Oshi Defender anmeldelser

OSHI Defender er et effektivt, omfattende anti-malwareværktøj, der kan beskytte dit system mod alle former for infektioner, såsom browser hijackere, trojanske heste, ransomware, adware osv. Brugerne er vilde med programmets let anvendelige brugerflade og effektivitet. Dette anti-malwareværktøj anses for at være et af de bedste, når det kommer til at registrere og fjerne infektioner. Udover det så har det en stor malware-database, som konstant bliver opdateret.

Udviklerne af dette anti-malwareværktøj udtaler, at 99% af alle computere er inficeret med en eller anden form for malware, så derfor bør alle enheder være beskyttet med et anti-malwareprogram. Endvidere fremmes OSHI Defender som det bedste værktøj på markedet til registrering af malware, eftersom det kan finde 99% af alle eksisterende malwareprogrammer. Vi kan hverken godkende eller benægte disse tal, så det er kun brugerne, som kan afgøre, om dette værktøj er så effektivt, som det siges.

OSHI Defender har en kraftig scanningsmekanisme og kan tjekke hver eneste fil, der er lagret på din harddisk. Hvis en fil matcher (umiddelbart er den samme som) filen i deres malware-database, afsluttes filen med det samme (selv før scanningen er helt overstået), og så kan du selv bestemme, hvad du vil gøre – slette eller beholde den mistænkelige fil. Det er premium-versionen, der sletter eventuelle skadelige filer, så vil du gerne vil have den funktion, skal du betale 47.43 dollars. Det er ikke dyrt i forhold til andre lignende anti-malwareprogrammer på markedet. Desuden tilbyder OSHI Defender en 30 dages gratis prøveperiode for premium-versionen, så inden du køber den, kan du sikre dig, at værktøjet er pengene værd.

OSHI Defender adskiller sig på et punkt fra alle andre lignende anti-malwareprogrammer, og det gør det ved sin overvågning af browsertilføjelser. De fleste anti-malwareprogrammer er rigtig gode til at finde og fjerne virusser, men de fleste af dem kan ikke beskytte webbrowserne og finde virusser, der fungerer som browsertilføjelser. Det er OSHI Defender rigtig god til, for det kan overvåge forskellige browsertilføjelser og udvidelser samt finde de skadelige af slagsen. Alle browser hijackere og adwareprogrammer fungerer som browsertilføjelser, så det er ret vigtigt.

Derfor er brugerne vilde med OSHI Defender

OSHI Defender har fået en masse god kritik og det meste skyldes den brugervenlige skrivebordsapplikation. Brugerne er vilde med den, fordi den er så nem at bruge, og alle værktøjerne er forklaret så godt, at selv en gennemsnitlig hverdagsbruger kan være med. Så selvom du ikke ligefrem er en computernørd, er OSHI Defender det rette valg som beskyttelse mod malware og diverse virusser.

Derfor er brugerne ikke så vilde med OSHI Defender

En del brugere klager over, at OSHI Defender har en lang scanningstid. Men det er kun delvist sandt. Når du installerer anti-malwareværktøjet, tager den første scanning altid længere tid end de regelmæssige scanninger. Det skyldes, at det skal tjekke alle dine filer, registreringsdatabase samt andre lignende komponenter. Denne scanning kan vare helt op til to timer, så du behøver jo ikke bare at sidde der og se på, hvordan maskinen virker – lad den arbejde i baggrunden og vend tilbage til dit sædvanlige arbejde. Scanninger, som derefter udføres regelmæssigt, tager mindre tid. Efter at scanningen er fuldført, vil du få vist en detaljeret analyse af din computers sikkerhed og mulige trusler på den. Denne rapport er også brugervenlig, så du vil være i stand til at forstå, hvad der foregår.

Positive sider af OSHI Defender

Brugervenlig brugerflade, let anvendelig

Omfattende værktøj

Høj malware-registreringsrate (99%)

Engangsbetaling for premium-versionen

Kan bruges på hele 3 enheder

Negative sider af OSHI Defender

Kun betalingsversionen kan fjerne infektioner

Passer kun sammen med Windows

Kilde: https://www.2-viruses.com/reviews/oshi-defender

Læs "Oshi Defender anmeldelser" på andre sprog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *