AirZip hijacker - Hvordan fjernes det?

AirZip hijacker

AirZip hijacker er en værktøjslinje, der kan blive installeret på din computer sammen med AirZip, som er et gratis komprimeringsværktøj til pc. Sidstnævnte kan downloades fra den officielle webside og er et fuldt ud pålideligt værktøj. Men nogle brugere, som for nyligt har downloadet denne applikation, har også bemærket, at der er blevet tilføjet en ny værktøjslinje til deres Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome straks efter programmets installation. Programmet har også udskiftet deres startside og søgeudbyder med airzip.inspsearch.com eller mystart.airzipper.com.

Selvom begge websider ligner de fleste andre søgesider, har de faktisk nogle andre hensigter. AirZip hijacker er designet til at reklamere for flere kommercielle websider og bruges til at opnå affilieret indkomst. Hvis du indtaster en hvilken som helst søgeforespørgsel på airzip.inspsearch.com, vil den vise sponsorerede websider i blandt dine søgeresultater. På den måde øger programmet trafikken til kommercielle sider, idet det nærmest tvinger brugerne til at besøge dem, og så tjener det penge på hver omdirigering. AirZip hijacker kan også spore dine søgeforespørgsler samt andre oplysninger om dine søgevaner. Som resultat kan den fremover vise målrettede annoncer.

Hvis du gerne vil installere AirZip på din computer og samtidigt undgå eventuelle ændringer i dine browserindstillinger, er du nødt til at være mere forsigtig med programmets installationspunkter. Du skal vælge en brugerdefineret installation, og hvis du bemærker nogle afkrydsningsfelter, der allerede er blevet markeret for dig, og som tilbyder at udskifte din startside elle foretage andre modifikationer, som kan give ukendte konsekvenser, skal du fravælge dem. Mange gratis lovlige programmer bliver brugt til at distribuere andre applikationer, så ulemperne ved værktøjslinjen hober sig op.

Hvis en af dine browsere er ramt af AirZip hijacker, skal du åbne Kontrolpanelet, Tilføj/Fjern Programmer listen og afinstallere AirZip Toolbar derfra. Du anbefales at afinstallere ALLE programmer, der er installeret den samme dato, som problemerne opstod. Nogle versioner af denne hijacker installerer software, der blokerer browserindstillingerne, så de ikke kan ændres. Hvis du gerne vil finde dem, er det en god ide at scanne med Spyhunter eller andet anerkendt anti-spyware værktøj. Du kan derefter afinstallere udvidelserne og nulstille indstillingerne i dine browsere.

Så fjernes AirZip hijacker fra Internet Explorer:

 1. Klik med pilen på højre side af søgeboksen.
 2. Gør følgende: i IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, i IE7 klik på Redigér standardsøgninger.
 3. Fjern AirZip Toolbar fra listen.

Sådan fjernes AirZip hijacker fra Firefox:

 1. Indtast “about:config” i URL baren. Det vil åbne indstillingssiden.
 2. Skriv “Keyword.url” i søgefeltet. Højre-klik på det og nulstil det.
 3. Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgefeltet. Højre-klik på det og nulstil det.
 4. Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgefeltet. Højre-klik på det og nulstil det.
 5. Søg efter ”browser.newtab.url”. Højre-klik og nulstil. Dette vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 6. Hvis indstillingerne nulstilles og en scanning med et anti-malware program er ren: luk Firefox, åbn fil Explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis filen eksisterer, så omdøb den og start Firefox igen. Du er nødt til at gentage de foregående trin.

Sådan fjernes AirZip hijacker fra Google Chrome:

 1. Klik på ikonet med de 3 vandrette linjer på browser værktøjslinjen;
 2. Vælg Indstillinger;
 3. Vælg Søg -> Administrer Søgemaskiner;
 4. Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen.
 5. Gå tilbage til Indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Airzip Hijacker, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-airzip-hijacker

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *