Shoppi - Hvordan Fjernes Det?

 

Ved første øjekast kan Shoppi måske se ud som en nyttig applikation, men i virkeligheden er det ikke andet end et irriterende adwareprogram. Og det er ikke alene generende, du kan også blive inficeret med andet malware på grund af Shoppi, så du skal ikke beholde det på din computer. Du vil først bemærke denne applikation, når den allerede er installeret på din PC, men så er det til gengæld heller ikke svært at opdage den, idet næsten alle annoncerne, der vises af Shoppi, er markeret med et slogan, såsom ”Ads by Shoppi” eller ”Brought to you by Shoppi”. Så hvis du har bemærket denne forekomst i din browser, er din computer helt klart inficeret, og du er nødt til at gøre noget ved sagen.

Hvis du gerne vil slippe af med Shoppi hurtigt og uden besvær, skal du downloade og installere et pålideligt anti-malware program, såsom SpyHunter eller Malwarebytes og scanne din PC med det. Det vil automatisk finde og fjerne truslen, så du ikke behøver at bekymre dig om det længere. Det vil ligeledes beskytte dit system mod lignende infektioner fremover.

Hvis du ikke har lyst til at downloade noget ekstra anti-malware software, kan du blot rulle ned til slutningen af denne artikel, hvor du vil finde vores trin-for-trin Shoppi manuelle fjernelsesvejledning. Hvis du følger alle punkterne omhyggeligt, vil du selv være i stand til at fjerne denne applikation.

Skulle du have nogle spørgsmål vedrørende denne infektion, er du velkommen til at stille dem i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil forsøge at besvare dem alle. Videre i denne artikel kan du finde yderligere information om de særlige funktioner ved Shoppi.

Om Shoppi adware

Programmet fungerer som en browsertilføjelse, der kan føjes til alle de mest populære browsere, herunder Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer og selv Safari. Det betyder, at Apple Brugere også kan blive inficeret. Skønt den beskrives som en applikation, der vil hjælpe dig med at spare både din tid og penge ved at levere diverse kuponer, rabatter og kommercielle tilbud til dig, når du handler online, så passer det ikke. Alle disse rabatter og tilbud vises som alle mulige irriterende former for annoncer, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, kontekstuelle eller bannerreklamer. Selv en ny fane eller nyt vindue kan blive åbnet. Annoncerne dukker helt tilfældig op, hvilket er ret generende.

Vi kan ikke anbefale, at du klikker på nogle af de annoncer, der vises af Shoppi, for hvis du gør det, vil du straks blive omdirigeret til andre hjemmesider, der eventuelt ejes af forskellige it kriminelle, såsom hackere eller scammere. Din computer kan på den måde blive inficeret, eller du kan blive snydt og miste dine penge. Programmet virker ligesom et reklamenetværk, der er udviklet specielt for it kriminelle. Da de ikke har adgang til alle de lovlige reklamenetværk, benytter de adware ligesom dette til at fremme deres hjemmesider og skabe trafik til dem. Så hvis Shoppi er installeret på din computer, kan it kriminelle nå dig til dagligt direkte i en af dine browsere.

En anden uønsket egenskab ved Shoppi er dataindsamling. Når programmet først er installeret, vil det indsamle forskellige oplysninger om dig, såsom din søgehistorik, søgeforespørgsler, mest besøgte hjemmesider, eller endda din IP og e-mail adresse. Tredjeparterne tilpasser annoncerne i henhold til de indsamlede data, og gør dem således mere relevante og interessant for dine søgevaner, og dermed stiger chancen for, at du vil klikke på en af dem. Det er det vigtigste formål med Shoppi, for udviklerne af programmet bliver betalt, hver gang der klikkes på en annonce.

Således distribueres Shoppi

Din computer kan blive inficeret med dette potentielt uønskede program, når du downloader og installerer gratis software fra upålidelige hjemmesider. Shoppi spredes ved at være bundtet med andre freebies, og bliver således installeret på computeren uden at brugeren er klar over det.

Hvis du gerne vil undgå det, skal du være meget opmærksom på installationsprocessen ved software, der er downloadet gratis. Du skal altid vælge en brugerdefineret eller avanceret installation og du skal ikke springe punkter over. Det vil gøre dig i stand til at se alle tilgængelige indstillinger samt foretage ændringer. Du skal ikke forhaste dig, for noget af den mest vigtige information kan blive vist med meget lille skrifttype, og det vil du nødigt overse. Det vil ligeledes være klogt at læse alle vilkår og betingelser. Hvis du bemærker, at noget ekstra software, som du ikke kender, vil blive installeret ved siden af, skal du ikke tillade den installation, for det kan muligvis være Shoppi eller andet malware.Automatiske fjernelsesværktøjer til Shoppi

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Shoppi, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Sådan slipper du af med Shoppi adware

Sådan fjernes Shoppi ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Shoppi installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Shoppi
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Shoppi fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Shoppi samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Shoppi, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Shoppi fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Shoppi. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Shoppi eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Shoppi, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Shoppi fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Shoppi samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Shoppi, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Shoppi fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Shoppi være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Shoppi fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Shoppi. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Shoppi, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

       
 

Om forfatteren

 
juli 16, 2015 12:41, juli 16, 2015 12:41
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *