Anti-obscene - Hvordan fjernes det?

Anti-obscene

Viser Anti-obscene konstant annoncer i dine browsere? Det betyder, at din computer er inficeret med denne virus, der kaldes Anti-obscene. Men det skal du ikke blive forskrækket over – den slags infektioner (adware) er ikke så farlige. Ikke desto mindre er du nødt til at gøre noget ved problemet og fjerne det fra din computer, for annoncerne, der vises af dette malware er ikke alene generende, de er også ondsindede.

Det vil kun tage få minutter at fjerne Anti-obscene fra din computer. Til denne opgave har du brug for hjælp af et pålideligt anti-malware program. Hvis du ikke ejer et endnu, anbefaler vi, at du får fat i Reimage, SpyHunter eller StopZilla. Begge disse programmer vil effektivt kunne tage sig af virussen. Så download et af dem og scan din computer med det. Efter at scanningen er fuldført vil anti-malware programmet finde alle virusser på din computer og give dig mulighed for at fjerne dem med et enkelt klik. Anti-malware programmer har nogle funktioner, der er gratis, andre har premium versioner, som man skal betale for, så det er op til dig, om du har lyst til at købe ekstra funktioner eller ej. Vi anbefaler, at du beholder anti-malware software installeret på din computer, for det vil beskytte dit system mod lignende virusser, så du dermed vil være i stand til at undgå infektioner som Anti-obscene fremover.

Hvis du gerne vil fjerne Anti-obscene uden hjælp fra et anti-malware software, kan du i slutningen af denne artikel finde vores trin-for-trin Anti-obscene manuelle fjernelsesvejledning, som vi har udviklet for at hjælpe uerfarne computerbrugere gennem denne virusfjernelsesproces. Den består af flere punkter, så for at fjerne Anti-obscene er du nødt til at fuldføre ALLE punkterne korrekt.

Hvis den manuelle fjernelse af Anti-obscene mislykkes eller du har problemer med anti-malware programmet, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os i kommentarsektionen nedenfor. Videre i denne artikel kan du finde flere oplysninger om Anti-obscene og dets specifikke funktioner.

Om Anti-obscene adware virus

Som du allerede ved, anser man denne infektion for at være adware. Adware virusser er kendt for at vise annoncer, så når Anti-obscene først er inde i dit system, vil det fylde dine browsere med forskellige annoncer, som du vil kunne se, hver gang du surfer på internettet med din browser.

Du vil også kunne bemærke, at annoncerne fra Anti-obscene er meget tiltrækkende – der kan være nogle tilbud med store rabatter, som du kan bruge til at handle med online, eller du kan endda blive tilbudt noget gratis. Vi er kede af at skuffe dig, men den slags annoncer er helt klart falske. Udviklerne er kun ude på at få klik på annoncerne og der gemmer sig ikke noget gratis bag dem. Det er én grund til, at du ikke skal klikke på dem.

En anden grund til at du ikke skal klikke på annoncer fra Anti-obscene er mere alvorlig. Hvis du skulle komme til at klikke på en af annoncerne, vil du blive omdirigeret til andre websider, der eventuelt tilhører forskellige it-kriminelle, såsom hackere eller svindlere. Det betyder, at din computer kan blive inficeret med andre virusser, eller du kan endda blive snydt og miste dine hårdt tjente penge, hvis du fosøger at købe noget på en af de sider.

Faktisk kan Anti-obscene infiltrere andet malware i dit system, så derfor skal du fjerne det omgående. Denne virus fungerer som en browsertilføjelse, så du er nødt til at fjerne det fra både dit kontrolpanel samt alle de browsere, du har installeret. Det passer til alle de mest populære browsere, såsom Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Google Chrome og selv Safari.

Således distribueres Anti-obscene adware

Anti-obscene kan enten være vedhæftet en e-mail eller være bundtet med en gratis applikation. Så hvis du gerne vil undgå det, skal du ikke åbne vedhæftninger i e-mails, der virker mistænkelige. Du skal også altid være meget opmærksom på installationsprocessen ved freeware, så du kan være sikker på, at du ikke installerer ekstra uønsket software, såsom Anti-obscene. Det vil også være klogt at beskytte din computer med et pålideligt anti-malware software.


Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Anti Obscene, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Manuel fjernelse af Anti-Obscene Ads

Sådan fjernes Anti-obscene ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Anti-obscene installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Anti-obscene
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Anti-obscene fra dine browsere

TopFjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Anti-obscene samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Anti-obscene, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

TopFjernelse Anti-obscene fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Anti-obscene. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Anti-obscene eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Anti-obscene, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopFjernelse Anti-obscene fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Anti-obscene samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Anti-obscene, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjerner man Anti-obscene fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

TopFjernelse Anti-obscene fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Anti-obscene. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Anti-obscene, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Manuel Anti-obscene fjernelse

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *