System Kernel UI upgrade

Et nyt mobil malware kaldet ”System Kernel UI upgrade” er på det seneste blevet bemærket. Da det ikke er helt klart, hvilke konsekvenser det kan få, bør du holde dig væk langt væk fra det. Det sigter efter diverse mobilenheder med et Android operativsystem. Du kan blive inficeret med det, mens du søger på internettet med en af de mobile netbrowsere, såsom Google Chrome. Se nærmere på skærmbillederne, som dukker op, hvis din mobilenhed bliver inficeret:

Android malware

Android malware 1

Som du kan se, vil du modtage en meddelelse om, at din mobilenhed er løbet tør for hukommelse, og at du er nødt til at opdatere noget for at løse problemet. Bemærk den underlige URL – system.androldupdate.com, hvor der er et lille ”l” i stedet for ”i” i ordet ”Android”. Google ville ikke levere opdateringer på denne mærkelige måde, så automatisk virker meddelelsen underlig. Du skal ikke godkende den opdatering, for hvis du gør det, kan et ekstra malware blive downloadet på din smartphone eller tablet.

Indtil videre er det kendt, at denne infektion kan finde sted på alle de nyeste smartphones, herunder Samsung Galaxy 5 eller Google Nexus 5. En ondsindet kode kan blive sat ind på lovlige hjemmesider, så din mobilenhed kan blive inficeret, mens du søger på velkendte og pålidelige hjemmesider.

System Kernel UI upgrade er opført som en mobil hijacker. Når den først er inde, vil den omdirigere dig til andre ondsindede hjemmesider. Resultatet kan være, at din smartphone eller tablet bliver inficeret med endnu mere malware. Det er grunden til, at du skal fjerne System Kernel UI upgrade hurtigst muligt.

Kilde: https://www.2-viruses.com/mobile-malwares/system-kernel-ui-upgrade

Læs "System Kernel UI upgrade" på andre sprog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *