Counterflix Ads - Hvordan fjernes det?

Counterflix er en DNS-tjenesteudbyder, der fanger brugerne med sit vellydende slogan – ”Access your favorite without restrictions”, hvilket betyder, få adgang til din favorit uden begrænsninger. Den skulle give brugerne adgang til geografisk begrænset indhold, at kunne fjerne blokeringer på hjemmesider samt mulighed for streaming f. eks med Pandora, Netflix, Hulu, BBC iPlayer osv. Så det er ikke så underligt, at tusindvis af computerbrugere er ramt af denne browserudvidelse.

Mange streamingudbydere kan ikke vise alt indholdet alle steder på grund af licensmæssige årsager. Derfor viser Netflix umiddelbart andre videoer i USA, Storbritannien eller Italien. Der er f. eks 1300+ tv-serier tilgængelige på den amerikanske version af hjemmesiden, og mindre end halvdelen af dem er tilgængelige på den engelske ifølge denne Rapport over videoer tilgængelige hos Netflix. Og mange andre streamingtjenester er ikke tilgængelige uden for USA/Canada. Man har derfor oprettet Counterflix og mange andre tjenester for at undgå begrænsningerne. Og det gør man ved at maskere abonnenternes IP eller omdirigere dem via servere, der viser indhold i andre lande. Problemet med denne særlige applikation er, at den er annoncestøttet, vanskelig at fjerne og kan blive installeret uden samtykke.


counterflix-ads

Om Counterflix Adware

Som overskriften på afsnittet afslører, er Counterflix et adwareprogram. Det betyder, at det primært er et annoncestøttet software, og alle de såkaldte funktioner er mildest talt ringe, og holder næppe, hvad de lover, hvis vi skal være helt ærlige. Det kan godt være, at det giver dig lov til at besøge visse domæner, som er begrænset, der hvor du befinder dig, men du kan ikke undgå visse bivirkninger. Og som vi nævnte ovenfor er disse ulemper de annoncer, som Counterflix viser. De kaldes for ‘‘Ads by Counterflix’’, ‘‘Powered by Counterflix’’, ‘‘Brought to you by Counterflix’’ osv. Annoncerne kan vise sig hvor som helst på skærmen, ja endda fylde hele vinduet. Og som du kan se på navnene, tilhører reklameindholdet ikke de hjemmesider, som du besøger. Så hvordan ved de, hvad der er på hjemmesiden? Og hvordan kan det være, at annoncerne fra Counterflix fremviser produkter og tjenester, som mærkeligt nok afspejler dine tidligere søgninger?

Det kan vi nemt svare dig på – Counterflix sporer dig. Men du behøver ikke at gå i panik, for det er ikke et spyware og vil hverken stjæle dine bankoplysninger eller andre følsomme oplysninger. Men det er stadig en krænkelse af dit privatliv og online frihed. Så du skal ikke finde dig i det. Også fordi Counterflix udvidelsen deler disse oplysninger med tredjepart, eftersom det er tredjepart, der frembringer det personliggjorde reklameindhold. Og det er heller ikke en tilfældighed, at din pc har en ringere ydeevne og at din browser er langsommere. Desuden omdirigerer annoncerne dig til domæner, som billedligt talt vil få dig på glatis.

Hvordan bliver din computer inficeret med Counterflix Adware?

Counterflix distribueres på forskellige måder. Det kan installeres fra forskellige browserpakker, det kan downloades som software til Mac eller Windows fra deres webside counterflix.com, og det kan installeres i routeren og påvirke hele netværket. Det er så nemt at ændre DNS-indstillingerne til Counterflix-serverne: 81.218.119.11 og 209.88.198.133 og installere yderligere software i Kontrolpanelet. Derefter kan alle websteder, du åbner, ledes gennem deres servere, og de kan tilføje indhold, hvis der gerne vil ændre noget. Som f. eks at indsætte annoncer.

Selvom dét at bryde begrænsninger rækker ud over, hvad vores hjemmeside handler om, så er tjenester, der modificerer indholdet på websider, farlige. Selv de mest harmløse af den slags tjenester indskrænker dit privatliv og skaber endnu en indgang, hvor hackere kan stjæle dine vigtige oplysninger. I modsætning til VPN-baserede løsninger, er de DNS-baserede, som Counterflix adware, ligeglade med din private information og sikkerhed. Derfor anbefaler jeg, at du fjerner dem. Dette adware kan spores af anti-malwareprogrammer, og en simpel scanning med Reimage eller SpyHunter skulle kunne fjerne dem. Hvis annoncerne bliver ved, kan du følge den manuelle fjernelsesvejledning og ændre DNS-indstillingerne.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Counterflix Ads, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Sådan fjernes Counterflix Ads ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Counterflix Ads installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Counterflix Ads
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Counterflix Ads fra dine browsere

Få styr på DNS-indstillingerne, der er påvirket af Counterflix Ads

 1. Start->Kontrolpanel -> Se netværksadapter og -opgaver.
 2. Klik på Skift adapterindstillinger -> Internet Protocol version 4.
 3. Indtil DNS-serverne til automatisk detektion eller 8.8.8.8 og 8.8.4.4 (Google offentlige DNS-servere) .
 4. Anvend.

Du kan finde flere detaljerede instrukser samt info om mulige problemer og hvordan man løser dem på Google Redirect virus guide.

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-counterflix-ads

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *