Adcash.com - Hvordan fjernes det?

Adcash.com

Officielt er Adcash.com et reklamenetværk, der er tilgængeligt for alle – annoncører og udgivere. Af den grund kan annoncer fra det netværk både reklamere for gyldige (f. eks www.aliexpress.com) og skadelige hjemmesider og produkter. Annoncerne dukker for det meste op som pop-ups på udgiveres hjemmesider. Andre former for annoncering er også til rådighed. For nyligt har begivenheder afsløret, at Adcash.com er et skadeligt netværk, der kan infiltreres på to måder: på hjemmesider eller som en adware i brugeres operative system. For det tilfælde, at en hjemmeside er inficeret med Adcash.com, vil du blive omdirigeret til det samme vindue, uden overhovedet at klikke på noget, og det er virkelig generende! Hvis du kommer ud for det (at blive omdirigeret til tilfældige hjemmesider), når du besøger en gyldig hjemmeside, som du har benyttet i en lang periode, skal du blot lade den være, og vente et lille stykke tid – udviklerne af hjemmesiden skal nok ordne det hele, og du vil være i stand til på sikkert vis at bruge siden igen. Hvis annoncerne dukker op på tilfældige hjemmesider, og du ikke blive fri for dem, uanset hvor du surfer, er det et tegn på, at Adcash.com har inficeret din computer. Den kan føjes til alle de mest populære netbrowsere (Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer) som en browsertilføjelse. Når det først er gjort, vil du se tonsvis af diverse annoncer i din netbrowser. Nogle af dem leder hen til skadelige sider, og derfor bør du skille dig af med Adcash.com adware. Ved at trænge ind i nye systemer og omdirigere brugere til reklamesider, udvider applikationen brugerens netværk, og er på den måde i stand til at præsentere et større publikum for dens affilierede samt tjene flere penge.

Adcash.com tilføjelsen bliver ikke bare downloadet og installeret på en computer ligesom det meste populære software. Dette PUP (potentielt uønsket program) distribueres ved at følge med andet gratis værktøj, og bliver tilføjet sammen med det. Af den grund skal du være meget opmærksom på installationen af freebies, hvis du gerne vil undgå forstyrrende annoncer i din netbrowser. Du skal ikke springe punkter over, og du skal kontrollere alle avancerede valgmuligheder, for at sikre, at der ikke er nogen allerede afkrydset checkbokse eller indikationer om, at Adcash.com medfølgende vil blive installeret. Hvis det er for sent, og du allerede lider under denne skadelige applikation, skal du straks scanne din computer med et pålideligt anti-malware, såsom Reimage, Spyhunter eller malwarebytes. Anti-malware vil automatisk finde den og afinstallere alle de skadelige komponenter. Der findes også en manuel måde at gøre det på. Du skal blot omhyggeligt følge vejledningen til fjernelse af Adcash.com tilføjelsen nedenfor.

Sådan afinstalleres Adcash.com pop-up ads

Ved brug af Kontrolpanel til at fjerne Adcash.coms hovedkomponenter og installationsprogrammer

 1. Gå til Kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7 åbn Start -> Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller Afinstaller. I Windows 8 indtast Kontrolpanel i søgeboksen, og se efter Afinstaller et program. I begge tilfælde er du nok nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne PC.
 2. Se efter Adcash.com og/eller lignende elementer i programlisten. Ved standardindstilling anbefaler jeg at fjerne Yontoo, Webcake, alt ”savings” og ”Coupon” relateret. Scanning med anti-malware programmer såsom Reimage, Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
 3. Luk Kontrolpanel.

Fjernelse af Adcash.com fra Internet Explorer

 1. Klik på Skruenøgleikonet -> Administrer Tilføjelser.
 2. Kontroller Værktøjslinjer og Udvidelser. Fjern alt der har relation til Adcash.com og elementer, som du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Luk Valgmuligheder.

Fjernelse af Adcash.com fra Firefox

 1. Indtast about:addons i URL feltet.
 2. Gå igennem Udvidelser og Tilføjelser listen, fjern alt, der har relation til Adcash.com samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3. Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til Firefox -> Hjælp (Hjælp i menu OSX brugere) -> Fejlfinding Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af Adcash.com fra Chrome

 1. Indtast chrome://extensions i url feltet.
 2. Gå igennem listen med udvidelser og fjern programmer, du ikke har brug for, især dem, der ligner Adcash.com. Hvis du ikke er sikker, kan du inaktivere dem midlertidigt.
 3. Genstart Chrome.

Du kan valgfrit indtaste chrome://settings i URL feltet, klikke på Avancerede indstillinger, rulle ned til bunden af listen og klikke på Nulstil Browserindstillinger.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Adcash Com, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-adcash-com

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *