Antimalware virus - Hvordan fjernes det?

Antimalware virus

Antimalware virus er et falsk antivirus program, som trænger ind i tilfældige computersystemer ved hjælp af trojanske virusser. Installationen kræver ikke en tilladelse fra computerbrugeren – dette rogue program distribueres som sagt ved hjælp af trojanske virusser eller exploits pakker. Når programmet først er inde i systemet, åbner det pornosider for at skræmme computerbrugeren og kører en scanner i systemet. Derefter hævder det falske Antimalware at have fundet en bunke trusler. I virkeligheden kører det en falsk scanner, som ikke er i stand til at finde noget som helst, så det forfalsker informationen om beskyttelsesstatus på din pc og forsøger at overbevise dig om, at din computer er i fare.

Hvis du prøver at fjerne de infektioner, der blev fundet af Antimalware virus, vil du blive tilbudt at købe den fulde version. Sandheden er dog den, at programmet kun er ude på at få brugerne til at betale. Det er nemlig en populær metode, som it-kriminelle anvender for at tjene penge. Ud over den falske scanner, viser Antimalware virus også et par sikkerhedsmeddelelser, der lige pludselig dukker op, mens du arbejder på din computer. Her kan du se en meddelelse, der kan dukke op på din pc, hvis den er inficeret:

Virus Advarsel!

Applikationen kan ikke startes!

Filen Googleupdate.exe er beskadiget.

Ønsker du at aktivere dit antivirusprogram nu

I de fleste tilfælde vil det være umuligt at surfe på internettet, for Antimalware vil blokere de websider, som du forsøger at åbne, idet det hævder, at de er inficeret. Advarslen (alt efter hvilken browser du anvender) vil påstå, at Internet Explorer har blokeret webstedet. Det er blot endnu et trick, der skal gøre tingene vanskeligere for dig, så du nemmere kan overtales til at betale for dette falske program. Hvis du gerne vil undgå den slags svindelnumre, skal du altid passe på din computers beskyttelse. Du skal altid have opdaterede anti-malware og anti-spyware programmer på din pc. Og hvis den allerede er inficeret, skal du fjerne Antimalware virus fra dit system så hurtigt som muligt.

Det falske Antimalware beskytter sig selv på følgende måder:

 1. Det kører ved hver opstart.
 2. Det dræber alle eksekverbare processer.
 3. Det kører ved hver .exe fil udførelse.
 4. Og det nulstiller sig ved at ændre global proxy indstillinger i normal tilstand, så du ikke vil være i stand til at ændre det.

Særlig fjernelsesvejledning for Antimalware virus

Nedenfor kan du finde vores vejledning, der forklarer, hvordan du hurtigt og nemt fjerner Antimalware virus fra din computer:

 1. Genstart i fejlsikret tilstand med netværk (genstart og tast F8 et par gange, mens skærmen stadig er sort. Vælg fejlsikret tilstand med netværk i menuen).
 1. Start din browser. Du vil ikke være i stand til at åbne nogen websider, for du er nødt til at deaktivere proxy server i din browser:
 1. I IE: Internet-indstillinger (i menuen eller tandhjulsikonet), Forbindelse, Lan-indstillinger, Deaktivér alle afkrydsningsfelter.
 2. Det samme vindue med Lan indstillinger er tilgængeligt fra Chrome (Indstillinger -> avanceret -> proxy-indstillinger -> Lan-indstillinger -> Deaktivér alle afkrydsningsfelter)
 3. I Firefox: Værktøjer -> Indstillinger -> Avanceret -> Netværk -> Indstillinger og vælg ingen proxy.
 1. Download https://www.2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe. Gem den et sted, som du nemt kan huske og finde.
 1. Start -> Kør msconfig.
 1. Deaktivér alle ukendte og tilsyneladende tilfældige opstartsposter. Du må ikke genstarte endnu!
 1. Omdøb spyhunter til .com fra exe (du er nødt til at se udvidelserne for kendte filtyper)
 1. Kør Spyhunter-Installer.com én gang, lad den ordne browseren og stop derefter installationsprogrammet. Det skulle forhindre Antimalware i at køre, når andre programmer starter. Genstart på normal vis.
 1. Hvis Antimalware programmet ikke starter, installér og kør Spyhunter fra det installationsprogram, du har downloadet. Du skal ikke starte andre programmer, før du har kørt det. Hvis Antimalware starter, skal du gentage punkt 1 og punkt 7 og forsøge igen.
 1. Det kan også være en god ide at scanne med andre anti-malware programmer, såsom Hitman og rense midlertidige filer.

Video version af fjernelsesvejledning for Antimalware svindel.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Antimalware Virus, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Manuel Antimalware virus fjernelse

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-antimalware-virus

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *