Alpha Shopper - Hvordan fjernes det?

Alpha Shopper beskrives som et brugbart, gratis værktøj, der vil forbedre din websøgning, men det passer ikke. Når applikationen først er blevet installeret, vil den fylde dine webbrowsere med forskellige annoncer, og derfor kategoriseres den som adware.

Annoncerne, som Alpha Shopper viser, er ikke alene generende, de er også skadelige, så du skal helst fjerne den så hurtigt som muligt. Hvis du for nyligt har fundet ud af, at din computer er inficeret med dette malware, men du ved ikke, hvordan du kan slippe af med det, så er du kommet til det rette sted. I denne artikel vil vi udstyre dig med detaljerede oplysninger, der beskriver, hvordan du enten manuelt eller automatisk kan fjerne dette malware, og det er helt op til dig selv, hvilken af metoderne du vil benytte dig af.

Det er meget nemmere at fjerne infektioner som Alpha Shopper automatisk, så derfor anbefaler vi den metode. Du skal blot downloade et pålideligt anti-malwareprogram, såsom Reimage, SpyHunter eller Malwarebytes, installere det og derefter kører en scanning af alle gemte filer på din harddisk. Det skulle automatisk kunne finde og fjerne truslen på kun få øjeblikke. Hvis dit system er inficeret med andre virusser, vil det også finde og fjerne dem.

Hvis du foretrækker den manuelle fjernelsesmetode, finder du vores trin-for-trin Alpha Shopper manuelle fjernelsesvejledning i slutningen af denne artikel. Vi har udviklet den for at hjælpe dig gennem denne komplicerede virusfjernelsesproces, og hvis du fuldfører alle punkter korrekt, skulle du være i stand til at fjerne Alpha Shopper på egen hånd.


alphashoppers virus remove

Hvis du har nogle spørgsmål vedrørende dette emne, er du velkommen til at stille dem i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at besvare dem alle. Videre i denne artikel finder du yderligere oplysninger om Alpha Shopper’s specifikke funktioner.

Adwarevirussen Alpha Shopper

Selvom applikationen tilsyneladende skulle kunne spare dig både tid og penge, når du handler online, idet den kommer med forskellige kuponer, rabatter og kommercielle tilbud, så forholder det sig ikke sådan. Problemet er, at alle de annoncer, som Alpha Shopper viser, fremkommer som generende webannoncer, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, kontekstuelle eller bannerreklamer. Den er kendt under to navne – den kaldes enten for Alpha Shopper eller Alpha Shoppers. Uanset hvad, så er der tale om én og samme virus, og du skal følge den samme vejledning for at slippe af med dem.

Annoncerne er som sagt ikke kun irriterende, de er også skadelige, så vi kan ikke råde dig til at klikke på nogen af dem. Hvis du gør det, vil du nemlig straks blive omdirigeret til andre hjemmesider, der eventuelt tilhører diverse it-kriminelle, såsom hackere eller svindlere. Din computer kan således blive inficeret med andre virusser, eller du kan endda blive snydt og miste dine hårdt tjente penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

Man kan sige, at Alpha Shopper er en slags reklamenetværk for it-kriminelle, for eftersom de ikke har adgang til alle de lovlige reklamenetværk, såsom Google og Facebook ads, benytter de sig af adware som dette til at fremme deres hjemmesider og øge trafikken til dem. Så når det er sagt, hvis du beholder Alpha Shopper installeret på din computer, vil forskellige it-kriminelle være i stand til at nå dig direkte i din webbrowser hver dag, og det er meget farligt.

Heldigvis er denne infektion ikke meget anderledes end andre adwarevirusser. Vi er stødt på malware såsom Awesome Dealers og OfferssDirect, og de fungerer alle på samme manér, og anti-malwareprogrammer kan løse den slags problemer.

Opdatering: Det ser ud til, at der er en ny adwareinfektion med et lignende navn – Alphashoppers.co. Der er imidlertid ikke tale om den samme virus, og det skal du være opmærksom på. Alphashoppers.co dukkede første gang op i september 2017, og mængden af infektioner er kun vokset siden da.

På nuværende tidspunkt får den næsten 5 millioner besøg om måneden og de fleste af dem er fra Indien, Tyrkiet, Indonesien og Brasilien. Den kaprer også ny fane-hjemmesiden og øger således trafikken.

Hvordan er du blevet inficeret med Alpha Shoppers?

Alpha Shopper spredes på samme måde som det meste andet adware, nemlig bundtet med forskellige gratis applikationer, som man kan downloade fra internettet. Så når du downloader og installerer et freeware fra en upålidelig hjemmeside, er der risiko for, at Alpha Shopper bliver downloadet og installeret ved siden af, uden at du overhovedet er klar over det.

Hvis du gerne vil undgå det, skal du altid være meget opmærksom på installationsprocessen for freeware. Du skal aldrig springe punkter over, og du skal altid vælge en brugerdefineret eller avanceret installation, hvis det er muligt. Du skal ikke forhaste dig, for de meget vigtige oplysninger kan stå med meget lille skriftstørrelse, og det vil du nødigt overse. Hvis det er for sent og din computer allerede er inficeret med Alpha Shopper, skal du endelig ikke tøve, men omgående skille dig af med den.

Fjern Alpha Shopper Ads fra din browser

Sådan fjernes Alpha Shopper ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Alpha Shopper installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Alpha Shopper
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Alpha Shopper fra dine browsere

TopFjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Alpha Shopper samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Alpha Shopper, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

TopFjernelse Alpha Shopper fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Alpha Shopper. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Alpha Shopper eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Alpha Shopper, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopFjernelse Alpha Shopper fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Alpha Shopper samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Alpha Shopper, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjerner man Alpha Shopper fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

TopFjernelse Alpha Shopper fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Alpha Shopper. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Alpha Shopper, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel Alpha Shopper fjernelse

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-alpha-shopper

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *