Turbo Your Pc anmeldelser

Turbo Your PC er et kontroversielt hjælpeprogram, og du skal virkelig tænke dig om en ekstra gang, inden du køber det.

Det præsenteres som et nyttigt værktøj, der vil gøre dig i stand til at optimere og forbedre din computer. Men der er flere problemer, som du skal tage med i overvejelserne. For det første er Turbo Your PC ikke gratis, som der reklameres for – den gratis version scanner kun din computer, men for yderligere tjenester vil du blive bedt om at købe Premium versionen af dette software. For det andet er det ikke helt tydeligt, hvad du vil modtage – hvilke forbedringer der vil blive foretaget og hvilke specifikke problemer du er nødt til at løse med dette software.

Du kan downloade det gratis på https://www.turboyourpc.com (se billedet herunder).

Screen Shot 2015-09-29 at 16.14.18

Installationen er ret nem og Turbo Your PC vil blive installeret inden for nogle minutter. Næste punkt er at scanne din computer med det. Scanningen tager som regel omkring 5-10 minutter. Derefter vil du kunne se scanningsresultaterne samt diverse problemer (se billedet herunder).

Screen Shot 2015-09-29 at 12.57.03

Som du kan se, så bekendtgør Turbo Your PC, at du ikke anvender din computers ressourcer på en effektiv måde og dit systems generelle ydeevne kan forbedres. Men der angives ikke nærmere om, hvordan det vil blive gjort, og derfor mener nogle, at det er et fupnummer.

Hvis du klikker på ”Fix issues” (løs problemerne), er du nødt til at tilmelde dig ved at opgive din e-mailadresse og kælenavn. Umiddelbart derefter vil du kunne se en meddelelse som denne:

Screen Shot 2015-09-29 at 15.50.49

Det vil sige, at ”for at ordne de kritiske fejl, er du nødt til at aktivere din konto helt”. Og det vil koste dig $10.83. Det ser således ud:

Screen Shot 2015-09-29 at 15.53.35

Hvis du imidlertid mener, at Turbo Your PC er brugbar, skal du endelig købe Premium versionen og bruge den. Det vil ikke give dig problemer med it-sikkerheden. Men vi tvivler stærkt på, at det vil være dig til gavn, så derfor skal du tænke dig godt om, inden du investerer i den slags applikationer.

Kilde: https://www.2-viruses.com/reviews/turbo-your-pc

Læs "Turbo Your Pc anmeldelser" på andre sprog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *