Blankpage4.ru virus - Hvordan fjernes det?

Blankpage4.ru virus

Blankpage4.ru (som du kommer til ved at indtaste Blankpage4.ru/i/start.html i adresselinjen) er et ubrugeligt domæne med et upålideligt søgeprogram. Det har lumske intentioner, som i bund og grund har til formål at tjene penge på webtrafik og pay-per-click ordninger. En hemmelig tilgang er browser hijackeres bedste ven. Fundamentet for et ordentligt søgesystem, der kan blive behandlet med respekt, vil sige, når brugerne ikke modtager søgeresultater, der omfatter en bunke potentielt farlige links. Udviklerne af Blankpage4.ru virus er fuldstændig ligeglade med fastsatte krav og korrekt adfærd. De handler uprofessionelt overfor internetbrugerne, idet de tvinger dem til at bruge blankpage4.ru domænet. Dette sker, efter at der er blevet lavet om på brugernes browserindstillinger til fordel for de nye, etablerede præferencer, der begunstiger Blankpage4.ru virus. Efter denne ændring har de inficerede ofre ikke længere lov til at tage en beslutning, hvad angår startside, standard søgeudbyder og ny fane-sider. Det er en temmelig uheldig situation, som, for at gøre det hele meget værre, bliver efterfulgt af irriterende omdirigeringer til ukendte domæner, annoncer og en langsomt kørende enhed.

Om Blankpage4.ru virus

Hvis din enhed er inficeret med Blankpage4.ru virus, er ændringer i dine browserindstillinger en uundgåelig konsekvens. Der går ikke røg af en brand uden ild, så det er altafgørende, om denne falske søgemaskine har indsat sig selv som dine præferencer. Det er nok et af de første tegn på en infektion med en browser hijacker. Andre tegn kan omfatte, at systemet har en ringere ydeevne og ofte vil gå ned og fryse. Din internetforbindelse kan også begynde at opføre sig underligt og på forskellige tidspunkter miste forbindelsen. Blankpage4.ru virus er ikke en ekstrem farlig situation, men du kan heller ikke behandle den som en ufarlig infektion. Den er i stand til at forårsage flere problemer fremover, eftersom den har til hensigt at vise annoncer, som er tilbøjelige til at sprede vildledende, stødende eller inficeret indhold. Denne form for markedsføring har fået navnet ”malvertising”.

Blankpage4.ru virus vil også præsentere sponsorerede web-adresser i listen med søgeresultater. Den slags domæner kan have til formål at forurene din enhed med infektioner eller andet uønsket indhold såsom sporende cookies. Vi opfordrer kraftigt brugerne til at undgå denne tvivlsomme søgemaskine og holde øje med deres browser-præferencer, eftersom parasitter er ekstremt ivrige efter at kapre og omorganisere disse indstillinger.

Således distribueres Blankpage4.ru virus

Blankpage4.ru virus kan følge med mærkelige, gratis applikationer (browserudvidelser, PDF konverteringsprogrammer, videoafspillere osv.). Hvorfor beskriver vi den slags helt normale programmer som mærkelige? Ja altså, hvis de distribueres via tvivlsomme fildelings-domæner, så er der en stor risiko for, at disse applikationer ikke er helt pålidelige. Derfor er vores første råd, at brugerne ikke downloader og installerer software, som de finder på upålidelige fordelingsdomæner. Desuden er det også en rigtig god ide altid at læse Slutbrugerlicensaftalen, som ligger inde med de primære vilkår og betingelser, som den specifikke applikation følger. Hvis du har valgt et program, skal du vælge en avanceret/brugerdefineret installation. Opsætningsguiden kan nemlig tilbyde valgfrit software, som ofte viser sig at være potentielt uønskede programmer (PUP’er), som du endelig ikke skal give adgang til dit system.

Har du nogensinde hørt om Reimage eller Spyhunter? Det har du i hvert fald nu, og vi anbefaler dig at bruge en af disse scannere til den automatiske fjernelse af Blankpage4.ru browser hijacker. Det er det smarteste at gøre. Vælg den, der passer dig bedst og hold dig til den. Du kan også finde en manuel fjernelsesvejledning forneden, hvis du er gør-det-selv typen.

Manuel fjernelse af Blankpage4.ru virus

Sådan fjernes Blankpage4.ru virus ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom Blankpage4.ru virus installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Blankpage4.ru virus
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af Blankpage4.ru virus fra dine browsere

TopSådan fjernes Blankpage4.ru virus fra Google Chrome:

 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Flere Værktøjer -> Udvidelser
  Extensions
 • Vælg alle ondsindede udvidelser og slet dem.
  Remove extensions
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger
  Open settings
 • Vælg Administrer Søgemaskiner
  Manage search engines
 • Fjern unødvendige søgemaskiner fra listen
  Delete search engines
 • Gå tilbage til indstillinger. Ved Opstart vælg Åbn siden Ny fane (du kan også fjerne uønskede sider fra Angiv sider).
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Chrome menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger. Vælg Åbn en bestemt side eller en række sider og klik på Angiv sider.
  Set pages
 • Slet ondsindede søgehjemmesider i et nyt Startsider vindue ved at klikke ”X” ved siden af dem.
 • Klik på ikonet med de 3 horisontale linjer på browserværktøjslinjen og vælg Indstillinger, og klik på Administrer søgemaskiner.
  Delete start pages
 • Fjern ondsindede søgehjemmesider i et nyt vindue med Søgemaskiner.
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Blankpage4.ru virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (3 horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
 • Rul ned til bunden af siden og klik på Nulstil browserindstillinger.
  Resset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjernes Blankpage4.ru virus fra Firefox:

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla-vinduet og vælg ikonet ”Tilføjelser” (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Udvidelser og Tilføjelser listen igennem, og fjern alt, der har forbindelse med Blankpage4.ru virus og elementer, som du ikke kender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.

  Remove add-on
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Firefox menuen øverst i højre hjørne, vælg Indstillinger → Generelt. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Gendan som Standard.
  Restore default
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Blankpage4.ru virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på menuen øverst i højre hjørne af Mozilla Firefox vinduet. Klik på Hjælp.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding Information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve
(Optioneel) voor oudere versie:
 • Tast “about:config” på URL linjen og tryk enter. Det vil åbne indstillingssiden
  Abou config
 • Skriv ”Keyword.url” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
  Reset Keyword.url
 • Skriv ”browser.search.defaultengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Skriv ”browser.search.selectedengine” i søgeboksen. Højreklik og nulstil det.
 • Søg efter ”browser.newtab.url”. Højreklik og nulstil det. Det vil sikre, at søgesiden ikke starter ved hver ny fane.
 • Hvis indstillingerne nulstilles og scanningen med anti-malware programmer er ren: luk Firefox, åbn fil explorer og indtast %AppData% på adresselinjen. Indtast user.js i søgeboksen. Hvis denne fil findes, omdøb den og start Firefox igen. Du vil være nødt til at gentage de ovenstående punkter.
  Remove user.js
Hvis problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program, for at finde de ondsindede poster.

Sådan fjernes Blankpage4.ru virus virus fra Internet Explorer (ældre versioner):

Top
>
 • Klik på pilen på højre side af søgeboksen.
 • Gør følgende: på IE8-9 vælg Administrer Søgeudbydere, på IE7 klik på Skift standardsøgninger.
 • Fjern Blankpage4.ru virus fra listen.
Sådan fjernes Blankpage4.ru virus fra IE11:
 • Klik på Indstillingsikonet (øverst til højre) )->Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Blankpage4.ru virus samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Vælg Søgeudbydere.
  Set search engine
 • Hvis ingen af disse søgeudbydere er til rådighed, følg ”Find flere søgeudbydere” nederst på skærmen og installér Google.
  Find search engines
 • Luk Indstillinger.
 • Hvis din startside er blevet ændret, så klik på Tandhjulsikonet øverst i højre hjørne, for at åbne menuen for Internet Explorer, vælg Internet Indstillinger og vælg Generelt fanen. Indtast en foretrukken URL i startsidefeltet og klik Anvend.
  Restore home page
(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Blankpage4.ru virus, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.
 • Klik på Tandhjulsikonet → Internet Indstillinger.
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg afkrydsningsboksen ”Slet personlige indstillinger” og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset
Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopSådan fjerner man Blankpage4.ru virus fra Microsoft Edge:

 
 • Åbn Microsoft Edge og klik på Mere (de tre prikker øverst til højre på skærmen), vælg derefter Indstillinger.
  Open settings
 • I vinduet Indstillinger klikker du på Vælg, hvad der skal ryddes.
  Choose clear
 • Vælg alt det, du gerne vil fjerne og klik på Ryd.
  Clear browsing data
 • Højreklik på Start og vælg Jobliste.
  Open task manager
 • I fanen Processer højreklikker du på Microsoft Edge og vælger Gå til detaljer.
  Go to details
 • I Detaljer kigger du efter poster kaldet Microsoft Edge – højreklik på hver af dem og vælg Afslut job for at sætte en stopper for de poster.
  End Edge task
Hvis den første metode ikke virker, kan du følge punkterne til den avancerede metode nedenfor. Sørg for, at du sikkerhedskopierer dine data, inden du fuldfører disse punkter. Si no puedes restablecer tu navegador a su configuración original y el problema persiste, deberás de escanear con un programa anti-malware.

TopSådan fjernes Blankpage4.ru virus fra Safari:

Fjern skadelige udvidelser

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger.
  Open preferences
 • Vælg Udvidelser og afinstaller Blankpage4.ru virusog andre mistænkelige udvidelser.
  Extensions
 • Hvis din startside er blevet ændret, klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Indstillinger og vælg Søg fanen. Tast det foretrukne URL i startside feltet.
  Reset homepage

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Blankpage4.ru virus, så nulstil indstillingerne i din browser til dens standardindstillinger.

 • Klik på Safari menuen øverst i venstre hjørne af skærmen. Vælg Nulstil Safari…
  Choose reset
 • Vælg hvilke indstillinger, du gerne vil nulstille (normalt er de alle valgt på forhånd) og klik på Nulstil knappen.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-blankpage4-ru-virus

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *