ICSPA Virus - Hvordan Fjernes Det?

-
 0
Type: Ransomware
Andre navne: International Cyber Security Protection Alliance
 

ICSPA Virus er et ransomware program, der angriber computerbrugere i flere lande ved brug af forskellige beskedversioner på forskellige sprog. Bogstaverne ICSPA står for International Cyber Security Protection Alliance, og målsætningen er hovedsageligt computere lokaliseret i England, Irland, Canada, USA og Australien. Advarslen indeholder altid dets logo samt et navn på en lokal politiinstitution eller anden lov myndighed. Nogle af de navne, som følger med ICSPA virusbeskeden er FBI Cybercrime Division, Metropolitan Police, United Kingdom Police og andre. Cyberkriminelle har for nyligt opdateret dette ransomware.

ICSPA Virus viser en besked på den inficerede computers skærm, og den hævder, at du har benyttet og distribueret indhold med ophavsret, og på den måde overtrådt loven i dit land. Til sidst bliver du bedt om at betale en bøde, som for det meste varierer fra 100 til 300 euro eller dollars, og afhængigt af hvilket land, badwaren angriber.

Formålet med ICSPA virus er at få penge fra computerbrugere, ved at anklage dem for at bryde loven. Igen afhængigt af hvilket land, du bor i, anmoder den om, at du betaler en bøde ved hjælp af Ukash, Paysafecard eller Moneypak betalingssystemerne. Du skal ignorere disse anklager og slet ikke betale noget af det, den fortæller dig. Ingen lov myndighed ville benytte den slags metoder til at meddele om dine fejl, og de ville aldrig opkræve bøder ved hjælp af kredit kort.

Du anbefales på det kraftigste at fjerne ICSPA Virus fra din computer, så snart du opdager dens spor i din maskine. Du kan være sikker på, at det er en badware, som kun er ude på at fratage dig dine penge. Neden for giver vi dig en vejledning til fjernelse af ICSPA virus. Følg disse punkter, for at slippe af med dette ransomware for stedse:

 1. Genstart din computer, tryk F8 mens den genstarter.
 2. Vælg fejlsikret tilstand med netværk.
 3. Start MSConfig.
 4. Deaktiver opstartselementer rundll32, der tænder applikationer fra Applikation Data.
 5. Genstart computeren igen.
 6. Scan med https://www.2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe, for at finde filen og fjerne den. Her følger en videoguide, der viser, hvordan man udfører alle punkterne:

Hvis du ikke kan bruge Fejlsikret Tilstand, kan du prøve at genstarte i fejlsikret tilstand med kommandoprompt. Således sletter du ICSPA virus ved hjælp af denne metode:

 1. Genstart i fejlsikret tilstand med kommandoprompt. ICSPA virus skulle ikke starte denne gang.
 2. Kør Regedit. Søg efter Winlogon. 
 3. Der vil være en nøgle mærket Shell under Winlogon. Den skulle referere til Explorer.exe eller være blank. Hvis der er noget andet, som refererer til en eksekverbar i en af brugermapperne, skal du erstatte det med explorer.exe.
 4. Gem ændringerne, genstart i fejlsikret tilstand med netværk.
 5. Kør msconfig og deaktivér alle unødvendige opstartselementer. Du skulle være i stand til at genstarte normalt.
 6. Installer og kør https://www.2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe. Scan PC’en med det, og slet de ICSPA virus eksekverbare, den finder.

Her er en videoguide, der illustrerer metoden til denne virusfjernelse:

Bemærk, at hvis hver fejlsikret tilstand er blokeret, og du ikke kan få adgang til anden brugerkonto og køre Anti-Malware program scanningen derfra, findes der en anden mulighed for at rense PC’en igen.

 Vi anbefaler, at du enten bruger Bootable antivirus CD/USB disk og scanner med den, eller at du ringer på telefonnummer +1-888-334-2444 (USA / CA ), for at få hjælp.

Automatiske fjernelsesværktøjer til ICSPA Virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom ICSPA Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel ICSPA Virus fjernelse

 
Processer:
       
 

Om forfatteren

 
november 29, 2014 20:08, november 29, 2014 20:08
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *