Counterflix Ads - Hvordan Fjernes Det?

 

Counterflix er en DNS-udbyder, er holder brugerne fanget med sit velklingende slogan – ”Access your favorite without restrictions”. Den siger, at den kan give brugerne adgang til placeringsmæssigt spærret indhold ved at fjerne blokeringen på websider og streaming tjenester, såsom Pandora, Netflix, Hulu, BBC iPlayer osv. Så det kommer ikke som nogen overraskelse, at så mange brugere er blevet ramt af denne browserudvidelse. Hvad mener vi med ”ramt” og hvorfor har man en negativ mening om Counterflix? Det vil vi komme nærmere ind på i de følgende afsnit i denne artikel.

Om Counterflix Adware

Som du se ud fra titlen på dette afsnit, så er Counterflix et adwareprogram. Det betyder, at det primært er et reklamestøttet software og at alle dets såkaldte funktioner er sekundære, for slet ikke at sige næppe rigtige, hvis vi skal være helt ærlige. Det kan godt være, at det giver dig adgang til at besøge nogle domæner, som er spærret, der hvor du befinder dig, men du vil ikke kunne undgå visse bivirkninger af denne browser plug-in, hvilke vil veje tungere end denne tjeneste. Disse bivirkninger er, som fremgår af titlen foroven, de annoncer, som Counterflix viser. De bliver kaldt for ‘‘Ads by Counterflix’’, ‘‘Powered by Counterflix’’, ‘‘Brought to you by Counterflix’’ osv. Disse annoncer kan dukke op hvor som helst på siden, ja endda fylde hele vinduet. Og som du kan se ud fra navnene, er det ikke reklameindhold, som tilhører de websider, du besøger. Så hvordan kan de vide, hvad der er på websiden? Og hvordan kan det være, at annoncerne fra Counterflix består af de produkter og tjenester, som mærkeligt nok svarer til dine tidligere søgninger?

Svaret er ganske enkelt, at Counterflix sporer dig. Men du skal ikke gå i panik, det er ikke spyware og vil ikke stjæle dine bankkontooplysninger eller anden følsom information. Men det er stadig en krænkelse af dit privatliv og din online frihed. Så du er i din gode ret til at være utilfreds. Også fordi Counterflix udvidelsen giver disse oplysninger til tredjepart, eftersom det personlige reklameindhold frembringes af tredjepart. Din computers dårligere ydeevne og din browsers dovenhed er heller ikke et tilfælde. Endvidere omdirigerer annoncerne dig til domæner, som bringer din computer i fare.

Hvordan inficerer Counterflix Adware din computer?

På web-adressen Counterflix.com kan du finde en download-vejledning til både Windows og Mac operativsystemer. Men programmer som denne defekte browsertilføjelse bliver også vedhæftet andre programmer, så det på hemmelig vis kan blive downloadet og installeret. Det problem kan dog nemt løses, ved at man foretager installationen i en avanceret/brugerdefineret indstilling samt afviser de ekstra installationer. Derudover kan Counterflix spredes via tvivlsomme websider, såsom gratis spilleplatforme og pornosider, og ved at man klikker på mistænkelige download links eller andre annoncer. Derfor er det super vigtigt at have et sikkerhedsprogram, såsom Reimage, SpyHunter eller Hitman i computersystemet. De giver ikke alene real-time beskyttelse mod en lang række malwareprogrammer, de fjerner også de eksisterende infektioner. Disse sikkerhedsværktøjer anbefales, når man beskæftiger sig med Counterflix adware. Vores sikkerhedseksperter har også lavet en manuel fjernelsesvejledning, som du kan finde nedenfor.Automatiske fjernelsesværktøjer til Counterflix Ads

 
 
Bemærk: Denne Reimage-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Counterflix Ads, samt hjælpe med deres fjernelse.Du kan selv fjerne fundne filer, processer og poster i registreringsdatabasen, eller du kan købe en fuld version.  Vi kan have tilknytning til nogle af disse programmer. Alle oplysninger er til rådighed i bekendtgørelsen.

Manuel fjernelse af Counterflix Ads

Sådan fjernes Counterflix Ads ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Counterflix Ads installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Counterflix Ads
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Counterflix Ads fra dine browsere

  Top Fjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Counterflix Ads samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Counterflix Ads, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

  Top Fjernelse Counterflix Ads fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Counterflix Ads. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Counterflix Ads eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Counterflix Ads, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Fjernelse Counterflix Ads fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Counterflix Ads samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Counterflix Ads, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

  Top Sådan fjerner man Counterflix Ads fra Microsoft Edge:

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 1)

 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task

Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter.

Nulstilling af Microsoft Edge indstilling (Metode 2)

 • Navigér hen til følgende mappe: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe. Vælg alle posterne i denne mappe, højreklik på dem og vælg Slet.
  Delete files
 • Klik på start-knappen og indtast ”Windows power”. Højreklik på Windows PowerShell-posten og vælg Kør som administrator.
  Open powershell
 • Når Administrator: Windows PowerShell-vinduet kommer frem på din skærm, så indsæt følgende linje efter PS: cd C:\WINDOWS\system32 og tast Enter: Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml" -Verbose}
  Run command

Når du er færdig med disse punkter, burde Counterflix Ads være fjernet fra din Microsoft Edge browser.

Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

  Top Fjernelse Counterflix Ads fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Counterflix Ads. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Counterflix Ads, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

 

Counterflix Ads skærmbilleder

 
     
 

Om forfatteren

 
oktober 18, 2016 07:19, oktober 18, 2016 07:19
 
   
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *