Sådan beskytter du din computer med Plumbytes anti-malware værktøjet

-
 0
 

Plumbytes er et omfattende anti-malware værktøj, der kan beskytte din computer mod forskellige virusser såvel som rense inaktive registreringsdatabaser og dræbe filer, der evt. udgør en trussel mod dit system. Applikationen har en gratis og en premium version, så det er op til dig, om du har lyst til at købe den eller bare bruge de funktioner, der følger med den gratis version. Du kan finde en mere detaljeret gennemgang af Plumbytes anti-malware her: https://www.2-viruses.com/reviews/plumbytes-anti-malware.

Sådan scanner du din computer med Plumbytes Anti-malware værktøjet

Åbn programmet og start scanningen. Åbn applikationen og klik på knappen ”Run a scan” (Kør en scanning). Scanningen vil derpå automatisk begynde.


Plumbytes header

Scanningsprocessen. Så snart scanningsprocessen begynder, kan du overvåge den i realtid.

Scanningsresultaterne. Når scanningen er overstået, vil du kunne se resultaterne af scanningen. Hvis computeren ikke har nogle virusser, vil du kunne se en besked, som den på billedet nedenfor. Hvis anti-malware værktøjet finder nogle virusser eller skadelige filer, vil det vise en liste med dem og således informere dig om det.

Andre scanningsmetoder. Du kan også vælge, om du vil scanne din computer på en almindelig måde eller udføre en smart scanning. Det er helt op til dig selv. Du kan finde disse indstillinger på venstre side af menuen.

Scanningshistorik. I samme menu kan du tjekke din scanningshistorik og listen over alle de trusler, der tidligere er blevet fundet.

Indstillinger.


Plumbytes_anti-malware_start_scan


Plumbytes_scan_process


Plumbytes_scan_result


Plumbytes_smart_scan

Plumbytes_settings
I menuen med indstillinger kan du vælge andre sprog og præferencer for applikationen.

 
 

Om forfatteren

 
 
 
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *