Better-Search.net virus - Hvordan fjernes det?

Better-Search.net virus

Better-Search.net virus er en browser hijacker, som kan blive installeret i tilfældige computersystemer sammen med gratis værktøjer fra internettet. Formålet med dette program er at kapre din standard søgeside og reklamere for kommercielle hjemmesider i listen med links, der umiddelbart passer til din forespørgsel. Programmet ændrer dine søgeresultater ved at tilføje sponsorerede hjemmesider, og det forstyrrer din søgning med generende annoncer. Better-Search.net virus påvirker Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome browserne.

Når programmet først er inde i systemet, ændrer det din startside og standard søgemaskine til Better-Search.net. Det er ikke en pålidelig søgeudbyder, idet den hovedsageligt inkluderer tonsvis af sponsorerede links, hvilket bringer økonomisk gevinst til udviklerne af denne hijacker, frem for at vise de resultater, som de fleste almindelige søgeudbydere såsom Google, Bing eller Yahoo bringer. Det er bare ikke i orden, at programmet tager kontrol over browsere og foretager ændringer uden computerbrugerens tilladelse.

Better-Search.net virus er højst sandsynligt trængt ind i dit system skjult bag installationsprogrammet ved et eller andet gratis software. Brugerne springer tit og ofte installationspunkterne over ved den slags software, såsom gratis afspillere, PDF creators osv., for at få installationen hurtigere overstået. Men nogle af punkterne kan imidlertid foreslå en ændring af din startside eller andre modifikationer i din browser, og du kan komme til at godkende det, uden at du er klar over det. Du skal derfor altid vælge en brugerdefineret eller avanceret installation, og følge hvert installationspunkt, så du kan se, hvad du går med til.

Fjern Better-Search.net virus fra din computer, hvis den allerede har taget kontrol over dine browsere. Afinstallér den fra Kontrolpanelet, Tilføj/Fjern Programmer listen. Det anbefales ligeledes at slette ALLE programmer, som er tilføjet den samme dato, som problemerne opstod. Nogle versioner af denne hijacker installerer software, som blokerer browserindstillingerne, så de ikke kan ændres. For at identificere dem kan det være en god ide at scanne med Spyhunter eller andet anerkendt anti-spyware værktøj. Du kan derefter afinstallere udvidelserne og nulstille indstillingerne i dine browsere.

Sådan fjernes Better-Search.net virus fra Internet Explorer:

 1. Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 2. Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 3. Fjern Better-Search.net fra listen.

Sådan fjernes Better-Search.net virus fra Firefox:

 1. Indtast “about:config” i URL baren. Det vil åbne indstillingssiden.
 2. Skriv “Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 3. Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 4. Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik på det og nulstil det.
 5. Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil. Dette vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 6. Hvis indstillingerne nulstilles og scanning med et anti-malware program er ren: luk Firefox, åbn fil Explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis filen eksisterer, så omdøb den og start Firefox igen. Du er nødt til at gentage de foregående trin.

Sådan fjernes Better-Search.net virus fra Google Chrome:

 1. Klik på ikonet med de 3 vandrette linjer på browser værktøjslinjen;
 2. Vælg Indstillinger;
 3. Vælg Søg -> Administrer Søgemaskiner;
 4. Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen.
 5. Gå tilbage til Indstillinger. Ved Opstart vælg ‘Åbn siden ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider);

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Better Search Net Virus, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-better-search-net-virus

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *