AV Defender Professional - Hvordan fjernes det?

AV Defender Professional er et rogue/falsk antivirus program, der foregiver at scanne din computer og finde infektioner, så det dermed kan overbevise dig om, at du skal købe den fulde version, så det kan fravriste dig dine penge. Du skal passe på, for det er en uægte applikation, som ikke ejer evnen til hverken at finde eller fjerne nogen former form trusler. Det er designet af it-kriminelle kun med det formål at stjæle dine penge. Vi råder dig til at fjerne AV Defender Professional fra dit system, så snart du bemærker, at det scanner din computer. Til det kan du anvende et pålideligt anti-malware program, såsom Spyhunter eller StopZilla, og køre en fuld systemscanning.

Om AV Defender Professional

AV Defender Professional kan dukke op på din computer og efterligne en scanning, når du mindst venter det. Efter få minutter vil det vise en liste med trusler, som formodentlig skader dit system. Det advarer om, at dit system er i fare, og hvis du gerne vil fortsætte med at bruge din computer uden problemer, er det bedst at du fjerner alle trusler, der blev fundet. Prøv at se nærmere på beskeden fra AV Defender Professional herunder:

Windows er ikke i stand til at slette de fundne trusler

Bemærk, at Windows sikkerhedssystem ikke længere beskytter din computer mod ondsindet software, herunder virusser, spyware samt andet uønsket software. For at fjerne de fundne trusler, er du nødt til at installere et antivirus software.

Anbefalet antivirus software:

Navn: AV Defender Professional

Dette program hjælper med at forbedre din computers sikkerhed og ydeevne. Dette antivirus program opdateres regelmæssigt med nye funktioner og tjenester. De nyeste opdateringer vil blive downloadet efter installationen. Real-time beskyttelse vil advare dig, hver gang ondsindet eller potentielt uønsket software forsøger at installere sig selv eller køre på din PC. Windows er klar til at installere ”AV Defender Professional”.

Hvis du gør, hvad beskeden fortæller dig, vil du helt klart ende med at betale it-kriminelle for deres ulovligheder. Og det er vigtigt, at du er klar over, at AV Defender Professional ikke har noget at gøre med pålidelige antivirus programmer, så du skal ikke tro på, hvad beskeden forsøger at overbevise dig om. Programmet rapporterer rent faktisk om de samme problemer i alle udsatte systemer, så det er ganske tydeligt, at det ikke finder noget som helst. Du skal under ingen omstændigheder give dine kreditkort oplysninger. Der findes rigtig mange gode antivirus programmer, som kan beskytte din computer mod infektioner, men AV Defender Professional er ikke et af dem.

AV-Defender-Professional

Du skal ikke falde for dette fupnummer, men hurtigst muligt fjerne AV Defender Professional fra dit system.

Således distribueres AV Defender Professional

AV Defender Professional inficerer computersystemerne ved hjælp af trojanske virusser. Det er ret svært at opdage det, før det trænger ind i dit system. Men du skal imidlertid være mere forsigtig, når du surfer på internettet, gå uden om mistænkelige hjemmesider samt undgå at klikke på tilfældige pop-up annoncer.

Det er også vigtigt at have pålideligt antivirus og anti-malware installeret på computeren.

Hvis du allerede er blevet angrebet, skal du omgående fjerne AV Defender Professional. Til denne opgave kan du anvende et troværdigt anti-malware, som du først har opgraderet til den seneste version.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Av Defender Professional, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Manuel AV Defender Professional fjernelse

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-av-defender-professional

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *