AviaSales - Hvordan fjernes det?

AviaSales kan ved første øjekast se ud som en nyttig applikation, men er bare endnu et generende adware, som ikke bør være installeret på din computer. Når programmet først er inde, vil det vise diverse annoncer i alle dine netbrowsere. De annoncer er ikke blot irriterende og forstyrrende, men ligeledes ondsindede. Det er grunden til, at det er farligt at have AviaSales installeret i din computer. Hvis du gerne vil finde en løsning på dette problem, er du kommet til det rette sted.

For det første skal du vide, at du har to grundlæggende muligheder – at fjerne AviaSales automatisk eller manuelt. Det er vigtigt at vælge den rigtige metode. Hvis du har forudgående erfaring med at fjerne virusser og har en god portion viden angående computere, vil du nok være i stand til at fjerne dette generende adware manuelt. For at gøre denne proces nemmere, har vi udviklet en trin-for-trin AviaSales fjernelsesvejledning. Du kan finde den nedenfor denne artikel. Følg instrukserne omhyggeligt, så du kan slippe af med dette malware med det samme. Men hvis du er for usikker, kan du altid få hjælp af et pålideligt anti-malware program. Vi anbefaler, at du i dette tilfælde benytter SpyHunter, Malwarebytes eller StopZilla. Du skal blot downloade og installere et af disse programmer og scanne dine filer med det. Det vil automatisk finde og fjerne virussen samt beskytte din computer mod lignende infektioner fremover.

Hvis du skulle have spørgsmål, som du ikke fik svar på i denne artikel, kan du altid stille dem i kommentarsektionen nedenfor. Hvis du gerne vil vide mere om AviaSales, skal du blot læse videre.

Om AviaSales

AviaSales beskrives som en nyttig applikation, som vil hjælpe dig med at spare dig tid og penge, når du søger på internettet. Det lyder dog for godt til at være sandt. Dette ondsindede værktøj søger at tjene penge på brugerne af de inficerede computere. Når denne browsertilføjelse er inde i systemet, vil den vise annoncer i alle mulige former, såsom pop-up, pop-under, i-tekst, kontekstuelle og bannerreklamer. Den fungerer som en browsertilføjelse, som kan føjes til alle de mest populære netbrowsere, herunder Google Chrome, Mozilla Firefox og Internet Explorer. Vi kan ikke anbefale, at du klikker på de annoncer, der vises af AviaSales, for hvis du gøre det, kan det få nogle uønskede konsekvenser. De dukker som regel op på e-handel hjemmesider, såsom eBay eller Amazon, og de foreslår dig at købe nogle bestemte varer til en yderst favorabel pris. Det skal du ikke falde for, da det kun er et trick for at fange din opmærksomhed. Hvis du klikker på en af annoncerne, vil du straks blive omdirigeret til andre hjemmesider, der kan tilhøre cyber kriminelle. Det kan resultere i, at din computer bliver inficeret, eller i tilfælde af at du køber noget på en af de hjemmesider, kan du endog blive snydt og miste dine penge.
AviaSales

AviaSales

Dette adware program virker som et mellemled mellem dig og sponsorerne af AviaSales, som søger at fremme deres hjemmesider. Det er ingen hemmelighed, at disse sponsorer tit viser sig at være diverse cyber kriminelle. Da de er bandlyst fra alle lovlige reklamenetværk, benytter de adware ligesom AviaSales, for at få trafik til deres hjemmesider samt inficere computere eller snyde brugerne. Derfor er denne applikation ekstremt uønsket.

En anden uønsket funktion ved AviaSales er indsamling af data. Når dette adware program først er installeret, vil det indsamle personlige oplysninger om dig, såsom din søgehistorik, søgeforespørgsler, mest besøgte sider, og selv din IP og e-mail adresser. Tredjeparterne tilpasser annoncerne i henhold til de indsamlede data, så de på den måde virker mere relevante og interessante i dine øjne, og dermed stiger chancen for, at du vil klikke på en af de annoncer. Og det er netop formålet med AviaSales, fordi ejerne af programmet bliver betalt for hvert klik, du foretager på dem.

Således distribueres AviaSales

AviaSales spredes på lignende måde som andet adware – bundtet med freebies. Når du for eksempel downloader og installerer en gratis applikation fra en upålidelig hjemmeside, er der risiko for, at AviaSales vil blive installeret ved siden af, uden at du overhovedet er klar over det. Så du skal altså være yderst opmærksom under installationen af freebies. Du skal ikke springe punkter over, og du skal altid vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmåde. Det vil gøre dig i stand til at se alle tilgængelige indstillinger og foretage ændringer. Du skal ikke haste igennem, idet meget vigtig information kan blive vist med meget lille skrifttype, og det har du ikke lyst til at overse. Hvis det er for sent, og din computer allerede er inficeret, kan du følge vores trin-for-trin AviaSales fjernelsesvejledning herunder, for at løse problemet.


Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Aviasales, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Manuel fjernelse af AviaSales

Sådan fjernes AviaSales ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom AviaSales installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til AviaSales
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af AviaSales fra dine browsere

TopFjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med AviaSales samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med AviaSales, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

TopFjernelse AviaSales fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner AviaSales. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af AviaSales eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med AviaSales, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopFjernelse AviaSales fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med AviaSales samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med AviaSales, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjerner man AviaSales fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

TopFjernelse AviaSales fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på AviaSales. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med AviaSales, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-aviasales

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *