50 Coupons - Hvordan fjernes det?

50 Coupons

50 Coupons er et adwareprogram, som viser diverse annoncer, kuponer og tilbud i din netbrowser. Det er ligegyldigt, hvilket OS (operativsystem) du bruger, fordi dette adware er i stand til arbejde i dem alle. Denne browserudvidelse kan blive føjet til Google Chrome, Mozilla Firefox og Internet Explorer. Nogle brugere tror, at 50 Coupons vil forbedre deres søgning på internettet ved at skaffe dem nyttige tilbud og produktoversigter, men i virkeligheden fremmer denne applikation bare partnernes produkter. Det meste af tiden er annoncerne ikke kun fuldstændig ubrugelige men de er også skadelige. Derfor er 50 Coupons markeret som et PUP (potentielt uønsket program) og det kan blive fundet af de fleste spyware programmer.

Når 50 Coupons er installeret, vil det begynde at indsamle dine personlige oplysninger, såsom søgehistorik, søgeforespørgsler eller mest besøgte sider. Alle disse oplysninger kan derefter overleveres til tredjeparterne, for at de kan gøre annoncerne mere indtagende specielt for dig. Du vil se alle mulige slags annoncer, hver gang du søger på internettet. Vi anbefaler på det kraftigste, at du ikke klikker på annoncerne, da de vil omdirigere dig til websider, hvilke kan være inficerede.

50 Coupons distribueres for det meste via freeware. Når du downloader noget gratis software fra internettet, kan dette adware være bundtet med det. Så når det er sagt, er du nødt til at være ekstremt forsigtig, når du kører installationsopsætningen ved den slags software. Vælg om muligt en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde, så du kan få at vide, hvilke ekstra værktøjer vil blive installeret. Hvis du ikke kender nogen af dem, og du har en mistanke om, at applikationen kan være adware, så skal du ikke acceptere installationen af det.

Hvis din computer allerede er inficeret med 50 Coupons, og du er træt af alle de annoncer, kan du fjerne det på to måder. Du kan benytte et anti-spyware program, såsom Spyhunter eller malwarebytes til at afinstallere det automatisk, eller du kan følge vores fjernelsesvejledning nedenfor, for at gøre det manuelt. Selvom du fjerner adwareprogrammet selv, er det anbefalet at udføre en fuld systemscanning med anti-malware værktøjer derefter.

Fjernelse af 50 Coupons’ hovedkomponenter og installationsprogrammer ved hjælp af Kontrolpanelet

 1. Gå til Kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7 åbn Start -> Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller Afinstaller. I Windows 8 indtast Kontrolpanel i søgeboksen, og se efter Afinstaller et program. I begge tilfælde er du nok nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne PC.
 2. Se efter 50 Coupons og/eller lignende elementer i programlisten. Ved standardindstilling anbefaler jeg at fjerne Yontoo, Webcake, alt ”savings” og ”Coupon” relateret. Scanning med anti-malware programmer såsom Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
 3. Luk Kontrolpanel.

Fjernelse af 50 Coupons fra Internet Explorer

 1. Klik på Skruenøgleikonet -> Administrer Tilføjelser.
 2. Gå igennem Værktøjslinjer og Udvidelser. Fjern alt, der har relation til 50 Coupons og elementer, som du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Luk Indstillinger.

Fjernelse af 50 Coupons fra Firefox

 1. Indtast about:addons i URL feltet.
 2. Gå igennem Udvidelser og Tilføjelser listen, fjern alt, der har relation til 50 Coupons samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3. Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til Firefox -> Hjælp (Hjælp i menu OSX brugere) -> Fejlfinding Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af 50 Coupons fra Chrome

 1. Indtast chrome://extensions i url feltet.
 2. Gå igennem listen med udvidelser og fjern programmer, du ikke har brug for, især dem, der ligner 50 Coupons. Hvis du ikke er sikker, kan du inaktivere dem midlertidigt.
 3. Genstart Chrome.
 4. Du kan valgfrit indtaste chrome://settings i URL feltet, klikke på Avancerede indstillinger, rulle ned til bunden af listen og klikke på Nulstil Browserindstillinger.

BEMÆRK:

Hvis du har fundet en udvidelse, som ikke kan fjernes fra browseren, skal den enten fjernes fra Kontrolpanelet eller med anti-malware programmer (såsom Spyhunter, malwarebytes) eller afinstallationsprogrammer (såsom RevoUninstaller).

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom 50 Coupons, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-50-coupons

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *