Breaking News Alert - Hvordan fjernes det?

 

Breaking News Alert er et adwareprogram, der er designet af Mathematical Applications. Det skulle kunne bringe oplysninger om de seneste nyheder og begivenheder i verden. Men det viser tonsvis af påtrængende kommercielle annoncer, som omdirigerer til sponsorerede websider. Da det trænger ind i computersystemet ved hjælp af urimelige metoder, kategoriseres Breaking News Alert som et potentielt uønsket program.

Hvis din søgning på internettet konstant bliver forstyrret af Ads by Breaking News, bør du fjerne denne applikation hurtigst muligt. Og det kan du f. eks gøre ved hjælp af vejledningen i slutningen af denne artikel. Hvis du gerne vil fjerne Breaking News Alert automatisk, kan du køre en fuld systemscanning med et pålideligt anti-malware program, som f. eks Reimage, StopZilla eller Spyhunter.

Om Ads by Breaking News Alert

Ads by Breaking News Alert bliver vist i Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari og andre mindre populære browsere. Først overvåger adwareprogrammet dine søgevaner, og derefter udvikler det annoncer i henhold til dine interesser. Personliggjorte annoncer er langt mere effektive og de får som regel flere klik. Hver gang der klikkes på en Ads by Breaking News Alert, tjener adwareudviklerne penge. De bliver nemlig betalt for at omdirigere brugerne til visse sider, hvorved de øger deres trafik.

Du skal være opmærksom på, at der ikke er nogen garanti for, at Ads by Breaking News Alert vil omdirigere dig til sikre websider. Du kan så nemt som ingenting ende på en side, der er fyldt med spyware eller andre infektioner. Programmet kan også være skyld i forskellige problemer vedrørende dine fortrolige oplysninger, for det kan give oplysninger om dine søgevaner videre til tredjeparterne, som kan inddrage dig i anden slags markedsføring. Som du kan se, bør Breaking News Alert adware fjernes både af sikkerhedsmæssige samt fortrolighedsmæssige årsager. Hvis du bemærker disse annoncer i dit system, skal du endelig ikke tøve med at få løst problemet.

Således distribueres Breaking News Alert adware

Breaking News Alert er normalt bundtet med gratis software, som kan downloades fra internettet. Det omfatter forskellige media players, download managers, PDF creators osv. Den slags programmer oplyser ikke altid tydeligt om bundter og de fleste af dem bliver installeret som standard. Hvis du vælger en brugerdefineret installationsmetode, vil du være i stand til at afvise dem. Men du er nødt til at være meget forsigtig med installationspunkterne, så du ikke kommer til at overse dem.

Mange computerbrugere taster blot ”næste” knappen, indtil installationen er fuldført. På den måde kommer de til at tilføje en masse potentielt uønskede programmer. Hvis du er mere påpasselig, kan du undgå mange computerproblemer, såsom browser hijackere, browser udvidelser osv., der trænger ind i computersystemet.

For at fjerne Breaking News Alert adware kan du anvende et anti-malware program eller du kan benytte dig af vejledningen forneden og fjerne det manuelt. Du skal blot huske på, at du er nødt til at ordne indstillingerne i hver ramte browser separat.


Automatiske fjernelsesværktøjer til Breaking News Alert

 

Andre værktøjer

 
  0   0
    Spyhunter
  0   0
    Malwarebytes' Anti-Malware
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Breaking News Alert, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Breaking News Alert

Sådan fjernes Breaking News Alert ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Breaking News Alert installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Breaking News Alert og relaterede parasitter såsom Zombie News Ads , Finance Alert , Alert.net-update.com popup , Fake Microsoft Security Essentials Alert Trojan .
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Breaking News Alert fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Breaking News Alert samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Breaking News Alert, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Breaking News Alert fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Breaking News Alert. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Breaking News Alert eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Breaking News Alert, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Breaking News Alert fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Breaking News Alert samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Breaking News Alert, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Breaking News Alert fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Breaking News Alert være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Breaking News Alert fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Breaking News Alert. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Breaking News Alert, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

Breaking News Alert skærmbilleder

 
         
marts 28, 2016 19:38, juli 14, 2016 07:49

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *