Adwizz ads - Hvordan fjernes det?

Adwarevirussen Adwizz viser et væld af online annoncer, og de reklamerer for produkter fra internetbutikken Banggood.com. Umiddelbart ser denne butik lovlig og pålidelig ud – et perfekt sted, hvor man kan købe varer til lave priser. Men trods dette førstehånds indtryk, er vores konklusion, at BangGood-tjenesterne er lige så ægte og respektable som dem fra Alibaba. Adwizz annoncerne viser kuponer/tilbud fra Banggood.com, og de fleste af dem er spild af ressourcer.

Ifølge mange Anmeldelser, virker varerne ikke, bestillingerne bliver tilfældigt annulleret, eller de ankommer i ødelagt stand. Imidlertid overser firmaet kundernes problemer, for de nægter at refundere pengene eller de er lang tid om at svare og løse problemerne med produkterne (Undgå farerne, når du handler online).


Adwizz ads

Man skal ikke støtte denne attitude overfor handlende på internettet, og vi håber, at du ikke bliver fristet til at klikke på annoncerne, som Adwizz adware frembringer.

Adwizz adware viser talrige salgsfremmende tilbud fra Banggood.com

Selvom vi som regel ikke kan sige med sikkerhed, hvor adwareprogrammerne kommer fra, har Adwizz malwareparasitten en meget specifik distributionsmetode. Sikkerhedsforskere har fundet ud af, at det distribueres via en falsk “Blue Screen of Death” eller BSOD (den lovlige version er almindeligvis til Windows-brugere). Infektionen visere senere hen en falsk Fejlfindingsapplikation, som vil fastslå, at operativsystemet ikke længere kan repareres.

Derefter bliver brugerne opfordret til at købe et særligt program, der kan løse alle problemer. I løbet af den proces bliver Adwizz virussen installeret i dit operativsystem af en snedig trojansk virus, og du vil konstant rende ind i de online annoncer fra Banggood.com.

En af kunderne hos Banggood.com kommenterede dette problem med kuponerne fra denne online butik. Ifølge denne skuffet kunde er de online annoncer vildledende, for de omfatter ofte dårlige tilbud. Her kan du læse hele udsagnet:

“Man skal ikke købe noget via flash-tilbud, eller andre tilsyneladende glimrende tilbud. Banggood’s taktik er en blanding af gode og dårlige tilbud. Hvis du bliver forvirret og vælger et dårligt tilbud, betaler du og modtager produktet. Hvis du på den anden side er fornuftig og vælger et godt tilbud, betaler du og venter… og venter… Efter en uge eller deromkring hævder de, at de ikke har produktet på lager og foreslår noget andet. Dette “andet” produkt er selvfølgelig et dårligt tilbud. Selvom du vælger fornuftigt anden gang og får dine penge tilbage, spilder du en masse tid. Og hvis du klager, tilbyder de dig nogle point, der måske er en dollar værd. Jeg ved, hvad jeg taler om, da jeg var så (u)heldig at købe en bærbar computer til 500 dollars på flash-tilbud med 20 eller 30% rabat”.

I andre anmeldelser bliver butikken, som Adwizz annoncerne reklamerer for, kaldt for ”det værste firma nogensinde” og ”spild af tid”. Derudover er der ikke stor tiltro dit Banggood.coms kundeservice, eftersom de nægter at svare på kundernes henvendelser, og de har en striks refunderingspolitik (hvilket som regel betyder, at du ikke får dine penge tilbage).

Nu, hvor du ved det, så håber vi, at du vil benytte dig af en anden online butik, når du skal handle på internettet, så du ikke spilder dine penge på produkter, som ikke leveres til tiden og som er beskadiget, eller slet ikke bliver leveret.

Vi skal lige nævne, at Banggood.com umiddelbart fik nogle positive anmeldelser for et stykke tid siden, men antallet af negative anmeldelser er er stødt stigende. Eftersom mange folk helt klart klager over denne service, insisterer vi på, at du er betænkelig ved at købe noget fra det websted.

Hvordan kan adwareparasitter såsom Adwizz malware påvirke dit system?

Malwareprogrammet placeres i en C:Program Filesadwizz mappe. I denne mappe kan man finde adwizz.exe. Så længe den eksekverbare fil er aktiv, vil de online annoncer genere dig, og dine online aktiviteter bliver muligvis overvåget. Da dette adware kommer fra en trojansk virus, er det muligt, at din computer også indeholder andre skadelige programmer. Hvis du gerne vil fjerne alle disse farlige filer godt og grundigt, foreslår vi, at du kører en scanning med Reimage eller Spyhunter. Disse værktøjer har vist sig at være ret effektive, når det drejer sig om at beskytte computeren mod skadelige malwareaktiviteter. Hvis du gerne vil rense dit operativsystem manuelt, kan du se nærmere på den manuelle vejledning nedenfor.

Sådan fjernes Adwizz ads ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Adwizz ads installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Adwizz ads
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Adwizz ads fra dine browsere

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Adwizz Ads, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-adwizz-ads

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *