Ao0c.club Custom Search Virus - Hvordan fjernes det?

Ao0c.club er en ny hjemmeside, der er tilknyttet Searchgg Custom Search hijacker. Den angriber browserne Google Chrome og Mozilla Firefox ved at installere en tredjeparts udvidelse (tilføjelse). Ao0c.club ligner vxo.world, mao1.club og wajm.icu.

Ao0c.club dukker først op, når du begynder at indsende specifikke søgeforespørgsler via søgefeltet. Startsiden ændres ikke, men i stedet for Google Søgning eller hvilken som helst anden standardsøgeudbyder du bruger, så får du ao0c.club og Searchgg Custom Search at se. Det er ikke normalt, at din søgeudbyder bliver udskiftet uden din viden, så det er godt, at du finder det mistænkeligt.

At din søgning bliver kapret af Ao0c.club er et symptom på, at der er blevet installeret en skadelig udvidelse i din browser. Den slags har som regel til hensigt at spamme dig med annoncer. Udviklerne af Ao0c.club får penge af annoncørerne, mens dine søgeresultater bliver fyldt med salgsfremmende indhold. Og således fortjener Ao0c.club og de applikationer, der reklamerer for den, betegnelsen ”adware”.


Ao0c.club-Custom Search Virus removal

Du kan løse en kapring af Ao0c.club, du skal bare redigere dine browserindstillinger og fjerne den uønskede tilføjelse. Det er også en god ide at finde ud af, hvordan den er blevet installeret. På den måde ved du, hvordan du fremover undgår hijackere.

Årsager og løsninger til Ao0c.club søgevirus:

Symptomer på kapring af Ao0c.club

Ao0c.club udskifter standardsøgesiden

Et øget antal annoncer på resultatsiden

Mere aggressive annoncer online

Hijackerens oprindelse

Annoncer på inficerede hjemmesider

Vildledende annoncer og omdirigeringer

Adware virusinfektioner

Sikkerhedsfejl i forældet software

Freeware-programpakker

Farer ved at bruge Ao0c.club

Sporing af søgevaner og private data

Søgedata bliver sendt til tredjeparter

Irrelevante og ubrugelige søgeresultater

Annoncer, der reklamerer for svindel og malware

Gendannelse af standardsøgningen

Manuel fjernelse af farlige browsertilføjelser

Scan din enhed for skadeligt software (Reimage)

Hvorfor dukker ao0c.club op i dine søgeresultater

Den primære årsag til problemet med browseromdirigeringen ao0c.club er, at din browser er blevet kapret af en speciel browserudvidelse, som f. eks APSerach, ImSch eller et andet navn på en tilføjelse, der ikke rigtig giver mening. Installationen af udvidelsen sker ved hjælp af mistænkelige popups i browseren, som opfordrer folk til at implementere falske opdateringer til Adobe Flash Player, Java eller andet software. Nogle brugere tror fejlagtigt, at det er en vigtig opdatering og går med til forslaget. Dette installerer omgående udvidelsen og kaprer browseren.

Falske advarsler, der reklamerer for vildledende opdateringer til Adobe Flash Player er en konsekvens af et specifikt adware, som allerede kører i din computer. Browseren vil gentagelsesvis lede din opmærksomhed hen på en lang række andre farlige steder, hvilket medfører installation af andre skadelige programmer.

Derfor skal du ikke tolerere ao0c.club-omdirigering

Ved første øjekast kan ao0c.club se ganske uskyldig ud og ikke virke til at forårsage de store problemer. Men du skal imidlertid være opmærksom på de søgeresultater, som du får! Øverst på resultatlisten vil du kunne se en masse absolut irrelevante oplysninger. Hijackeren kan endvidere vise en masse reklamebannere og andre sponsorerede links, der har til hensigt at reklamere for et bestemt produkt eller service. Det salgsfremmende indhold vil i hvert fald ikke være noget, der har din interesse. Ao0c.club kan måske give dig nogle relevante oplysninger, men du vil være nødt til at rulle helt ned til slutningen af siden for at finde dem.

Ao0c.club er endvidere medskyldig i at forårsage gentagne browseromdirigeringer til tilfældige hjemmesider. De kan ret ofte medføre installationen af andre skadelige programmer, herunder adware, falske systemoptimeringsværktøjer, uægte sikkerhedsprogrammer og så videre.

Sidst men ikke mindst udgør ao0c.club en fare for dine fortrolige oplysninger. Den sporer rent faktisk alle de oplysninger, du indtaster på internettet. Den kan få adgang til din browserhistorik og analysere de søgeforespørgsler, som du før har foretaget. Ao0c.club analyserer dine søgevaner, de IP-adresser du besøger, dine geografiske placeringer og sporer endda dine kreditkortoplysninger. Som følge af at ao0c.club er sammenkoblet med adskillige reklameselskaber, kan disse private oplysninger om dig meget nemt blive sendt videre til tredjeparter og endda solgt til online kriminelle, der bruger dem illegalt.

Sådan slipper du af med ao0c.club

Vi kan kort sagt kalde ao0c.club og Searchgg Custom Search for en absolut ubrugelig søgemaskine. I stedet for at hjælpe dig med at finde mere relevante oplysninger på internettet, udstyrer hijackeren dig med indhold, der ikke stemmer overens med dine interesser og søgeforespørgsler. Den har samtidigt en negativ indvirkning på din computer, når den åbner flere nye faneblade i din browser og viser uønskede popup-annoncer, der bruger en stor del af din CPU. Jo før du sletter ao0c.club og Searchgg Custom Search, jo bedre.

Manuel fjernelse af ao0c.club fra Google Chrome omfatter følgende punkter:

 • Klik på ”Flere værktøjer” i Google Chrome menuen.
 • Vælg ”Udvidelser”.
 • Kig efter udvidelser såsom APSearch, Imsch, Im Search, deaktiver dem og slet dem.

I Mozilla Firefox kigger du efter lignende mistænkelige tilføjelser i browserindstillingerne, hvorpå du deaktiverer og sletter dem. Vi anbefaler dig endvidere at scanne din computer med Reimage eller SpyHunter, som automatisk vil blotlægge andre skjulte trusler, fjerne dem på en effektiv måde og løse andre browserproblemer.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Ao0c Club Custom Search Virus, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,


Sådan fjernes Ao0c.club Custom Search Virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Ao0c.club Custom Search Virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Ao0c.club Custom Search Virus
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Ao0c.club Custom Search Virus fra dine browsere

TopFjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Ao0c.club Custom Search Virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ao0c.club Custom Search Virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

TopFjernelse Ao0c.club Custom Search Virus fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner Ao0c.club Custom Search Virus. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Ao0c.club Custom Search Virus eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ao0c.club Custom Search Virus, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopFjernelse Ao0c.club Custom Search Virus fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Ao0c.club Custom Search Virus samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ao0c.club Custom Search Virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjerner man Ao0c.club Custom Search Virus fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

TopFjernelse Ao0c.club Custom Search Virus fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på Ao0c.club Custom Search Virus. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Ao0c.club Custom Search Virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-ao0c-club-custom-search-virus

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *