Baidu PC Faster - Hvordan fjernes det?

Baidu PC Faster

Baidu PC Faster er et systemoptimeringsprogram, der lover at rense for junkfiler, deaktivere unødvendige opstartsposter samt reparere dit system med kun et klik. Men idet mange brugere har bemærket, at denne applikation bliver tilføjet uden deres samtykke, kategoriseres det som et potentielt uønsket program. Værktøjet følger normalt med diverse freeware, såsom video- eller musikafspillere, PDF creators osv.

Når Baidu PC Faster først er installeret, kører det en scanner i dit system, selvom du aldrig har bedt om det. Scanneren køres faktisk hver gang, du genstarter dit system. Programmet rapporterer om snesevis af problemer, som du bør ordne, herunder systemfejl, ondsindede poster osv. Det er meget sandsynligt, at Baidu PC Faster vil vise forældede poster, som er forblevet i dit system, efter at du har afinstalleret nogle programmer, hvilke slet ikke er skadelige og ingen effekt har på din computers ydeevne. Applikationen kan i nogle tilfælde fjerne nyttige poster, hvilket kan skabe problemer for dig i fremtiden.

Hvis du har bemærket Baidu PC Faster scanneren i din computer, selvom du aldrig har installeret den, kan det ikke anbefales at beholde den. Du skal altid være opmærksom på, hvad du downloader på din PC. Du skal undgå programmer, der er bundtet til andre programmer, og så skal du vælge en Brugerdefineret installation samt afvise valgfrie downloads, som du ikke kender eller som virker mistænkelige.

For at fjerne Baidu PC Faster, skal du gå til Kontrolpanelet. I Windows XP/Vista/7 gå til Start -> Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer. Søg efter det i programlisten og afinstaller det derfra. Det kan ligeledes være nyttigt at scanne med anti-malware programmer, såsom Reimage, Spyhunter eller Malwarebytes Anti-Malware, for at sikre, at der ikke længere er uønskede programmer i din computer.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Baidu Pc Faster, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-baidu-pc-faster

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *