Tdsskiller anmeldelser

TDSSKiller er et af de mest populære gratis anti-rootkit værktøj, der bruges i dag. Det startede som et Kaspersky værktøj til bekæmpelse af TDSS / ZeroAccess rootkits, dog bliver andre typer af parasitter også medtaget. Det er et fuldstændigt gratis program og ganske velegnet til at fjerne malware. Det er bedre end almindelig anti-rootkit software, da det ikke kun opdager mistænkelig indtrængen, men også parasitter. Således giver TDSSKiller mere information og er bedre til at håndtere indviklede parasitter.

TDSSKiller er et ganske nemt værktøj. Du downloader det, starter og skanner. Det vil opspore både kendte rootkits og rootkit opførsel (også kendt som gemte filer og processer). Mens du sikkert kan slette den første slags, skal de mere mistænkelige af slagsen undersøges nærmere. Nogle anti-virusprogrammer, copyright / DRM management software kan bruge rootkit teknikker, selvom de er fuldstændig lovlige.

Denne software fungerer godt på 32 og 64 bit Windows, derfor behøver du ikke at undersøge, hvilken version du skal downloade. Det er et almindeligt problem ved for eksempel Hitman Pro. Nogle af de ældre anti-rootkit nægter helt at køre på 64 bit systemer.

De væsentligste ulemper ved TDSSKiller er det faktum, at det kun er et anti-rootkit og ikke yder nogen form for beskyttelse. Således vil nogle fler-infektioner give problemer. For eksempel vil nogle rogues/stridbare geninstallere rootkit lige efter dens fjernelse, så derfor skal man bruge andre fremgangsmåder.

Positive sider af TDSSKiller

Velegnet til at fjerne rootkit.

 

Negative sider af TDSSKiller

  1. Yder ikke beskyttelse
  2. Opsporer ikke andre parasitter med mange infektioner.

Kilde: https://www.2-viruses.com/reviews/tdsskiller

Læs "Tdsskiller anmeldelser" på andre sprog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *