Antivirus PRO 2015 - Hvordan fjernes det?

Antivirus PRO 2015

Antivirus PRO 2015 er et rogue antivirus program, der er designet til at stjæle penge fra tilfældige computerbrugere. Det er en falsk applikation, der efterligner funktioner, der hører et antivirus til, og forsøger at overtale brugerne til at købe den fulde version. Du bør skille dig af med Antivirus PRO 2015, så snart du opdager dets allerførste punkter frem for at betale for licensen. Du kan være sikker på, at hvis du betaler for det, vil du kun miste dine penge, og ingen af de problemer, som programmet advarer om, vil blive løst.

Hvis du har bemærket, at Antivirus Pro 2015 scanneren kører i din computer, og du konstant bliver bedt om at betale for det, skal du køre en fuld systemscanning med et anti-malware program, såsom Spyhunter eller StopZilla og derved fjerne dette rogue program.

Om Antivirus PRO 2015

Antivirus PRO 2015 tilhører Braviax/FakeRean familien af falske programmer. På samme vis som andre rogue antivirus programmer, bliver dette installeret uden computerbrugerens viden, og når det først er inde i systemet, foretager det nogle ændringer i Windows Registreringsdatabasen. Det gør applikationen i stand til at køre, hver gang du genstarter Windows. Antivirus PRO 2015 foregiver at lede efter infektioner i din computer og fremkommer med en liste over et antal af formodentlige fundne trusler, hvilke i virkeligheden slet ikke eksisterer eller de er rent faktisk dine legitime filer. Men du vil blive anbefalet at fjerne dem ved hjælp af en fuld version af Antivirus PRO 2015.

Desværre vil du blot miste dine penge, hvis du betaler for dette program. Antivirus PRO 2015 vil tydeligvis ikke løse noget som helst. Men du kan dog heller ikke ignorere denne situation, da dit system fortsat vil blive scannet efter hver genstart af computeren og du vil ligeledes modtage diverse sikkerhedsnotifikationer og vildledende meddelelser, der advarer om, at din computer er inficeret. Her følger et par af dem:

Advarsel

Din PC kan være i fare.

Aktivér softwaren for at beskytte den.

ADVARSEL!

AntiVirus Pro 2015 har fundet [number] ubrugelige samt UØNSKEDE filer i din

computer!

Information om fjernelse

Der er fundet potentielt farlige filer i dit system i løbet af den foregående scanning!

Det anbefales på det kraftigste, at du omgående fjerner dem.

Du skal ikke klikke på de advarsler, da de kun vil føre dig hen til en hjemmeside, hvor du vil blive tilbudt at købe en Antivirus PRO 2015 licens. Det er ikke en god løsning. Den eneste måde at løse problemet på er ved at fjerne Antivirus PRO 2015 rogue antivirus.

Således distribueres Antivirus PRO 2015

Antivirus PRO 2015 bliver installeret ved hjælp af trojanske virusser. Der er ikke meget brugerne kan gøre for at forhindre det. Desværre er det ikke alle antivirus programmer, der er i stand til at blokere applikationen før den trænger ind. Du skal være mere forsigtig, når du surfer på internettet og undgå at besøge potentielt ondsindede sider. Vær forsigtig med e-mails fra ukendte afsendere, spam osv.

Hvis din computer allerede er blevet inficeret, skal du fjerne Antivirus PRO 2015 hurtigst muligt. Du kan benytte et anti-malware program og køre en fuld systemscanning med det. Og husk at opgradere det til den seneste version, så du kan være sikker på, at det virker optimalt.

Manuel fjernelse af Antivirus PRO 2015


Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Antivirus Pro 2015, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

  1. Start -> Kør
  2. Indtast https://www.2-viruses.com/downloads/stopzilla.exe og tast Enter. Vent på, at filen bliver downloadet.
  3. Kør et installationsprogram for Stopzilla. Det skulle eliminere Antivirus PRO 2015 processen.
  4. Hvis Stopzilla installationsprogrammet ikke eliminerer processen, så prøv med et installationsprogram for Spyhunter: Start -> kør https://www.2-viruses.com/downloads/spyhunter-i.exe, download og kør.
  5. Skan med Reimage, Stopzilla, Spyhunter eller Malwarebytes, for at fjerne parasitten.

På nuværende tidspunkt er Stopzilla installationsprogrammet i stand til at eliminere processerne af svindelprogrammer, selvom du muligvis har brug for yderligere anti-malware værktøj til fuldstændigt at fjerne parasitten.

Antivirus PRO 2015 video fjernelsesguide

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *