24Stream browser virus - Hvordan fjernes det?

24Stream er en hijacker virus, der kan kompromittere din Mozilla og Chrome browser, hvis du downloader den skadelige udvidelse. Den ser måske ikke farlig ud, eftersom den reklamerer for sig selv som en film-søgemaskine, men bare vent til, den kommer indenfor, for så vil den rigtige skadelige adfærd blive tydelig. Denne browser hijacker er et malware, som du helst skal undgå så godt som muligt, og hvis det ikke lykkes dig, så fjern den omgående.
24stream.com browser hijacker

24Stream er navnet på den Udvidelse, der medfører alle de negative ændringer i din browser, men inden du ender med den, vil du se websiden Install.24-stream.com, som omdirigerer til enten Chrome Web Store eller downloader plugin-programmet direkte (hos dem, der bruger Firefox). De lande, der er mere udsat for at modtage et Install.24-stream.com pop-up, er USA, Algeriet, Egypten, Ungarn, De Forenede Arabiske Emirater, men det betyder ikke, at dette malware ikke kan inficere online surfere fra andre dele af verden.

Selvom 24Stream virus har været aktiv siden starten af marts 2018, er den først nu ved at blive relevant på grund af den stigende infektionsrate. Selvom browser hijackere ikke er de mest berygtede former for virusinfektioner, vil din søgemaskine dog blive modificeret og søgeresultaterne fyldt med annoncer og tilknyttede links, hvis 24Stream udvidelsen får sin vilje.

Hvis du ikke har lyst til at sætte din identitet og computerens ”sundhed” på spil, og ej heller sponsorere svindlere, så er det bedste, du på nuværende tidspunkt kan gøre, er at læse denne artikel og fjerne 24Stream virus fra din browser.


24stream.com browser hijacker search engine yahoo

Hvordan fungerer Install.24-stream.com browser hijacker

24Stream har den samme ideologi som de andre browser hijackere, som f. eks FreeLocalWeather, Search.hfindmyroute.co, Nvsearch.club – at få kontrol over den primære søgemaskine og ændre alle indstillingerne, så den uden begrænsning kan reklamere, distribuere trafik og lede brugeren hen, hvor svindlerne har mest gavn af det. Det er meget nemt at lave profit på denne måde, og jo flere brugere hackerne kan inficere, jo flere penge tjener de. PPC/PPV, Tilknyttede links og omdirigeringer er de online markedsføringsmetoder, som svindlerne bruger på deres ofre. I øjeblikket er der over en million mennesker om måneden, der lander på den primære installationsside install.24-stream.com, hvilket giver en ret god indkomst.

Men det er ikke så lige til at ændre standardindstillingerne og uden begrænsning vise materiale fra tredjepart. Først er udviklerne af 24Stream virus nødt til at trænge ind i computeren som en udvidelse og derefter anvende skadelige Javascript-koder for at give sig selv mere autorisation. Når alle de kompromitterende procedurer er klaret, hvilket kun tager nogle få sekunder, bliver din primære søgemaskine til feed.24-stream.com/?q, som omadresserer til Yahoo Search. Dette gøres for at skabe trafik til search.yahoo.com. Endnu et tydeligt tegn på 24Stream virus er, at hver gang du søger online, vil de øverste søgeresultater være en eller anden form for annoncer for anbefalede produkter, butikker, tjenester osv.


24stream chrome extension intallation

Eftersom din browser bliver styret, vil de oplysninger, du indtaster online, ikke længere være beskyttet. Alle de besøgte sider, indtastede data og identifikationsoplysninger kan komme i fare, eftersom hackerne kan se din søgeaktivitet. Det er risikabelt for din identitet, hvis du bruger den kompromitterede søgeudbyder til at behandle følsomme data, såsom konto, bank logins, kreditkortdata osv.

Til trods for at websiden install.24-stream.com ikke er anerkendt som værende skadelig, har den ifølge VirusTotal.com tilknytning til pushine.info, ncontentdelivery.info og whateveryf.info, som helt bestemt er malwareinfektioner. Det er grunden til, at vi anbefaler, at du omgående fjerner denne browser virus.

Hvordan distribueres udvidelsen 24Stream?

For at blive spredt er 24-stream.com virus først nødt til at blive installeret som en udvidelse, og det kan gøres på flere måder. Den første, som er ganske almindelig, er distribution sammen med andet populært software, som du kan få på tvivlsomme websider, såsom Download.com. Selvom freeware-distributører efter al denne negative opmærksomhed har gjort deres bedste for at rense deres navn ved ikke at samle malware med lovlige applikationer, så kan du alligevel ende med en 24Stream browser hijacker, på trods af at den ikke bliver nævnt i opsætningsguiden.

Men du kan helt enkel undgå sådan en situation ved at konfigurere programmerne i en brugerdefineret tilstand, ikke standard, og generelt undgå software fra uofficielle kilder.

For det andet kan den tvivlsomme udvidelse blive spredt via Chrome Web Store og den officielle side Install.24-stream.com. Det er mindre sandsynligt, at folk frivilligt søger efter denne udvidelse, og derfor er det nok den skadelige pop-up-hjemmeside, der er skyld i de næsten 7000 installationer – den hjemmeside, der overfører hijackeren til enhver med en internetforbindelse. Og der er en overflod af kilder, der kan lede dig hen til det websted, herunder omdirigeringsvirusinfektioner og omdirigerende annoncer.

Ifølge SimilarWeb.com analysen er linkshrink.net, gomovies.ec, 0123movies.is, putlockerhub.com og stream2watch.stream de førende henvisende websteder, og my1.mylivecricket.info, btso.pw, uploaded.net, nbastream.net og allmyvideos.net.de er de førende reklamerende hjemmesider, som indeholder afledende links til install.24-stream.com. Du skal altid være påpasselig, når du søger på disse domæner, for du vil kun være et par klik væk fra at installere 24Stream browser virus.

Sådan fjerner du Feed.24-stream.com hijacker

Det er ikke så vanskeligt at fjerne søgemaskinen feed.24-stream.com/?q fra din browser og gendanne dine tidligere standardindstillinger i forhold til andre virusinfektioner, og den kan spores af gode anti-malwareprogrammer. Du kan løse problemet med denne 24Stream virusinfektion enten med eller uden et anti-malwareprogram, men vi anbefaler, at du kombinerer disse metoder.

Først kan du begynde med manuelle fjernelse af 24 Stream browser hijacker, som vist i vores vejledning nedenfor, og helt enkelt afinstallere plugin-programmet eller endda et PUP i mere ihærdige tilfælde. Eftersom du aldrig kan være sikker på, om det har installeret noget mistænkeligt på din kompromitterede pc, råder vi dig til at køre en fuld scanning med et anti-malwareprogram, såsom SpyHunter eller Reimage, bare for at du kan være sikker på, at systemet er helt rent. Og hvis du leder efter den hurtigste og mest effektive fjernelsesmetode, så kan du bare overlade feed.24-stream.com virus til det anerkendte sikkerhedsprogram, uden at du prøver at slette det på egen hånd.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom 24stream Browser Virus, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,


Sådan fjerner du 24Stream virus fra din browser

Sådan fjernes Install.24-stream.com ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Feed.24-stream.com installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til 24Stream browser virus
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Install.24-stream.com fra dine browsere

TopSådan fjernes 24Stream browser virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med 24Stream browser virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjernes 24Stream browser virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med 24Stream browser virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med 24Stream browser virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes 24Stream browser virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

Top
>
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern 24Stream browser virus fra listen.
Sådan fjernes 24Stream browser virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med 24Stream browser virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Install.24-stream.com, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjerner man 24Stream browser virus fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

TopSådan fjernes 24Stream browser virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller 24Stream browser virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Install.24-stream.com, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-24stream-browser-virus

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *