Hitman Pro anmeldelser

Hitman Pro er et passende navn for SurfRight’s malware fjernelsesværktøj – programmet er kun lige akkurat mærkbart, hurtigt, og vigtigst af alt i stand til at fjerne dine problemer på en ligetil måde. Den eneste analogi, der ikke helt virker her, er prisen for hvilken alt dette potentiel er tilgængeligt – blot $19,95 om året, hvilket er næsten halvdelen af hvad du ville betale for nogle af de større navne i branchen. Foruden kan du bruge Hitman Pro til at skanne din computer uden nogensinde at betale en krone, og du får 30 dage, hvor du kan fjerne malware (de 30 dage starter den første gang du fjerner malware fra dit system).

Hitman Pro 3.5 er cloud-baseret, derfor den minimale størrelse på 6MB, samt den latterlige høje hastighed med hvilken den arbejder. Dette værktøj er fremragende for mindre computerkyndige folk på grund af sin brugervenlighed, men det vil også appellere til den mere erfarne bruger på grund af dets betydelige tilpasningsevne.

Kort fortalt så er Hitman Pro 3.5 et fremragende, billigt lille program, der vil fjerne malware fra dit system lige som godt som det bedste af dem.

Og nu til detaljerne…

Skanningen

Selv om skanningen er hurtig, bør det ikke fortolkes som overfladisk. Faktisk så er processen bag skanningen ret kompleks. Først gør Hitman sig umage ved brugen af en teknik, der finkæmmer filer, markerer dem der fejler ved testen af flere faktorer, såsom udgiveren, om filen er pakket eller krypteret, om nogen rootkit teknik er i brug, om der er kommunikation med farlige websider og om der ingen alarmerende kommentarer er om filen på sikkerhedswebsider. Disse er blot et par eksempler på de faktorer, de udøvende filer skal møde for at undgå mistanke.

De filer, der betragtes som mistænkelige af Hitman Pro 3.5, er derefter dømt af Cloud, som omfatter ESET nod databaser samt de af Avira, a-squared og PrevX. Enhver fil, der stadig er mistænksom, og det ikke helt står klart hvilken infektion i særdeleshed, der kan blive taget i betragtning, er derefter overført til en ekspertgruppe, som analyserer dem direkte.

Statistik

Vi testede Hitman Pro 3.5 på flere computere, hvor af nogle var rene, og andre var inficerede. Statistikken er som følger:

Hitman fandt gennemsnitligt 90 % malware prøver på vores systemer, hvilken er en høj procentdel. Apropos rootkits, som i stigende grad er et vigtigt aspekt i betragtning af den voksende popularitet af rootkit teknologi, finder Hitman næsten alt, og scorer højere end noget andet sikkerhedsprogram vi har testet. Et andet vigtigt aspekt af ethvert af nutidens sikkerhedsprogrammer, er hvor fremragende programmet håndterer skælmske sikkerhedsprogrammer. Ifølge testen er Hitmans score i denne sektion langt højere end gennemsnittet.

Alt i alt er statistikken god, bortset fra én kendsgerning – Hitman efterlader en masse spor – hjernemasse på væggene i din Windows registreringsdatabase.

Konklusioner

Hitman Pro 3.5 er billig, faktisk er den billigere end de fleste sikkerhedsprogrammer (selv nogle af dem, der mislykkes i at score nærved så godt), den er hurtig og let, hvilket gør den perfekt for low-end systemer. Den er yderst effektiv til at opspore en bred vifte af infektioner. Alt dette lyder for godt til at være sandt, men naturligvis er der tilbageslag.

Langt den største af disse er det faktum, at Hitman ikke tilbyder real time beskyttelse, hvilket betyder, at du konstant er nødt til at skanne dit system for at være på den sikre side. Indrømmet, med en skanning der tager omkring 2 minutter, er det ikke så stort et problem, men det er stadig en ulempe, der i nogle tilfælde kan være problematisk. Det er grunden til, at Hitman bør anvendes sammen med et andet sikkerhedsprogram.

Dette vil også løse et andet problem – sporene, som Hitman’s attentatjob efterlader.

Vi kan med sikkerhed anbefale Hitman Pro 3.5 til alle, der har malware problemer, og har brug for en hurtig løsning.

Kilde: https://www.2-viruses.com/reviews/hitman-pro

Læs "Hitman Pro anmeldelser" på andre sprog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *