AdsAlert - Hvordan fjernes det?

AdsAlert

AdsAlert kan forstyrre din søgning på internettet, hvis din computer er inficeret med denne ondsindede applikation, som kategoriseres som adware. Adware trænger som regel ind i computeren, uden at computerbrugerne er opmærksomme på det, hvorefter det begynder at vise diverse annoncer i alle deres netbrowsere. For det meste kan computeren blive inficeret med flere adware applikationer på én gang, så det kan være vanskeligt at rense din computer derefter. Hvis du ikke fjerner AdsAlert i tide, er det meget muligt, at det vil infiltrere andre virusser i dit system. Så hvis du ikke ønsker, at det sker for dig, og din computer allerede er inficeret med dette malware, skal du handle hurtigt og fjerne det omgående. For det tilfælde, at du ikke har megen erfaring med at fjerne virusser som dette, kan vi hjælpe dig. I denne artikel kan du finde en detaljeret vejledning, der beskriver, hvordan man fjerner AdsAlert. Det kan gøres enten manuelt eller automatisk. Faktisk arbejder de fleste andre adware applikationer på lignende måde, så derfor kan de samme fjernelsesmetoder også anvendes til andre virusser af denne type.

Den bedste metode til fjernelse af AdsAlert, er at gøre det automatisk. Du vil bruge mærkbart mindre tid på at fjerne truslen end hvis du gør det manuelt. Men den automatiske metode kræver et ekstra it-sikkerheds software. Der findes nogle virkelig gode værktøjer, som er specielt designet til at klare den slags infektioner. Vi anbefaler, at du anvender enten SpyHunter eller Malwarebytes til denne opgave, begge applikationer er pålidelige og tidstestet. Du skal blot klikke på det fremhævede navn på applikationen, og det vil begynde at downloade automatisk. Følg instrukserne for at installere anti-malware programmet ordentligt. Når du er færdig med installationen, kan du starte med at fjerne virussen. Kør en scanning af alle gemte filer på din computer, og et af disse programmer vil finde og fjerne infektionerne automatisk. Det er det hele, så enkelt er det. Du kan naturligvis også anvende andre anti-malware programmer efter eget valg, men du skal være forsigtig med dit valg og ikke falde for et eller andet rogue/falsk anti-spyware program.

En manuel fjernelse er en anelse mere kompliceret, men den er dog mulig. Du er nødt til at være i besiddelse af et særligt kendskab for at være i stand til at fjerne adware på den måde. Hvis du ikke har nogen ide om, hvad du skal gøre, skal du blot rulle ned til slutningen af artiklen, hvor du vil finde vores trin-for-trin AdsAlert manuelle fjernelsesvejledning. Vi har udviklet den for at hjælpe dig igennem denne komplicerede proces. Hvis du fuldfører alle punkter korrekt, vil du være i stand til at fjerne AdsAlert manuelt helt af dig selv.

Hvis du gerne vil vide mere om AdsAlerts specielle funktioner, skal du blot læse videre. Skulle du eventuelt have nogle spørgsmål vedrørende denne infektion eller selve fjernelsesprocessen, er du velkommen til at spørge os i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil bestemt svare dig.

Om AdsAlert adware

AdsAlert beskrives som en applikation, der vil blokere generende annoncer, mens du surfer på internettet. Ironisk nok vil den ikke blokere noget som helst, men selv oversvømme dine netbrowsere med diverse annoncer.

Annoncerne, der leveres af AdsAlert, kan blive vist i alle mulige former, herunder pop-up, pop-under, i-tekst, banner- eller kontekstuelle reklamer. Der kan også åbnes en ny fane eller et vindue i din browser.

Disse annoncer dukker for det meste op, når du surfer på e-handel hjemmesider, såsom eBay eller Amazon, hvor de vil tilbyde dig at købe nogle bestemte varer eller tjenester til favorable priser. Du skal ikke falde for det trick og du skal ikke klikke på nogen af de annoncer, der vises af AdsAlert. Tilbuddene er som regel falske. Hvis du klikker på en af disse annoncer, vil en ny fane eller et vindue blive åbnet i din netbrowser. Din computer kan på den måde blive inficeret med andre virusser, eller du kan endda blive fuppet og miste dine hårdt tjente penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

Dette skyldes, at AdsAlert fungerer som et reklamenetværk for cyber kriminelle. Som du allerede ved, så har de ikke adgang til alle de lovlige reklamenetværk, såsom Google og Facebook ads. Derfor benytter de adware ligesom dette til fremme deres hjemmesider og skabe trafik til dem. Når det så er sagt, hvis du beholder AdsAlert på din computer, vil diverse hackere og scammere til dagligt være i stand til at nå dig direkte i din browser.

En anden uønsket egenskab ved AdsAlert er dataindsamling. Efter installation vil det indsamle dine personlige oplysninger, såsom søgehistorik, søgeforespørgsler, mest besøgte websider, eller endda din IP adresse og e-mail adresser. Tredjeparterne tilpasser annoncerne i henhold til disse data. På den måde vil annoncerne virke endnu mere relevante og interessante for dig, hvilket øger chancen for, at du vil klikke på en af dem. Og det er netop det vigtigste formål med AdsAlert, fordi udviklerne af programmet bliver betalt, hver gang der klikkes på dem.

Således distribueres AdsAlert adware

Som vi tidligere har været inde på, så bliver AdsAlert hemmeligt installeret på computeren. Det sker typisk, når du downloader og installerer en gratis applikation fra en upålidelig webside, eller når du surfer på tvivlsomme websider uden en ordentlig anti-malware beskyttelse på din computer. Det er nok at klikke på en annonce på en lidet lovlig webside (med voksent indhold eller pirat downloads), og installationen af AdsAlert vil automatisk begynde.

Så hvis du leder efter en måde at undgå det, er der to ting du skal være opmærksom på for at kunne holde dig fri for malware. For det første skal din computer altid være beskyttet med et ordentligt anti-malware program (SpyHunter, Malwarebytes eller StopZilla skulle være fint). For det andet skal du være yderst opmærksom, når du installerer gratis applikationer. Du skal aldrig springe punkter over, og du skal læse alle vilkår og betingelser. Du skal ikke forhaste dig, idet noget af den mest vigtige information kan blive vist med meget lille skrifttype. Hvis du i løbet af installationen bemærker, at noget ekstra software, som du ikke kender, vil blive installeret ved siden af, skal du ikke tillade den installation, for det kan sandsynligvis være AdsAlert eller andet malware, som du nødigt vi have installeret på din computer.


Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Adsalert, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Manuel fjernelse af AdsAlert

Sådan fjernes AdsAlert ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom AdsAlert installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til AdsAlert
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af AdsAlert fra dine browsere

TopFjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med AdsAlert samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med AdsAlert, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

TopFjernelse AdsAlert fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner AdsAlert. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af AdsAlert eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med AdsAlert, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopFjernelse AdsAlert fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med AdsAlert samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med AdsAlert, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjerner man AdsAlert fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

TopFjernelse AdsAlert fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på AdsAlert. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med AdsAlert, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel AdsAlert fjernelse

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-adsalert

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *