7zipper Ransomware - Hvordan fjernes det?

7zipper Ransomware

7zipper ransomware er en farlig virus, der kan inficere din computer og låse alle dine filer. Og hvis du gerne vil have dine filer låst op igen, skal du betale en løsesum. Men det skal du under ingen omstændigheder gøre. Hvis din computer er inficeret, så er du kommet til det rette sted. I denne artikel vil vi forsyne dig med en vejledning, der forklarer, hvordan du fjerner virussen og gendanner de låste filer.

Først og fremmest skal du fjerne 7zipper ransomware fra dit system, for det kan infiltrere andre virusser. Du kan fjerne denne infektion på to måder, nemlig enten manuelt eller automatisk. Og det er helt op til dig selv, hvilken af metoderne du skal vælge.

Det er hurtigst og nemmest at slippe af med 7zipper ransomware på den automatiske måde. Du skal blot downloade et pålideligt anti-malwareprogram, såsom SpyHunter eller Reimage og scanne din computer med det. Det skulle kunne finde og fjerne virussen på kun på øjeblikke, og hvis dit system er inficeret med andre virusser, vil det også fjerne dem. Desuden vil det fremover beskytte din computer mod lignende infektioner, så det er bestemt værd at have det installeret. Du kan naturligvis også anvende et andet anti-malwareprogram efter eget valg.

Hvis du imidlertid foretrækker at udføre fjernelsen manuelt, kan du i slutningen af denne artikel finde vores trin-for-trin 7zipper ransomware manuelle fjernelsesvejledning. Vi har udviklet den for at hjælpe dig gennem denne noget komplicerede virusfjernelsesproces. Du skal blot gøre dit bedste for at fuldføre alle punkterne korrekt, og du skulle således være i stand til at fjerne 7zipper ransomware selv.

Skulle du støde på nogle problemer i løbet af fjernelsen, er du velkommen til at kontakte os i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig. Videre i denne artikel kan du finde flere oplysninger om 7zipper ransomware.

Om 7zipper ransomware

7zipper ransomware er en farlig virus, som it-kriminelle har frembragt. De prøver på at tjene penge ved at sprede dette skadelige program og inficere computersystemer.

Når 7zipper ransomware trænger ind i dit system, sker der følgende:

Malwareprogrammet kører en scanning for at besigtige alle filer, der er lagret på din harddisk. Det leder nemlig efter filer, som det kan låse. Og det omfatter stort set alle almindelige filer, såsom billeder, video- og lydfiler samt tekstdokumenter.

Når scanningen er overstået, låser 7zipper ransomware pågældende filer og vedhæfter .7zipper-udvidelsen til dem alle. Og så kan du ikke åbne dem. Det er et tydeligt tegn på, at din computer er ramt af 7zipper ransomware.

Til forskel fra andre lignende ransomware-infektioner krypterer 7zipper ransomware ikke filerne én efter én. Næh, den putter i stedet for alle dine mest vigtige filer ind i en mappe og låser den mappe med et vanskeligt kodeord. Og for at få adgang til den mappe, er du nødt til at indtaste kodeordet.

Du vil kunne se et tekstdokument – en såkaldt løsesumsbesked – på skrivebordet på din computer. Der står, at du skal kontakte de it-kriminelle på deres e-mailadresse [email protected].

Selvom det ikke fremgår, hvor meget du skal betale, kan vi bestemt ikke råde dig til at gøre det. For det første er der ingen garanti for, at dine filer vil blive dekrypteret, hvis du rent faktisk betaler løsesummen. Du kan simpelthen aldrig stole på it-kriminelle. For det andet støtter du hackerne, hvis du betaler løsesummen, og det har du helt sikkert ikke lyst til. Bemærk: når du fjerner ransomware-virussen (enten manuelt eller automatisk), skal du huske at fjerne løsesumsbeskeden fra dit skrivebord.

I øjeblikket findes der desværre ingen gyldige, gratis dekrypteringsprogrammer til 7zipper ransomware, men it-sikkerhedseksperter arbejder hårdt på sagen, og vi vil holde dig opdateret. Du har dog alligevel en mulighed for at få dine filer tilbage uden at betale løsesummen – du kan gendanne dit system til en tidligere dato eller udføre en systemgendannelse. Men for at du kan være i stand til at gøre det, er du nødt til at have en gyldig kopi af din harddisk, som er lavet inden datoen for infektionen. Her kan du læse vores vejledning, der forklarer, hvordan du udfører en systemgendannelse: https://www.2-viruses.com/how-to-do-a-system-restore

1. Hvordan fjernes 7zipper Ransomware ved hjælp af systemgendannelse?

Genstart din computer i Fejlsikret tilstand med kommandoprompt


I Windows 7 / Vista / XP
 • Start → Sluk → Genstart OK
 • Tast F8 uafbrudt, indtil vinduet med Avancerede startindstillinger dukker op.
 • Vælg Fejlsikret tilstand med kommandoprompt. Windows 7 enter safe mode

I Windows 8 / 10
 • Tast Power på Windows log ind skærmen. Tast og hold derpå Shift tasten nede og klik Genstart.Windows 8-10 restart to safe mode
 • Vælg Fejlfinding → Avancerede Indstillinger → Opstartsindstillinger og klik Genstart.
 • Når den indlæses, vælg Aktiver Fejlsikret tilstand med kommandoprompt fra listen i Opstartsindstillinger.Windows 8-10 enter safe mode

Gendan systemfiler og indstillinger.

 • Når Kommandoprompt tilstanden indlæses, tast cd gendannelse og tast Enter.
 • Tast derefter rstrui.exe og tast Enter igen. CMD commands
 • Klik ”næste” i vinduet, er der kommet frem. Restore point img1
 • Vælg et af gendannelsespunkterne, der er tilgængelige fra før, 7zipper Ransomware trængte ind i dit system, og klik derpå ”Næste”. Restore point img2
 • For at starte Systemgendannelse klik ”Ja”.Restore point img3

2. Fuldfør fjernelsen af 7zipper Ransomware

Efter at du har gendannet dit system, anbefales du at scanne din computer med et anti-malware program, såsom Reimage, Spyhunter for at fjerne alle de ondsindede filer, der har forbindelse med 7zipper Ransomware.


3. Gendan filer, der er påvirket af 7zipper Ransomware, ved hjælp af Shadow Volume Kopier

Hvis du ikke anvender Systemgendannelsesindstillingen i dit operativsystem, er der mulighed for, at du kan bruge Shadow Copy øjebliksbilleder. De lagrer kopier af dine filer på det tidspunkt, hvor øjebliksbilledet for systemgendannelsen blev oprettet. 7zipper Ransomware prøver som regel på at slette alle mulige Shadow Volume Kopier, så denne metode virker nok ikke på alle computere. Men det kan være, at virussen ikke har held med det.

Shadow Volume Kopier er kun tilgængelige med Windows XP Service Pack 2, Windows Vista, Windows 7 samt Windows 8. Du kan få dine filer tilbage via Shadow Volume Kopier på to måder. Du kan gøre det ved hjælp af native Windows Tidligere Versioner eller via Shadow Explorer.

a) Native Windows Tidligere Versioner

Højre-klik på en krypteret fil og vælg Egenskaber>Tidligere versioner fanen. Nu vil du kunne se alle tilgængelige kopier af den pågældende fil og tidspunktet, da den blev lagret i en Shadow Volume Kopi. Vælg den filversion, du gerne vil have tilbage og klik Kopier, hvis du gerne vil gemme den i en af dine egne mapper, eller Gendannelse, hvis du gerne vil erstatte den eksisterende, krypterede fil. Hvis du gerne vil se indholdet af filen først, skal du bare klikke Åbn.
Previous version

b) Shadow Explorer

Det er et program, der findes gratis på internettet. Du kan downloade enten en fuld eller transportable version af Shadow Explorer. Åbn programmet. I øverste venstre hjørne skal du vælge det drev, hvor filen, du leder efter, er lagret. Du vil kunne se alle mapper i det drev. For at få en hel mappe tilbage, skal du højre-klikke på den og vælge ”Eksporter”. Vælg derefter, hvor du gerne vil lagre den.
Shadow explorer

Bemærk: I mange tilfælde er det umuligt at gendanne datafiler, der er påvirket af moderne ransomware. Derfor anbefaler jeg, at du anvender et ordentlig cloud sikkerhedskopieringssoftware som sikkerhedsforanstaltning. Vi kan anbefale Carbonite, BackBlaze, CrashPlan eller Mozy Home.

Manuel 7zipper Ransomware fjernelse

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *