Blasteroids - Hvordan fjernes det?

Blasteroids

Blasteroids er endnu en irriterende adware, der, når den først er installeret, vil vise en masse annoncer i din webbrowser, når du surfer på nettet. Det er en browser add-on, der kan tilføjes alle populære webbrowsere, såsom Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome og selv Safari. Blasteroids’ annoncer kan dukke op i forskellige skikkelser, inklusiv billede, in-search, pop-up, pop-under og in-text annoncer. Denne adware er i kategorien PUP (potentielt uønsket program), på grund af de adskillige ondsindede aktiviteter, den udfører. Du bør være opmærksom på, at selv om Blasteroids ikke er et virus i sig selv, kan den få din PC inficeret, ved at omdirigere dig til farlige sider. Da den er en ad-supported platform, vil du se annoncer, der kommer fra tredje parter. Hvis du beslutter dig for at klikke på en af dem, vil du straks blive omdirigeret til tredje parters websider, der kan være inficeret af cyberkriminelle, og dermed skade din computer eller forbryde sig mod dit privatliv. Det er grunden til, at det hverken kan anbefales at klikke på de annoncer eller at have Blasteroids installeret i dit system. Endvidere vil den indsamle dine personlige oplysninger, såsom søgeforespørgsler eller søgehistorik. Disse data vil blive overført til tredje parterne. Denne information bruges som regel til at tilpasse annoncer efter den og gøre dem mere interessante for dig, så chancen for at du klikker på reklamerne stiger.

Blasteroids distribueres på samme måde som det meste adware – medfølgende andet gratis software. Når det er sagt, er du nødt til at være yderst forsigtig, når du installerer noget, der er downloadet fra mistænkelige websider, hvis du ikke ønsker også at få Blasteroids med. Du skal ikke springe trin over, og vælg en brugerdefineret eller avanceret installation. Læs alle Vilkår og Betingelser, og sørg for, at der ikke bliver installeret nogen som helst uønsket applikation. Hvis du ser, at noget, der er dig ubekendt, bliver tilføjet sammen med det andet, så skal du ikke tillade det. Hvis din computer allerede er inficeret med Blasteroids, skal du blot skanne den med et pålideligt anti-malware såsom Spyhunter eller malwarebytes, og det vil automatisk fjerne truslen. I tilfældet af, at du foretrækker at gøre dette manuelt, kan du følge vores trin-for-trin Blasteroids fjernelsesvejledning.

Ved brug af Kontrolpanel til at fjerne Blasteroids’ hovedkomponenter og installationsprogrammer

 1. Gå til Kontrolpanel. I Windows XP/Vista/7 åbn Start -”Kontrolpanel, Tilføj/Fjern Programmer eller afinstallér. I Windows 8 indtast Kontrolpanel i søgeboksen, derefter se efter Afinstallér et program. I begge tilfælde er du nok nødt til at bekræfte, at du er administrator på denne PC.
 2. Se efter Blasteroids og/eller lignende elementer på programlisten. Ved standardindstilling anbefaler jeg at fjerne Yontoo, Webcake, alt ”savings” og ”Coupon” relateret. Skanning med anti-malware programmer såsom Spyhunter eller Stopzilla kan give dig en ide om, hvilke programmer du ligeledes bør fjerne derfra.
 3. Luk Kontrolpanel.

Fjernelse af Blasteroids fra Internet Explorer

 1. Klik på Skruenøgleikonet -> Administrer Addons.
 2. Gå til Værktøjslinjer og Udvidelser. Fjern alt der har relation til Blasteroids og elementer, som du ikke er sikker på er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
 3. Luk Valgmuligheder.

Fjernelse af Blasteroids fra Firefox

 1. Indtast about:addons i URL feltet.
 2. Gå igennem Udvidelser og Addons listen, fjern alt, der har relation til Blasteroids og elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke genkender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
 3. Du kan valgfrit nulstille Firefox: gå til Firefox -> Hjælp (Hjælp i menu OSX brugere) -> Troubleshooting Information. Derefter Nulstil Firefox.

Fjernelse af Blasteroids fra Chrome

 1. Indtast chrome://extensions i URL feltet.
 2. Gå igennem listen med udvidelser og fjern programmer, du ikke har brug for, især dem der ligner Blasteroids. Hvis du ikke er sikker, kan du inaktivere dem midlertidigt.
 3. Genstart Chrome.
 4. Du kan valgfrit indtaste chrome:// settings i URL feltet, klikke på Avancerede indstillinger, rulle ned til bunden af listen og klikke på Nulstil Browserindstillinger.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Blasteroids, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-blasteroids

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *