Malwarebytes Anti Rootkit anmeldelser

Malwarebytes Anti-Rootkit (MBAR) er en rootkit skanner. Den er lavet til at søge efter og fjerne rootkits (computer infektioner, der hijacker/kaprer det operative system, for at skjule indtrængen i Windows registreringsdatabasen og eksistensen af andre malware filer). Lige så snart et rootkit er fjernet, er det igen muligt at se skjulte filer og indtrængen i Windows registreringsdatabasen, og dermed er det lettere at fjerne andre malware infektioner.

MBAR er effektiv til at fjerne rootkits, som tilfører disse familier, der indeholder den følgende teknologi:

  • Kernel mode driver, der skjuler sig selv, såsom TDL1, TDL2/TDSS, MaxSS, Srizbi, Necurs, Cutwail, osv.
  • Kernel mode driver patchers/infectors, der indlejrer skadelig kode til core filer i et Operativt System, såsom TDL3, ZeroAccess, Rloader, osv.
  • Master Boot Record infectors, såsom TDL4, Mebroot/Sinowal, MoastBoot, Yurn, Pihar, osv.
  • Volume Boot Record/OS Bootstrap infectors, såsom Cidox.
  • Disk Partition Table infectors, såsom SST/Alureon.
  • Bruger mode patchers/infectors såsom ZerAccess.

Det vigtigste punkt er, at Malwarebytes Anti-Rootkit er et ganske tilfredsstillende alternativ til andre velkendte værktøjer og virker både i 32 og 64 bit systemer. Mens et anti-rootkit program kan mislykkes, så kan et andet fange og deaktivere parasitten, der skjuler malware processer og filer.

Hvad jeg ikke bryder mig om i en nuværende version, er følgende. For det første er det ikke en enkelt eksekverbar, men flere med et par biblioteksfiler. Det kan medføre problemer i stærkt inficerede systemer. Tillige har selv de nyeste downloadet emner brug for opdatering, hvilket kan være umuligt i systemer, hvor netværket totalt er blokeret.

Positive sider af Malwarebytes anti-rootkit

Gratis og virker mod størstedelen af almindelige rootkits. Opdateringer kan downloades.

Negative sider af Malwarebytes anti-rootkit

Stadig i beta. Mange filer og biblioteker, hvilke kan have problemer i særlige tilfælde. Nogle anti-rootkits fordeles som enkelt eksekverbar. Versionen på siden kræver opdateringer selv efter nylig download.

Kilde: https://www.2-viruses.com/reviews/mbar

Læs "Malwarebytes Anti Rootkit anmeldelser" på andre sprog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *