Plumbytes Anti Malware anmeldelser

Plumbytes anti-Malware er et sikkerhedssoftware, der er udviklet til at spore og slette trojanske heste, ransomware, rogue antispyware, adware, browser hijackere, orme, keyloggere samt andre slags infektioner. Ja, du læste ikke forkert. Det fjerner ikke alene malware, men løser også problemer vedrørende spyware. Programmet er designet af Plumbytes Software, LP, en engelsk virksomhed.

Plumbytes anvender en avanceret teknologi, som gør det muligt at finde og slette alle mulige former for infektioner på en effektiv, hurtig og nem måde. Programmet har også en integreret ”anti-hijack” teknologi til beskyttelse, som hjælper med at forhindre browser hijackere i at tage kontrol over dine browsere, alt imens ”sporing af sikkerhedstrussel” funktionen beskytter dig, når du søger på internettet. Det er et fremragende værktøj, der vil hjælpe brugerne med at undgå ondsindede websider og installere farlige applikationer. Det er et relativt hurtigt anti-malwareprogram og scanningen tager ikke lang tid.

Plumbytes kan downloades fra den officielle webside, og det vil scanne dit system samt finde truslerne helt gratis. Hvis du gerne vil have fat i en fuld version af Plumbytes og få fuldt udbytte af alle funktionerne, kan du købe den for 34.99 euro. Denne version gælder i 6 måneder og du kan forny den automatisk. Programmet passer til Windows 10/8/7 (både 32 og 64 bit), Vista og XP. Og glem endelig ikke den tekniske support, du kan komme i kontakt med hver dag 24 timer i døgnet, når din computer har problemer. Et team bestående af erfarne it-folk står klar til at give en tilpasset løsning helt gratis, hvis softwareprogrammet ikke er i stand til at gøre det automatisk.

Plumbytes er omfattet af garantien for fuld returret. Hvis programmet ikke lever op til dine forventninger, kan du anmode om at få alle pengene retur inden for 30 dage efter købet.

Under vores evaluering testede jeg Plumbytes på forskellige parasitter og det gjorde et ganske godt stykke arbejde. Installationsprocessen er ret hurtig sammenlignet med konkurrenterne, og brugerfladen er ren og enkel. Det, der gjorde mest indtryk på mig, var, at det ikke finder mange ”tvivlsomme” cookies, hvilket er en almindelig strategi brugt af konkurrenterne for at øge salget.

Positive sider af Plumbytes anti-Malware

Relativt hurtigt

Viser gratis, hvor infektionerne befinder sig, så du selv kan slette filerne

Viser ikke alt for mange cookies som ”infektioner”, kun dem, som har forbindelse til parasitter. Det betyder, at det ikke er for aggressivt og ikke vil forsøge at overbevise dig om at købe den fulde version, hvis du ikke er inficeret.

Negative sider af Plumbytes anti-Malware

Plumbytes bliver i øjeblikket sporet af konkurrenterne som et PUA (potentielt uønsket applikation). Vi fandt ikke nogen gyldige grunde til det.

Installationsprocessen er nok mere egnet til adware og hijackere fremfor rootkits og trojanske heste. Andre anti-malwareprogrammer anvender mere aggressive installationsmetoder, og derfor kan de bruges på stærkt inficerede systemer.

Kilde: https://www.2-viruses.com/reviews/plumbytes-anti-malware

Læs "Plumbytes Anti Malware anmeldelser" på andre sprog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *