“Su Ordenador ha sido Bloqueado” Virus - Hvordan fjernes det?

“Su Ordenador ha sido Bloqueado” Virus

“Su ordenador ha sido bloqueado” virus, også kendt som Trojan:W32/Reveton er en infektion, som blokerer computerskærmen. Hvis du ser en meddelelse fra det spanske politi (Ministerio del Interior), som informerer dig om, at du har overtrådt loven i forbindelse med illegalt brug og distribution af ophavsretligt beskyttet materiale, udsendelse af spam e-mails eller endda besiddelse af filer med børnepornografi, så er din PC inficeret med den. Sådan ser den originale tekst ud:

Gobierno de Espana

Ministerio del Interior

Su ordenador ha sido bloqueado

Usted es un contraventor, cuyos acciones son ilegales y implican responsabilidad criminal.

La actividad de su ordenador fue detenida a causa de ciberactividad no autorizada.

Artículo – 174. Derecho de autor

Privación de libertad de 2 hasta 5 años (Utilización o distribución de las obras de autorX Pena pecuniaria de 18 000 euros hasta 23 000 euros.

……

“Su ordenador ha sido bloqueado” virus sigter umiddelbart efter computersystemer i Spanien. Det er en lokal version af et andet ransomwareprogram – Ukash virus. Dette fupnummer forlanger, at man betaler en bøde på 500 kr. It-kriminelle anvender forudbetalte betalingssystemer såsom Ukash og PaySafeCard for at få udbetalt pengene. De fortæller offeret, at vedkommende skal købe et kort og indtaste PIN-koden. Beskeden lover, at computeren vil blive låst op, lige så snart man har indtastet kortnummeret. Senere får de kriminelle udbetalt disse PIN-koder ved at sælge dem til en nedsat pris eller ved at betale for andre ulovlige softwareprogrammer og tjenester.

Der er ingen grund til at fortælle, at selvom du betaler bøden, så vil din computer ikke få fjernet blokeringen. Desværre er der mange, der alligevel betaler. Det er der to helt grundlæggende årsager til: nogle computerbrugere kender endnu ikke til den form for svindel og tror derfor fuldt og fast på, at de er blevet fanget af de lokale myndigheder. Andre tror, at det vil fikse deres computer, hvis de betaler beløbet. Svindlerne gør sig store anstrengelserne for at få beskeden til at se meget ægte ud. De har endda programmeret “Su ordenador ha sido bloqueado” virussen til at registrere, om der er installeret et webcam på computeren, og til at tænde det. Beskeden skræmmer dig med, at din identitet vil blive oplyst og eventuelle video/foto-filer vil blive anvendt til formålet.

Selvom det er kompliceret at fjerne “Su ordenador ha sido bloqueado” virus, eftersom den blokerer alle systemfunktionerne samt din antivirus-beskyttelse, findes der avancerede redskaber mod ransomware-infektioner. Nedenfor kan du finde tre metoder:

Fjern ved hjælp af Fejlsikret tilstand med netværk

Genstart din computer; tast F8, mens den genstarter. Vælg fejlsikret tilstand eller fejlsikret tilstand med netværk. Kør MSConfig. Sluk for startselementer rundll32, der starter applikationer fra Applikationsdata. Genstart din computer igen; Scan med https://www.2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe. Det vil finde ”Su ordenador ha sido bloqueado” virus og slette den. Vi anbefaler, at du ser denne video, mens du fjerner infektionen:

Fjern med Fejlsikret tilstand med kommandoprompt

Genstart pc’en i fejlsikret tilstand med kommandoprompt. Kør regedit. Søg efter WinLogon-poster. Udskift de filer, den refererer, som ikke er explorer.exe eller tomme. Søg efter ”Su ordenador ha sido bloqueado” virus i registreringsdatabasen og slet de registreringsdatabasenøgler, der refererer til filerne. Genstart igen og scan med spyhunter. Hvis du ikke kan fuldføre dette punkt, kan du forsøge med en systemgendannelse fra fejlsikret tilstand med kommandoprompt (rstrui.exe). Du kan hente hjælp fra denne video:

Fjernelse, når det ikke er muligt med de fejlsikrede tilstande

Hvis der er et lille smuthul, mens din computer starter og inden den blokerede skærm bliver vist, kan du bruge det til at scanne systemet med et anti-malwareprogram. Genstart normalt. Åbn Start -> Kør, indtast: https://www.2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe. Hvis malwareprogrammet indlæses, skal du bare taste alt+tab én gang og fortsætte med at indtaste stregen blindt. Tast Enter. Tast alt+tab og derefter R et par gange. “Su ordenador ha sido bloqueado” virus skulle være deaktiveret. Hvis du ikke kunne bruge smuthullet, inden den blokerede skærm dukkede op, så anvend en bootbar USB eller DVD-disk, som har spyhunter installeret. Det skulle kunne fjerne enhver version af ”Su ordenador ha sido bloqueado” virus. Men vær opmærksom på, at det nok ikke vil virke, hvis din harddisk er krypteret. Her er en video, der viser sidstnævnte fjernelsesmetode:

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom %e2%80%9csu Ordenador Ha Sido Bloqueado%e2%80%9d Virus, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Manuel “Su Ordenador ha sido Bloqueado” Virus fjernelse

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *