Reimage anmeldelser

Reimage er Windows reparationsværktøj, som vi klassificerer som en nødscanner. Ligesom andre værktøjer i denne kategori har det til formål at løse computerproblemer, efter at de er opstået, og reparere computeren for at opnå maksimal ydeevne.

Denne nødscanner er tilgængelig på alle de mest populære platforme, herunder Windows OS, Mac OS og selv Android. Det kan være den bedste løsning, hvis man bruger Reimage til at løse problemer i Windows OS – det kan gendanne og/eller reparere beskadigede eller ringe modificerede Windows-filer.

Da mange brugere bliver frustreret på grund af problemer, der forårsages af fejl i filerne i Windows OS, kan man bruge Reimage Plus i stedet for at geninstallere hele operativsystemet. Men det er vigtigt, at man er klar over, at dette reparationsværktøj ikke kan klare problemer vedrørende software, det er kun effektivt, hvad angår OS.

Reimage er et dækkende værktøj, så når du downloader den gratis version af det og kører en hurtig scanning, vil det angive alle virusser, malware samt manglende og ødelagte filer i dit system. Hvis computerens problemerne skyldes noget, som kan klares af dette reparationsværktøj, vil du blive tilbudt at købe en premium licens, som koster 37,95 dollars om året for alle tilgængelige funktioner og egenskaber.

Hvis problemet har noget at gøre med et software eller anden omstændighed, som ikke kan repareres af Reimage, vil du også blive gjort opmærksom på det, så det er virkelig tidsbesparende. En hurtig scanning tager kun omkring 5 minutter (afhængigt af mængden af filer og programmer i dit system), og du vil til sidst få en omfattende rapport om computerens tilstand.


Reimage scan

Prøveversionen af programmet er gratis i ubegrænset tid, så hvis du kun har brug for scanningen, vil det ikke koste dig en øre. Premium versionen tilbyder 60 dages returgaranti, hvis du ikke skulle være tilfreds med resultaterne, og derfor er det bestemt værd at prøve det.


Apropos sporing og fjernelse af malware – andre anti-malwareprogrammer såsom SpyHunter og Plumbytes kan tilbyde dig en bedre sporing, eftersom deres virusdatabase er større og opdateres oftere. Men på trods af det er Reimage stadig i stand til effektivt at håndtere de fleste malware-infektioner.

Reimage-scanneren gennemgår 3 stadier: hardware, sikkerhed og stabilitet. Først tjekker programmet situationen i systemets hukommelse, harddiskens hastighed, CPU-parametre osv. Reimage automatiseret PC-reparation kan hjælpe dig med at reparere nogle fejl i Windows, at computeren fryser, ødelagte DLL’er og lignende skader. Dernæst begynder det sikkerhedstjekket, hvor det finder alle mulige slags trusler, såsom adware, spyware, rootkits, trojanske virus, orme osv. og hjælper med at fjerne dem. Til sidst overvåger det systemets stabilitet og angiver hvilke programmer, der er tilbøjelige til at gå ned.


Reimage scan result

Reimage Plus-scanningerne finder ingen falske positiver. Det eneste skuffende er, at den betalte version af softwareprogrammet anvender en bedre sporingsalgoritme. Det er lidt urimeligt for brugerne, når de skal beslutte sig for, om de skal købe programmet eller ej, eftersom slutproduktet vil være anderledes (er lovet at være bedre)

En af de største fordele i forhold til andre lignende værktøjer er en dedikeret version til Mac. Reimage er et fremragende valg, hvis du leder efter et software til Mac. Det vil så nemt som ingenting fjerne alle uønskede applikationer, som enten er blevet installeret ved vilje af brugeren eller ved en fejltagelse.


Reimage purchase page

Derudover rydder det søgehistorikken, retter fejl og hjælper brugerne med at slippe af med cachelagret plads. Man kan bruge dette værktøj dagligt, hvis man gerne vil tjekke sit system, så det kører hurtigt og uden problemer. Reimage til Mac har ikke en sikkerhedstjeneste. Derfor skal du også have fat i et pålideligt antivirusprogram. Det er heller ikke alle systemreparationsværktøjer, der tilbyder hjælp til Android OS, men det er ikke tilfælde med Reimage.

Programmet er i stand til at hjælpe brugere med Android-enheder. Hvis du er bekymret for, om alle de installerede applikationer på din enhed er sikre at bruge, bør du overveje at få fat i Reimage til Android. Når programmet er blevet installeret, vil det scanne din enhed og identificere problemerne. Det finder skadelige applikationer og hjælper med at rense ud i det, der optager for meget hukommelse på din enhed, såsom opkald/besked-historik, cachelagret hukommelse osv.

Det gode ved Reimage til Android er, at du ikke behøver at betale noget for at bruge tjenesten. Så hvis du er træt af dine problemer med din telefon eller tablet, skal du ikke tøve med at kaste dig over dette værktøj.

Det svageste led vedrørende dette software er nok en ringe kundeservice. Reimage kan godt forbedres i forhold til den service, der ydes af SpyHunter og malwarebytes. Det eneste du i bund og grund kan gøre, hvis du gerne vil i kontakt med professionelle teknikere, er at indsende dit spørgsmål og håbe på, at du får hurtigt svar. Men det skulle være tilstrækkeligt, hvis du ikke lige forventer svar med det samme.

Noget der heller ikke er så fedt – automatisk scanning hver gang du starter programmet. Altså det vil ikke give dig nogen problemer, at det så hyppigt tjekker tilstanden i dit system, men det er slet ikke nødvendigt. Heldigvis har programmet ikke brug for en masse CPU-ressourcer, så det vil ikke påvirke systemets ydeevne.

Alt i alt er det et godt produkt til en anstændig pris. Det er langt foran de fleste af konkurrenterne med sin evne til at løse de gængse problemer, og tilgængeligheden på tværs af platformen gør det endnu mere tiltrækkende for de almindelige brugere.

Kilde: https://www.2-viruses.com/reviews/reimage

Læs "Reimage anmeldelser" på andre sprog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *