumsmønt, skrevet på forskellige sprog. Senere kan der dukke e-mails op, der bekendtgør, at du har vundet billetter til kampene. Ligesom det var tilfældet med VM i Brasilien.

Disse spam-angreb vil helt bestemt blive mere hyppige, når UEFA europamesterskabet nærmer sig, og især i løbet af kampene.

Vi råder dig på det kraftigste til ikke at åbne de omtalte e-mails og deres vedhæftninger, da de kan være potentielle overbringere af ondsindede infektioner, såsom ransomware. Som følge heraf kan dit computersystem og dine filer kan blive beskadiget.

SOURCE: Securityaffairs.co

 

Om forfatteren

 
 
 
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *