Advertiser Connection - Hvordan fjernes det?

Advertiser Connection

Advertiser Connection er en ondsindet applikation, der officielt kategoriseres som adware. Efter installation vil den oversvømme dine netbrowsere med irriterende annoncer. Annoncerne er ikke kun forstyrrende men også ondsindede, så derfor bør du ikke beholde installationen af Advertiser Connection på din computer. Hvis du har bemærket nogle annoncer markeret med teksten ”Ads by Advertiser Connection” eller ”Brought to you by Advertiser Connection” i en af dine netbrowsere, så er din computer helt klart inficeret med denne virus, og du er nødt til at gøre noget ved sagen.

Advertiser Connection kan blive fjernet enten manuelt eller automatisk. Det er meget nemmere at udføre denne opgave automatisk, så derfor anbefaler vi dig at gøre det på den måde. Du skal blot downloade et pålideligt anti-malware program, såsom SpyHunter eller Malwarebytes og scanne din computer med det. Det vil automatisk finde og fjerne truslen godt og grundigt på ingen tid. Det vil ligeledes beskytte dit system mod lignende infektioner fremover, så det er klogt at have sådan en applikation installeret. Du kan også benytte andet anti-malware software efter eget valg.

Men hvis du imidlertid af en eller anden grund ikke har lyst til at downloade noget ekstra anti-malware værktøj, kan du også fjerne Advertiser Connection manuelt. Denne proces kan være vanskelig og kræver en særlig ekspertise, så derfor har vi udviklet en vejledning, der trin for trin hjælper dig med at fjerne Advertiser Connection manuelt. Rul ned til slutningen af denne artikel og tag et nærmere kig på den. Hvis du følger alle punkter omhyggeligt, vil du være i stand til at fjerne denne infektion selv. Hvis programmet skulle komme tilbage senere hen, anbefaler vi, at du scanner din computer med et anti-malware program, for at beskytte den.

Hvis du skulle få problemer under fjernelsesprocessen eller du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at stille dem i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig. Hvis du er interesseret i at vide mere om de specifikke funktioner ved Advertiser Connection, skal du blot læse videre.

Om Advertiser Connection adware

Selvom Advertiser Connection beskrives som et nyttigt program, der vil hjælpe dig med at spare både tid og penge, når du handler online, ved at skaffe dig diverse kuponer, tilbud samt andre kommercielle tilbud, så er det ikke sandt. Alle de kommercielle tilbud vises i en irriterende form for annoncer af forskellige slags, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, kontekstuelle eller bannerreklamer. Der kan ligeledes blive åbnet en ny fane eller nyt vindue med en annonce.

Annoncerne dukker typisk op på e-handel websider, såsom eBay eller Amazon, og tilbyder dig at købe nogle bestemte varer til en bedre pris. Du skal ikke falde for det trick, for de tilbud er som regel falske, og de prøver kun på at fange din opmærksomhed og således få dig til at klikke på en af de annoncer. Og det kan vi ikke anbefale dig at gøre, for du vil nemlig straks blive omdirigeret til andre websider, der kan tilhøre cyber kriminelle, såsom hackere eller svindlere. Din computer kan på den måde blive inficeret med andre virusser, eller du kan endda blive snydt og miste dine hårdt tjente penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

Adwareprogrammet fungerer som en browsertilføjelse, der kan føjes til alle de mest populære netbrowser, herunder Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox og Safari. Det kan beskrives som et reklamenetværk for cyber kriminelle. Da de er bandlyst fra alle større, lovlige reklameplatforme, benytter de adware ligesom dette til at skabe trafik til deres websider samt inficere nye ofre. Så hvis Advertiser Connection er installeret på din computer, kan diverse cyber kriminelle nå dig direkte i din netbrowser hver dag. Og det er ret farligt.

Således distribueres Advertiser Connection

Du kan blive inficeret med Advertiser Connection blot ved at downloade og installere en gratis applikation fra en upålidelig webside. Dvs. når du downloader og installerer en media player eller PDF generator fra en webside, der virker mistænkelig, er der risiko for, at Advertiser Connection vil blive installeret ved siden af, uden at du selv er klar over det. Så hvis du gerne vil undgå at blive inficeret med dette malware, er du nødt til at være yderst opmærksom på installationsprocessen ved freebies.

Du skal aldrig springe punkter over, og du skal altid vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde. Det vil gøre dig i stand til at se alle tilgængelige indstillinger og foretage ændringer. Se efter diverse afkrydsningsbokse, der allerede kan være krydset af for dig. Hvis du bemærker, at noget ekstra software, som du ikke kender, bliver installeret ved siden af, så skal du ikke tillade den installation, fordi det sandsynligvis kan være Advertiser Connection eller andet malware, som du nødigt vil have installeret på din computer.


Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Advertiser Connection, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Manuel fjernelse af Advertiser Connection ads

Sådan fjernes Advertiser Connection ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Advertiser Connection installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Advertiser Connection
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Advertiser Connection fra dine browsere

TopFjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Advertiser Connection samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Advertiser Connection, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

TopFjernelse Advertiser Connection fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Advertiser Connection. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Advertiser Connection eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Advertiser Connection, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopFjernelse Advertiser Connection fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Advertiser Connection samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Advertiser Connection, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjerner man Advertiser Connection fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

TopFjernelse Advertiser Connection fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Advertiser Connection. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Advertiser Connection, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-advertiser-connection

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *