BitCoinMiner - Hvordan fjernes det?

BitCoinMiner

BitCoinMiner (CoinMiner i forkortet form) er en gruppe af trojanske virusser, der installerer Bitcoin Miner applikationen. Bitcoins virtuel valuta, der bygger på kompleks beregning. Som følge af dens beskaffenhed er det muligt at tjene småbeløb af mønter ved at udføre disse beregninger samt styrke Bitcoin netværket i processen. Men det misbruges imidlertid af malwareudviklere, hvilke inficerer i hundredvis af PC’er for at kunne køre diverse BitCoinMiners. De tjener penge på en meget mere effektiv måde sammenlignet med de legitime af slagsen.

Ældre versioner af BitCoinMiner ligesom Trojan.Cointbitminer brugte kun CPU. Det var meget ineffektivt, så derfor sigter nye versioner efter gaming PC’er, som har stærke videokort. Disse kort udfører beregninger med større effektivitet.

Du vil normalt ikke bemærke mange symptomer på, at du er inficeret med BitCoinMiner. Din PC kan være lidt langsommere end før, men applikationen kører kun på fuld kraft, når du ikke bruger din computer. Hvis du synes, at din PC køler arbejder hårdere, når du ikke arbejder på den, kan det være et tegn på en CoinMiner virus infektion. Denne infektion er ikke særlig farlig i sig selv. Men hovedsagen er, at BitCoinMiner på en eller anden måde blev installeret på din PC. Det kan være et tegn på en alvorlig PC infektion, for eksempel kan det være en del af en eller anden form for Botnet ejet af illegale miners. De kan til enhver tid ændre fokus fra BitCoins til at tjene penge ved at stjæle dine bankoplysninger eller udsende spam. Du rådes til at fjerne BitCoinMiner samt alle andre infektioner fra din computer.

BitCoinMiner findes i flere versioner. Det anbefales at benytte et anti-malware program, såsom Spyhunter eller Hitman Pro for at identificere ondsindede filer og slette dem.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Bitcoinminer, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Manuel BitCoinMiner fjernelse

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-bitcoinminer

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *