Breaking News Alert - Hvordan fjernes det?

Breaking News Alert er et adware, som er designet af Mathematical Applications. Det er beregnet til at bringe oplysninger om de seneste nyheder og begivenheder i verden. Men det viser tonsvis af påtrængende, kommercielle annoncer, som omdirigerer til sponsorerede websider. Og eftersom Breaking News Alert trænger ind i systemet ved hjælp af urimelige metoder, kategoriseres det som et potentielt uønsket program.

Hvis din søgning konstant bliver forstyrret af Ads by Breaking News Alert, er du nødt til at fjerne denne applikation så hurtigt som muligt. Nedenfor kan du finde en vejledning, der forklarer, hvordan det gøres. Hvis du gerne vil fjerne Breaking News Alert adware automatisk, kan du køre en fuld systemscanning med et pålideligt anti-malwareprogram, som f. eks Reimage eller SpyHunter.

Om Ads by Breaking News Alert


breaking-news-alert

Ads by Breaking News Alert vises i Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome, Safari og nogle mindre populære browsere. Det er fordi, denne virusinfektion fungerer som en browserudvidelse og den passer til alle de webbrowsere. Først overvåger adwareprogrammet dine søgevaner, og derefter frembringer det annoncer i henhold til dine interesser. Personliggjorte annoncer er meget mere effektive og de får som regel flere klik. Hvert klik på Ads by Breaking News Alert er penge ned i lommerne på adwareudviklerne. De bliver betalt for at omdirigere brugerne til visse sider og øge trafikken til dem.

Du skal huske på, at der ikke er nogen garanti for, at Ads by Breaking News Alert vil omdirigere dig til websider, der er ufarlige at besøge. Det kan så nemt som ingenting lede dig hen til sider, der er fyldt med spyware eller andre infektioner. Programmet kan også medføre forskellige problemer angående dine fortrolige oplysninger, eftersom det kan videregive oplysningerne om dine søgevaner til tredjeparter og dermed involvere dig i anden markedsføring. Så som du kan se, så bør Breaking News Alert adware fjernes af både sikkerhedsmæssige og private årsager. Hvis du opdager disse annoncer i dit system, skal du omgående gøre noget ved sagen.

Annoncer, der bringes af Breaking News Alert, kan vise sig i alle mulige forskellige former, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, kontekstuelle eller bannerreklamer. Der kan også til enhver tid åbnes en ny fane eller et nyt vindue med annoncer. Annoncerne er som regel meget tiltrækkende – de forsøger nemlig at fange din opmærksomhed, så du på den måde klikker på en af dem. Og det er netop det, udviklerne bag denne infektion er ude på, for de bliver betalt for hvert et klik. Og vi kan bestemt ikke anbefale, at du klikker på de annoncer.

Således distribueres Breaking News Alert Adware

Breaking News Alert er almindeligvis bundtet med gratis software, som kan downloades fra internettet. Det omfatter forskellige media players, download managers, PDF-creators osv. Disse programmer oplyser ikke altid klart om bundterne, og de fleste af dem bliver installeret som standard. Hvis du vælger en Brugerdefineret indstilling, vil du være i stand til at afvise dem. Men du er nødt til at være meget forsigtig med installationspunkterne, så du ikke overser det.

Mange brugere klikker bare ”næste”, indtil installationen er overstået. Og sådan ender de med at tilføje en masse potentielt uønskede programmer til deres system. Hvis du er mere forsigtig med det, kan du undgå en masse computerproblemer. Det er nemlig også sådan, at browser hijackere, browserudvidelser osv. trænger ind i computersystemet.

For at fjerne Breaking News Alert adware kan du anvende et anti-malwareprogram eller benytte dig af vejledningen nedenfor for at fjerne det manuelt. Men hvis du gør det sidstnævnte, skal du bare huske på, at du er nødt til at ordne indstillingerne separat i hver ramte browser. Hvis du besluttede dig for at følge vores trin-for-trin Breaking News Alert manuelle fjernelsesvejledning, men ikke kunne udføre alle punkterne korrekt og stadig døjer med virussen på din computer, er du velkommen til at kontakte os i kommentarsektionen nedenfor. Vi vil altid gøre vores bedste for at give dig den nødvendige hjælp.


Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Breaking News Alert, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Manuel fjernelse af Breaking News Alert

Sådan fjernes Breaking News Alert ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Breaking News Alert installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Breaking News Alert
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Breaking News Alert fra dine browsere

TopFjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Breaking News Alert samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Breaking News Alert, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

TopFjernelse Breaking News Alert fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Breaking News Alert. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Breaking News Alert eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Breaking News Alert, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopFjernelse Breaking News Alert fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Breaking News Alert samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Breaking News Alert, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjerner man Breaking News Alert fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

TopFjernelse Breaking News Alert fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Breaking News Alert. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Breaking News Alert, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-breaking-news-alert

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *