International Police Association Virus - Hvordan Fjernes Det?

-  0
Type: Ransomware
Andre navne: IPA Virus
 

International Police Association virus er endnu en version af ransomware, som er programmeret til at blokere skærmen på en computer, lige så snart det er trængt ind i pc’en. Ofret vil kunne se en besked skrevet på italiensk. Det foregiver at være fra offentlige myndigheder – International Police Association – IAC (International Administration Center). Teksten informerer om, at blokeringen er sket som følge af overtrædelse af statens love om illegalt brug og distribution af materiale med ophavsret. For at fjerne blokeringen bliver computerbrugeren bedt om at betale en bøde på 100 euro ved hjælp af Ukash eller PaySafeCard betalingsmetoderne.

Dette fupnummer bruges vidt og bredt af ransomwareudviklere. De foregiver at repræsentere statslige eller lokale politiorganisationer og dermed beskytte loven. It-kriminelle forsøger at snyde penge fra folk ved at skræmme dem. Og det er ikke tilfældigt, at de anvender ovenfornævnte betalingssystemer. Det er især vanskeligt at spore de betalte beløb, fordi ofrene får specielle PIN numre. Disse bliver derpå solgt til en lavere pris på det sorte marked og pengene bliver inkasseret.

Hvis du bemærker en tekst som denne på din computerskærm, skal du ikke betale for noget af det.

Tutta láttività di questo computer è stato registrato. Se si utilizza la webcam, video e immagini sono state salvate per la webcam identificazione.

…….

Din computer er blevet låst!

…..

Furthermore, possesso di material scaricato illegalmente è punibile ai sensi dellárt 184 comma 3 del codice penale e può anche portare ala confisca del computer, con il quale sono stati scaricati I Diles.

International Police Association virus trænger ind i maskinen ved hjælp af svagheder i systemet. Der findes flere af den slags trojanske distributionsmetoder, såsom brug af spam e-mails med ondsindede links eller vedhæftninger, køb af annoncer på websider, som fører hen til malware websider, infiltration af en speciel kode til korrupte websider. Du skal være opmærksom på, at selv de internet websider, som du besøger hver dag, kan blive angrebet af it-kriminelle og blive inficeret, så det er ikke nødvendigvis kun voksne sexsider, der kan forårsage, at din computer bliver blokeret af International Police Association virus.

Hvis din computer er blevet blokeret af dette ransomware, skal du ikke betale penge til it-kriminelle. Selvom beskeden lover, at din computer vil blive låst op, vil det ikke slette infektionen. Afhængig af versionen af International Police Association virus kan du følge vejledningen herunder:

FJERNELSESVEJLEDNING I FEJLSIKRET TILSTAND MED NETVÆRK

 1. Vælg fejlsikret tilstand med netværk. Det gør du ved at genstarte din computer og trykke F8, mens den genstarter.
 2. Start MSConfig.
 3. Deaktiver opstartselementer rundll32, der tænder applikationer fra Applikationsdata.
 4. Genstart din computer som normalt.
 5. Scan med https://www.2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe for at finde filen og fjerne de. Herunder kan du finde en video, der viser, hvordan punkterne udføres:

FJERNELSESVEJLEDNING I FEJLSIKRET TILSTAND MED KOMMANDOPROMPT

 1. Genstart i fejlsikret tilstand med kommandoprompt. International Police Association virus skulle ikke blokere din computerskærm.
 2. Kør regedit. Søg efter Winlogon.
 3. Der vil være en nøgle markeret som Shell under Winlogon. Den skulle henvise til Explorer.exe eller være blank. Hvis der er noget andet, der henviser til en eksekverbar i en af brugermapperne, skal du erstatte det med explorer.exe.
 4. Gem ændringerne, genstart i fejlsikret tilstand med netværk.
 5. Kør msconfig og deaktivér alle unødvendige opstartsposter. Du skulle være i stand til at genstarte normalt.
 6. Installer og kør https://www.2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe. Scan din computer med det og slet International Police Association virus og alle dets relaterede filer.

Her følger en videovejledning, der illustrerer denne fjernelsesmetode:

Automatiske fjernelsesværktøjer til International Police Association Virus

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom International Police Association Virus, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel International Police Association Virus fjernelse

 
 

International Police Association Virus skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
november 8, 2015 09:37, november 8, 2015 09:37
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *