Annual Visitor Survey popup - Hvordan fjernes det?

Annual Visitor Survey popup

Annual Visitor Survey popup er endnu en generende annonce, som kan blive vist i Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Google Chrome, mens du surfer på internettet. Meddelelsen hævder, at du er blevet personligt udvalgt til en årlig anonym undersøgelse, og at du nu er nødt til at fuldføre endnu en undersøgelse for at få 3 eksklusive tilbud. Selvom det lyder som en godt tilbud, er denne annonce falsk og den er kun ude på at tjene penge samt få fat i dine personlige oplysninger.

For det første er du nødt til at indtaste dit telefonnummer, hvis du klikker på Annual Visitor Survey popup og accepterer at tage en undersøgelse. Den vil automatisk opkræve $5 af dig. Du har bestemt ikke lyst til at bruge penge bare for at fuldføre en undersøgelse. Du skal heller ikke forvente at få nogle eksklusive tilbud, som annoncen lover. Det er kun en metode, som udviklerne af denne annonce benytter for at kunne tjene penge.

Annual Visitor Survey popup bliver typisk tilføjet, når du installerer freeware i dit system. Det kan f. eks være en videoafspiller, videooptagelsesmanager, PDF creator osv. Vi ved allerede, at den kan være bundtet med 1ClickDownload, FBPhotoZoom, Superfish og Yontoo. Du skal undgå at installere ukendte programmer i dit system. Og du skal altid følge installationspunkterne ved alle softwareprogrammer, som du downloader, og du skal ikke godkende tilføjelsen af andre programmer, hvis du bemærker den slags indstillinger.

Hvis du ikke har lyst til at bidrage til, at de cyber kriminelle tjener penge på deres virke, skal du fjerne Annual Visitor Survey popup, så snart du bemærker den i en af dine browsere. Kør en fuld systemscanning med Spyhunter, hitman eller andet legitimt værktøj, som du har tillid til. De vil fjerne alle potentielt uønskede programmer. Og du må ikke glemme at opgradere dit anti-spyware program til den nyeste version, så du dermed kan være sikker på, at det finder og fjerner de nyeste uønskede programmer.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Annual Visitor Survey Popup, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-annual-visitor-survey-popup

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *