Adwcleaner anmeldelser

Adwcleaner er et af de junkware oprydningshjælpemidler, der hjælper med at bekæmpe adware og browser hijackers (kaprer). Det er et simpelt men meget nyttigt hjælpemiddel, der rydder ud i parasitter, der ikke opspores af almindelige antivirus programmer. Denne form for grænse programmer såsom PUPs, Adware eller Hijackers er yderst generende, men ikke så farlige at de inkluderes i virus databaser.

Adwcleaner kræver ikke installering og kan køres fra desktoppen (skrivebordet). Det har flere nyttige valgmuligheder: skanning af PC for adware og slettelse af disse. Skanningen tog mig under 1 minut og med succes opsporede den Delta search hijacker, som jeg på forhånd havde installeret i computeren. Yderligere opsporede den BrowserProtect – et generende program, der fryser browserindstillinger og forhindrer browsere i at vende tilbage til normal søgemaskine.

Fjernelsesprocessen var ligeledes hurtig, dog det krævede genstart af systemet for at fjerne nogle låste filer. Imidlertid var det ikke alle indstillingerne, der blev sat tilbage: mens Firefox blev returneret til Google, forblev ny fane URL hijacked (kapret), og andre browserindstillinger var fuldstændig uændrede. Du er således nødt til at genoprette dem manuelt ved at bruge using redirect virus guide (guide til omdirigering af virus). Dog er processen meget nemmere, eftersom frysningen af browseren skulle være væk.

Overall Adwcleaner er et godt fjernelseshjælpemiddel.

Positive sider af Adwcleaner

Adwcleaner er et hurtigt og virkningsfuldt Browser Cleaner program. Det er ligeledes fuldstændig gratis.

Negative sider af Adwcleaner

Nulstiller ikke alle indstillingerne, efter at have fjernet junkwaren.

Kilde: https://www.2-viruses.com/reviews/adwcleaner

Læs "Adwcleaner anmeldelser" på andre sprog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *