“System Warning” Popup - Hvordan fjernes det?

“System Warning” Popup

”System Warning” Popup er et element af falsk reklame, der vises af rogue anti-spyware programmet System Protector. Mens den kan ligne en lovlig Windows advarselsmeddelelse, er denne popup blot et middel til at narre computerbrugeren til at tro, at computeren er inficeret og har brug for den ”fulde version” af System Protector.

Popup-meddelelsen skriver:

System advarsel: Der er fundet aflytningsprogrammer i din PC, hvilke kan kompromittere dine fortrolige oplysninger og skade dit system. Klik her for at fjerne dem omgående med den nyeste version af System Protector.

Popup-meddelelsen er i sig selv ikke særlig skadelig, hvis du ikke klikker på den, men den skyldes en trojansk virus, så derfor er det bedre at fjerne den, så snart du bemærker den. ”System Warning” Popup reklamerer kun for et rogue antivirus ved navn System Protector. Ved at klikke på den, downloades og installeres den falske applikation automatisk. System Protector vil forårsage meget mere skade i din computer, såsom at starte sig selv automatisk, kapre din internet browser, blokere dine it-sikkerhedsprogrammer, vise falske notifikationer og endda gøre din PC betydeligt langsommere.

Du skal ikke stole på denne popup men fjerne System Protector umiddelbart efter at du har opdaget den. Du bør udføre en fuld systemscanning ved hjælp af et anerkendt antivirus software, såsom Spyhunter. Det vil finde og fjerne infektionen samt den trojanske virus, der bragte den med sig.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom %e2%80%9csystem Warning%e2%80%9d Popup, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Manuel “System Warning” Popup fjernelse

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-system-warning-popup

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *