Advanced Mac Cleaner PUP - Hvordan fjernes det?

Advanced Mac Cleaner PUP er et program, der kan reparere, rense og få din Mac til at køre hurtigt. Så det er en slags alt-i-ét værktøj til Mac-computere. Men denne applikation har imidlertid fået tonsvis af negative anmeldelser online, og de fleste af dem angår den måde, hvorpå applikationen distribueres. Af den grund kategoriserer vi Advanced Mac Cleaner som et PUP (potentielt uønsket program).

På Apples officielle debatforum stiller brugeren ”debwilsom” et spørgsmål Hvad er advanced mac cleaner, fordi det automatisk blev installeret på vedkommendes Mac (uden vedkommendes samtykke), rapporterede om 5000 forskellige problemer og forlanger 34 dollars for at løse dem. Spørgsmålet fik en masse opmærksomhed og svar – de fleste af dem var korrekte. Det er et PUP, der bliver installeret sammen med diverse malware eller falske, påtrængende popup-annoncer. Det kan medføre en hel del problemer, eftersom denne applikations funktioner ikke er særlig brugbare, og det kan være vanskeligt at slippe af med den igen.

Advanced Mac Cleaners vildledende metoder

Selvom dette software ikke er så slemt i sig selv, er dets distributionsmetoder mildt sagt både underlige og urimelige. Vi har selv oplevet, at man har prøvet at sælge os dette software, og det var ikke særlig rart.


Advanced mac cleaner pop-up

Der er nogle hjemmesider, der tjener penge på deres trafik ved at vise påtrængende og ofte vildledende annoncer. Det er sådan, denne infektion primært distribueres. Lad os f. eks sige, at du klikker på et resultat på Googles søgeresultatside, som ser helt legitim ud. Men i stedet for at komme hen til den hjemmeside, får du vist en besked, der fylder hele vinduet, og som fortæller dig, at din Mac er ude for nogle alvorlige problemer, som bør løses med det samme.

Beskeden hævder, at der er en infektion på din Mac, som stammer fra en hjemmeside, du tidligere har besøgt. Den viser også nogle af dine personlige oplysninger, såsom IP-adresse, internetudbyder og selv din placering, noget som den ikke burde gøre. Og hvis du falder for dette trick og følger punkterne beskrevet på skærmen, vil din computer blive scannet på den hjemmeside.


AMC Pop-up

I slutningen af processen vil du blive omdirigeret til Advanced Mac Cleaner-hjemmesiden på advancedmaccleaner.com. Popup-meddelelsen har adressen reward8324.share1-dc21-storage6.top. Vær opmærksom på, at den webadresse også kan vise andre tilbud, og at andre webadresser også kan reklamere for Advanced Mac Cleaner.

Og det er bestemt ikke den eneste måde, hvorpå dette uønskede program distribueres. Du kan også støde ind i en annonce, der fortæller dig, at du har besøgt en pornoside, og at din Mac skal repareres, som det kan ses på billedet herunder:

Hvis dette uønskede program på en eller anden måde har formået at snige sig ind i din Mac, eller hvis du selv har installeret det, men gerne vil fjerne det igen, så følg punkterne beskrevet nedenfor:

Drop programmet Advanced Mac Cleaner;

Find den i applikationsmappen og flyt den hen i papirkurven

Ved hjælp af søgning finder du disse filer, der har tilknytning til AMC, og fjerner dem:

/Library/Application Support/amc/

~/Library/Advanced Mac Cleaner/

~/Library/hlpramc/

~/Library/Application Support/Advanced Mac Cleaner/

~/Library/LaunchAgents/com.pcv.hlpramc.plist

~/Library/Logs/helperamc.log

~/Library/Preferences/com.PCvark.Advanced-Mac-Cleaner.plist

Vi vil også råde dig på det kraftigste til at scanne din Mac med et pålideligt anti-malwareprogram, såsom reimage.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Advanced Mac Cleaner Pup, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *