Amonetize - Hvordan fjernes det?

Amonetize

Amonetize er udviklet med det formål at kunne tjene penge, idet det viser annoncer for eventuelle brugere med en inficeret computer. Det er et adwareprogram, der har tendens til at trænge hemmeligt ind i computersystemet og inficere det.

Hvis din computer er inficeret med Amonetize adware, vil du kunne se forskellige annoncer i én eller alle browsere, mens du surfer på internettet. Så hvis du for nylig har bemærket pågældende annoncer, er det et sikkert tegn på, at din computer er inficeret og du bør rense dit system.

For at slippe af med denne infektion, er du nødt til at fjerne den både fra din computer og dine webbrowsere. Det kan gøres enten manuelt eller automatisk, så du skal blot vælge den metode, der passer bedst til dine evner og behov.

Hvis du ikke har erfaring med at fjerne virus ligesom Amonetize, anbefaler vi den automatiske fremgangsmåde, for den er meget nemmere og den tager ikke ret lang tid. Du skal blot downloade et pålideligt anti-malware program, såsom Reimage, SpyHunter eller Malwarebytes, installere det på din computer og derefter køre en scanning af alle dine filer på din harddisk. Det vil kunne finde og fjerne truslen på kun få øjeblikke, og samtidigt vil det beskytte din computer mod lignende infektioner fremover, så det er bestemt værd at have det installeret. Du kan naturligvis også anvende andet anti-malware software efter eget valg.

Hvis du imidlertid foretrækker at fjerne den manuelt, kan du finde vores trin-for-trin Amonetize manuelle fjernelsesvejledning i slutningen af denne artikel. Hvis du fuldfører alle punkter korrekt, hvis du være i stand til at fjerne Amonetize ved egen hånd.

Skulle du støde på problemer i løbet af processen, er du velkommen til at kontakte os i kommentarsektionen nedenfor, og vi vil gøre vores bedste for at yde dig den nødvendige hjælp. Videre i denne artikel kan du finde flere oplysninger om Amonetize og dets specifikke funktioner.

Om Amonetize adware

Programmet fungerer som en browsertilføjelse, der passer til alle de mest almindelige browsere, herunder Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer og selv Safari. Det betyder, at Apple brugere også kan blive inficeret.

Hvis din computer er inficeret med dette malware, vil dine browsere blive fyldt med alle mulige slags annoncer, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, kontekstuelle eller bannerreklamer. Der kan også åbnes en ny fane eller et nyt vindue med en annonce i din browser.

Annoncerne, der vises af Amonetize, dukker som regel op på e-handel websider, såsom eBay eller Amazon, hvor de tilbyder dig nogle bestemte varer til favorable priser. Du skal ikke falde for det trick, for tilbuddene er for det mest falske og er kun ude på at fange din opmærksomhed og få dig til at klikke på en af de annoncer. Og det kan vi ikke råde dig til at gøre. Hvis du gør det, vil du straks blive omdirigeret til andre websider, som eventuelt tilhører diverse it-kriminelle, såsom hackere eller scammere. Din computer kan således blive inficeret med andre virusser, eller du kan endda blive snydt og miste dine hårdt tjente penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider.

Således distribueres Amonetize adware

Amonetize spredes på samme måde som det meste andet adware af denne type, nemlig bundtet med forskellige freeware programmer, som kan downloades gratis fra internettet. Når du f. eks downloader og installerer en PDF generator eller media player, er der risiko for, at Amonetize vil blive downloadet og installeret ved siden af uden at advare dig om det. Så hvis du gerne vil undgå det, skal du altid være opmærksom på installationsprocessen ved freeware, og så skal din computer i øvrigt altid være beskyttet med et pålideligt anti-malware program.


Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Amonetize, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Manuel fjernelse af Amonetize Ads

Sådan fjernes Amonetize ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Amonetize installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Amonetize
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Amonetize fra dine browsere

TopFjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Amonetize samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Amonetize, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

TopFjernelse Amonetize fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Amonetize. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Amonetize eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Amonetize, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopFjernelse Amonetize fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Amonetize samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Amonetize, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjerner man Amonetize fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

TopFjernelse Amonetize fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Amonetize. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Amonetize, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel Amonetize fjernelse

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-amonetize

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *