Undersøg din Snapchat-konto nærmere: er den sikker?

Undersøg din Snapchat-konto nærmere: er den sikker?

Snapchat er en af de underholdende, sociale netværksplatforme, som millioner af brugere over hele verden har sat deres lid til. Applikationen har fået succes, for den er nem at betjene, optager ikke meget plads i enheden, og man kan på en sjov måde kommunikere med sine venner. Applikationen tilpasser sig også årstiden og foreslår, at man prøver spændende filtre. Det er en relativ simpel applikation, og alligevel har den opnået så stor berømmelse på den sociale netværksscene. En af funktionerne, som brugerne nok er ret begejstret for, går ud på, at de sendte billeder bliver slettet, og modtageren er ude af stand til at downloade dem. Og hvis modtageren alligevel får lavet et skærmbillede af det modtaget indhold, har Snapchat også en løsning på det: man får besked om det. Ikke desto mindre kan platforme, der leverer tjenester til millioner af brugere, før eller senere ikke undgå at få tilbagegang.

Jo, Snapchat har overlevet et par kampe med hackere, som brugte vildledende metoder til at få indsigt om Snapchats brugere. Det er en foruroligende indblanding i brugernes privilegium til at udtrykke sig selv og kommunikere med deres venner og familie. Føler du dig usikker, når du sender billeder til folk på din kontakteliste? Er du bange for, at en skadelig tredjepart får adgang til at se dit billede? Hold op med at bekymre dig og tjek, om der er en grund til sådan en bekymring. De følgende tips gælder naturligvis for alle dine konti.

Hvis et websted, som du har indstillet til at logge dig på automatisk, gentagende gange forlanger, at du indtaster dine legitimationsoplysninger, så er det muligt, at en anden nok har adgang til dine konti. Når vedkommende logger af, kræver dit næste besøg, at du logger ind igen. OK, lad os sige, at du er inde i din profil. Har den ændret sig på nogen måde, som ikke er blevet godkendt af dig? Nye venner, nyt kælenavn, ukendte poster? Det kan være, at det er en uidentificeret kilde, der har foretaget de ændringer. Hertil kommer, at forskellige faciliteter anvender sikkerhedsforanstaltninger, som informerer brugerne, hvis deres data er blevet ændret. Du skulle dermed også modtage en besked, hver gang nogen får adgang til din konto fra en anden IP-adresse. Desværre er det ikke alle online tjenester, der omfatter denne praktiske funktion.

Hvis du ikke har bemærket nogen af disse tegn, er du heldig. Men lad os ikke kalde det held: hvis du arbejder hårdt på at beskytte dine konti, nedvurderer dette udtryk dine bestræbelser. Og hvilke bestræbelser hentyder vi til? Altså, du skal altid prøve at oprette ekstremt vanskelige kodeord til dine konti. Undgå de typiske koder, som millioner af andre brugere benytter sig af.

Kilde: grahamcluley.com.

Kilde: https://www.2-viruses.com/examine-your-snapchat-account-is-it-safe

Læs "Undersøg din Snapchat-konto nærmere: er den sikker?" på andre sprog

2 responses to “Undersøg din Snapchat-konto nærmere: er den sikker?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *