BingTracker - Hvordan fjernes det?

BingTracker

Bing Tracker er ikke en applikation, som du har lyst til at have installeret på din computer. Den foretager forskellige ondsindede aktiviteter og anses derfor for at være et uønsket program. Bing Tracker tilhører med andre ord adware-kategorien. Hvis du bemærker annoncer, der kaldes for ”brought to you by Bing Tracker” eller ”ads by Bing Tracker” i dine webbrowsere, er din computer inficeret med dette malware, og du er nødt til at gøre noget ved sagen. Hvis du ikke ved, hvor du skal begynde, er du kommet til det rette sted. I denne artikel vil vi forsyne dig med en fuld vejledning, der forklarer, hvordan man fjerner denne infektion uden besvær.

Først og fremmest har du brug for et pålideligt anti-malware værktøj. Vi foreslår, at du anvender Reimage, SpyHunter eller StopZilla. Du skal blot downloade og installere et af disse værktøjer og derefter scanne din computer med det. Det vil på ingen tid finde og fjerne virussen automatisk, og det vil ligeledes beskytte din computer mod lignende infektioner fremover, så det er bestemt værd at have den slags beskyttelse installeret i dit computersystem. Du kan naturligvis også anvende andre anti-malware programmer efter eget valg.

Og det er ikke den eneste måde, du kan slippe af med dette ondsindet adware på. Du kan nemlig også fjerne Bing Tracker manuelt. For at hjælpe dig gennem denne komplicerede proces har vi udviklet en manuel fjernelsesvejledning, som du finder i slutningen af denne artikel. Du skal blot følge alle punkter omhyggeligt, og hvis der er noget, du ikke forstår, eller du ikke kan fuldføre fjernelsen, skal du endelig kontakte os i kommentarsektionen forneden. Vi vil forsøge at give dig den nødvendige assistance.

Videre i denne artikel kan du finde yderligere oplysninger om Bing Tracker og dets specifikke funktioner.

Bing Tracker

Bing Tracker kan umiddelbart virke som en brugbar applikation, men sådan forholder det sig ikke. Selvom den lover at forbedre computerbrugernes internetsøgning og spare deres tid, så holder den ikke, hvad den lover. Bing Tracker er en browsertilføjelse, der er ansvarlig for at vise irriterende annoncer for brugerne. Den passer til alle de mest almindelige webbrowsere, herunder Mozilla Firefox, Google Chrome, Internet Explorer og selv Safari. Det betyder, at Apple brugere også kan blive inficeret.

Annoncerne kan fremkomme i alle mulige afskygninger, såsom pop-op, pop-under, i-tekst, kontekstuelle og bannerreklamer. Der kan ligeledes blive åbnet en ny fane eller et nyt vindue med en annonce i din browser. Annoncerne dukker for det meste op på e-handel hjemmesider, såsom eBay og Amazon, hvor de tilbyder dig nogle bestemte varer til en bedre pris. Du må endelig ikke falde for det trick, for de tilbud er som regel falske. De har til hensigt at fange din opmærksomhed og få dig til at klikke på en af annoncerne. Og det kan vi ikke råde dig til at gøre.

Hvis du klikker på en af de annoncer, der vises af Bing Tracker, vil du straks blive omdirigeret til andre websider, der kan være ondsindet. Din computer kan på den måde blive inficeret, eller du kan endda blive snydt og miste dine penge, hvis du forsøger at købe noget på en af de sider. Forskellige it-kriminelle, såsom hackere eller svindlere sponsorerer Bing Tracker mod, at det viser deres annoncer. Så kort sagt, hvis Bing Tracker er installeret på din computer, kan it-kriminelle dagligt nå dig direkte i din webbrowser.

En anden uønsket egenskab ved Bing Tracker er dataindsamling. Når programmet først er blevet installeret, vil det indsamle forskellige oplysninger om dine søgevaner, såsom din søgehistorik, mest besøgte websider, søgeforespørgsler eller din IP adresse og e-mailadresser. Tredjeparterne tilpasser annoncerne i henhold til de indsamlede data. På den måde kan de blive endnu mere relevante og interessante i dine øjne, når de er baseret på dine interesser, hvilket øger chancen for, at du vil klikke på en af dem. Og det er netop formålet med Bing Tracker, for udviklerne af programmet bliver betalt, hver gang der klikkes på en af annoncerne.

Således distribueres Bing Tracker

Din computer kan blive inficeret med dette malware, blot ved at du installerer gratis software, som du har downloadet fra en tvivlsom webside. Det vil med andre ord sige, at når du downloader og installerer en freebie, kan Bing Tracker blive installeret ved siden af. Så hvis du gerne vil undgå det, skal din computer altid være beskyttet af et pålideligt anti-malware program. Derudover skal du altid være opmærksom på installationsprocessen ved freebies.

Du skal ikke springe punkter over, og du skal altid vælge en brugerdefineret eller avanceret installationsmetode, hvis det er muligt. Du skal ikke forhaste dig, for noget af den mest vigtige information kan blive vist med meget lille skriftstørrelse, og det vil du nødigt overse. Hvis du bemærker, at der vil blive installeret noget ekstra software ved siden af, som du ikke kender til, skal du ikke fuldføre den installation, for det kan muligvis være Bing Tracker eller andet malware.


Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Bingtracker, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Sådan fjerner man BingTracker

Sådan fjernes BingTracker ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom BingTracker installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til BingTracker
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af BingTracker fra dine browsere

TopFjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med BingTracker samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med BingTracker, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

TopFjernelse BingTracker fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner BingTracker. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af BingTracker eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med BingTracker, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopFjernelse BingTracker fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med BingTracker samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med BingTracker, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjerner man BingTracker fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

TopFjernelse BingTracker fra Safari (Mac OS X)

 • Klik på Safari menuen.
 • Vælg Præferencer.
  Open preferences
 • Klik på fanen Udvidelser.
 • Klik på Afinstaller tæt på BingTracker. Fjern ligeledes alle andre ukendte eller mistænkelige poster. Hvis du ikke er sikker på, om du har brug for udvidelsen eller ej, kan du blot fjerne fluebenet i Aktiver afkrydsningsboksen, for at deaktivere udvidelsen midlertidigt.
  Extensions
 • Genstart Safari.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med BingTracker, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari.
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er alle afkrydset på forhånd) og klik på Nulstil.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-bingtracker

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *