Combo Cleaner anmeldelser

Combo Cleaner beskrives som avanceret og et af de bedste hjælpeprogrammer til Mac. Det er et multifunktionsværktøj til fejlrettelser, sporing af virus og malware og generel systemoptimering.

Din Mac-computer er et kunststykke i sig selv, men den har dog stadig brug for ordentlig pleje, så den kan yde sit fulde potentiale. I dette tilfælde er Combo Cleaner alt-i-ét køb, hvad angår sikkerheden og effektiviteten af din Mac.

Tydelig brugerflade og 6 hovedfunktioner

Combo Cleaner er lige til at gå til, præcis som det skal være. Brugere med lidt eller ingen computerviden vil helt bestemt være i stand til at bruge den uden besvær.

Combo Cleaner Main Screen

På appens startside finder du de vigtigste oplysninger om den nuværende tilstand i dit system – tilgængelig plads på din disk, RAM og CPU-brug.

På venstre side i menuen har du de 6 primære funktioner, som kan startes med det samme, ved at du klikker på ”start Combo Scan” på startskærmen. Jeg går ud fra, at det er derfor, at den kaldes for ”Combo”-renser.

Et hurtigt tip – hvis du ikke har lyst til at spilde en masse tid, og kun har brug for at udføre en eller nogle af kontrolscanningerne, så kør dem separat. For combo-scanningen tager noget tid.

Combo Cleaner Error Deleting files

Det er kun hjælpeværktøjerne, der er gratis

Efter combo-scanningen vil du modtage en rapport over harddiskens tilstand, store og dobbelte filer, malware og virus samt mulige fare vedrørende dine fortrolige oplysninger.

Hvis du sletter mere en 4 GB af de uønskede filer fra applikationscaches, downloads, applikationslogfiler samt papirkurven, arbejder systemet noget bedre, så det er bestemt værd at gøre det. Du skal blot tjekke filerne i mappen ”Downloads”, inden du fjerner dem automatisk.

Bad review of combo cleaner

Dog havde Combo Cleaner ikke held med at fjerne nogle af filerne og foreslog, at vi gjorde det manuelt:

Den gør det også nemt for dig at fjerne store filer. Det samme gør sig gældende for dubletter.

good review combo cleaner

Alt i alt er det et hurtigt, effektivt og velfungerende værktøj, der kan rense din Mac for junk-filer og få orden i den. Og det bedste ved det hele er, at alle de funktioner er gratis, så du behøver ikke at opgradere til en premium version, hvis du ikke ligefrem bliver genereret af malware og virusser.

Combo Cleaner som anti-malware og antivirus til Mac

Først og fremmest vil vi gerne gøre dig opmærksom på, at det ikke er så hurtigt. Sammenlignet med værktøjer såsom Reimage tager det meget længere tid for Combo Cleaner at scanne for virusser. Bortset fra det kører det lige ud af landevejen.

Combo cleaner price

Man kan finde på kommentarer på internettet, hvor folk klager over, at Combo Cleaner ikke kan finde virusser:

Det kan være, at programmet ikke kan spore malware pga. mangel på virusser i programmets virusdatabase. Selvom vi ikke tvivler på scanningsmaskinen, kan opdateringerne af virusdatabasen eller regelmæssigheden af disse opdateringer være et problem. Hvis denne funktion er meget vigtig for dig, foreslår vi, at du benytter dig af en af de tunge drenge, såsom Malwarebytes Anti-Malware til Mac.

Samtidigt er der andre kunder, der er tilfredse med Combo Cleaner, da det er af ordentlig kvalitet til en overkommelig pris:

Mange brugere henviser også til, at funktionen Afinstallation er rigtig god – den kan fjerne applikationer, der er vanskelige at afinstallere. Desværre er den kun tilgængelig, hvis du køber en premium version.

Pris

Den gratis version kan sagtens bruges og tilbyder dig følgende funktioner:

Diskrenser

Sporing af store filer

Sporing af dobbelte filer

Virus- og malwarescanner

Hvis du gerne vil have adgang til alle de andre funktioner, er du nødt til at købe en premium version, som koster 63 dollars, hvis du vælger at betale årligt, og 52 dollars for den halvårlige mulighed. Prisen på Combo Cleaner ligger i midten, når man sammenligner med andre lignende værktøjer, så det er helt bestemt en fornuftig pris.

Opsummering

Combo Cleaner er et fremragende værktøj, der også kan beskytte din Mac mod virusser. Eftersom næsten alle funktionerne er gratis, kan vi bestemt anbefale dig at få fingrene i dette program.

Apropos beskyttelse mod malware og virusser, kan det gå begge veje. Du kan enten blive henrykt over, at det sætter en stopper for et farligt virusangreb eller du kan blive rasende, fordi du har betalt for premium versionen, som måske ikke har kunnet finde virussen hurtigt nok.

Positive sider af Combo Cleaner

  • Brugervenlig UI (brugerfladen)
  • Kører fint
  • Kan fjerne applikationer, som du ikke har kunnet afinstallere
  • Hjælpeværktøjerne er gratis

Negative sider af Combo Cleaner

  • Man betaler for ekstra funktioner
  • Det kan tage noget tid for den at finde virusser (længere tid end den burde)
  • Kan ikke slette nogle filer fra cache
  • Har ikke gratis prøveversion for anti-malware-funktionen

Kilde: https://www.2-viruses.com/reviews/combo-cleaner

Læs "Combo Cleaner anmeldelser" på andre sprog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *