BlueEagle ransomware - Hvordan fjernes det?

BlueEagle ransomwarevirus er lige blevet opdaget, og vi synes, at det er vigtigt at oplyse dig om den. Den blev først bemærket af en velkendt malwareforsker Michael Gillespie og offentliggjort på Twitter. Denne BlueEagle virus er ude på at inficere computeren og derefter kryptere de gemte filer i systemet. Hvis man gerne vil have fat i den unikke nøgle, der skulle kunne låse filerne op, er man tvunget til at betale en løsesum – det er kriminalitet og det er sådan, at svindlerne tjener penge.

Hvis du er blevet offer for denne infektion og langt de fleste af dine filer nu er låst, så hold dig til os og læs denne artikel. Vi vil udstyre dig med detaljerede oplysninger om selve infektionen og foreslå de mest effektive løsninger.


BlueEagle ransomware remove

Du undrer dig måske over, hvordan det lykkedes dette stykke malware at trænge ind i dit system. Sandheden er, at du sikkert selv har lukket det ind ved ikke at foretage så sikre handlinger på internettet. BlueEagle virus distribueres hovedsageligt af spam e-mails sammen med skadelige filer, der er vedhæftet e-mailen. Det vil sige, at hvis du åbner post fra spam-kategorien, løber du en stor risiko, og det kan vi ikke råde dig til at gøre. BlueEagle-infektionen kan også komme ind i systemet, hvis det er bundtet med software, der downloades fra torrents eller upålidelige hjemmesider. Så hvis du på bedste vis gerne vil sikre dig, at din computer ikke bliver inficeret med malware, så bør du beskytte den med anti-malwaresoftware, som har en realtidsbeskyttelse.

Beskrivelse af BlueEagle virus

Hvis det er for sent og virussen allerede befinder sig på din computer, vil den automatisk begynde krypteringsprocessen. Det er et almindeligt træk for ransomware, at de bruger en stærk AES-kryptering, som vi f. eks har set med Bad rabbit virus og Phobos ransomware blandt mange andre. Når virussen har scannet din computer for at finde de filer, der kan krypteres, vedhæfter den en udvidelse, ‘.SaherBlueEagleRansomware’, til de fleste af dem. På den måde ved du, at filerne helt bestemt er krypteret og ikke kan åbnes.

Når krypteringen er overstået, vil BlueEagle ransomware automatisk åbne et popup-vindue og ændre billedet på skrivebordet. Begge dele fungerer som en løsesumsbesked med en detaljeret vejledning, der beskriver, hvad du skal gøre for at betale for og modtage den unikke dekrypteringsnøgle, hvormed du kan låse de krypterede filer op. Beskedens originale tekst lyder som følgende:

###### Saher Blue Eagle Ransomware ###########

What Happened to my computer?

########################################

Nothing happened , Just your computer has been hacked and then you see a [Ransomware] on your screen ,

you have been hacked by (Saher blue eagle Ransomware)

this ransomware was coded by (Saher blue eagle)

So to sum up [All of your usable files have been encrypted safely].

########################################

How do i set my files free ?

########################################

You can use Decrypt in this Program, simply But it will ask you for a password ,

So to get the password you have to pay me at bitcoin and don`t close internet connection ,

because closing internet connection will lead you to lose Connection to AI (“Verci”) because every PC has it`s own signature ,

so if you don`t follow the steps you will lose your files forever .

########################################

How do I get password ?

########################################

Just we told you

Step #1 : Never Stop Internet connection

(you will be at risk)

Step #2 : Pay Bitcoin (1.25) and the AI will send you the Password (Once you receive password

Decrypt and reinstall new windows version).

Som du kan se, så bliver ofrene bedt om at betale 1,25 bitcoin, hvilket i øjeblikket svarer til 7070 dollars. Det er mange penge, og selvom de låste filer er så vigtige for dig, at du overvejer at betale løsesummen, så kan vi ikke råde dig til at gøre det. Der er ingen garanti for, at du vil få nøglen, efter at du har betalt.

Fjern BlueEagle ransomware

Vi har nogle gode og nogle dårlige nyheder. De dårlige nyheder er, at det på nuværende tidspunkt ikke er muligt at dekryptere filer, der er krypteret af dette farlige ransomware. Men hvis du imidlertid har gemt en sikkerhedskopi af dit system på en ekstern harddisk eller i Skyen, kan du gendanne systemet.

De gode nyheder er, at du kan fjerne virussens skadelige filer fra computeren, og det skal du gøre med det samme. Det er nemmest at downloade et anti-malwareprogram og scanne din computer med det. Brug f. eks Reimage eller SpyHunter, som begge er i stand til at håndtere den slags virusser på en effektiv måde.

Sidst men ikke mindst er du mere end velkommen til at kontakte os i kommentarfeltet i slutningen af denne artikel, hvis du skulle have yderligere spørgsmål vedrørende dette emne.

1. Hvordan fjernes BlueEagle ransomware ved hjælp af systemgendannelse?

Genstart din computer i Fejlsikret tilstand med kommandoprompt


I Windows 7 / Vista / XP
 • Start → Sluk → Genstart OK
 • Tast F8 uafbrudt, indtil vinduet med Avancerede startindstillinger dukker op.
 • Vælg Fejlsikret tilstand med kommandoprompt. Windows 7 enter safe mode

I Windows 8 / 10
 • Tast Power på Windows log ind skærmen. Tast og hold derpå Shift tasten nede og klik Genstart.Windows 8-10 restart to safe mode
 • Vælg Fejlfinding → Avancerede Indstillinger → Opstartsindstillinger og klik Genstart.
 • Når den indlæses, vælg Aktiver Fejlsikret tilstand med kommandoprompt fra listen i Opstartsindstillinger.Windows 8-10 enter safe mode

Gendan systemfiler og indstillinger.

 • Når Kommandoprompt tilstanden indlæses, tast cd gendannelse og tast Enter.
 • Tast derefter rstrui.exe og tast Enter igen. CMD commands
 • Klik ”næste” i vinduet, er der kommet frem. Restore point img1
 • Vælg et af gendannelsespunkterne, der er tilgængelige fra før, BlueEagle ransomware trængte ind i dit system, og klik derpå ”Næste”. Restore point img2
 • For at starte Systemgendannelse klik ”Ja”.Restore point img3

2. Fuldfør fjernelsen af BlueEagle ransomware

Efter at du har gendannet dit system, anbefales du at scanne din computer med et anti-malware program, såsom Reimage, Spyhunter for at fjerne alle de ondsindede filer, der har forbindelse med BlueEagle ransomware.


3. Gendan filer, der er påvirket af BlueEagle ransomware, ved hjælp af Shadow Volume Kopier

Hvis du ikke anvender Systemgendannelsesindstillingen i dit operativsystem, er der mulighed for, at du kan bruge Shadow Copy øjebliksbilleder. De lagrer kopier af dine filer på det tidspunkt, hvor øjebliksbilledet for systemgendannelsen blev oprettet. BlueEagle ransomware prøver som regel på at slette alle mulige Shadow Volume Kopier, så denne metode virker nok ikke på alle computere. Men det kan være, at virussen ikke har held med det.

Shadow Volume Kopier er kun tilgængelige med Windows XP Service Pack 2, Windows Vista, Windows 7 samt Windows 8. Du kan få dine filer tilbage via Shadow Volume Kopier på to måder. Du kan gøre det ved hjælp af native Windows Tidligere Versioner eller via Shadow Explorer.

a) Native Windows Tidligere Versioner

Højre-klik på en krypteret fil og vælg Egenskaber>Tidligere versioner fanen. Nu vil du kunne se alle tilgængelige kopier af den pågældende fil og tidspunktet, da den blev lagret i en Shadow Volume Kopi. Vælg den filversion, du gerne vil have tilbage og klik Kopier, hvis du gerne vil gemme den i en af dine egne mapper, eller Gendannelse, hvis du gerne vil erstatte den eksisterende, krypterede fil. Hvis du gerne vil se indholdet af filen først, skal du bare klikke Åbn.
Previous version

b) Shadow Explorer

Det er et program, der findes gratis på internettet. Du kan downloade enten en fuld eller transportable version af Shadow Explorer. Åbn programmet. I øverste venstre hjørne skal du vælge det drev, hvor filen, du leder efter, er lagret. Du vil kunne se alle mapper i det drev. For at få en hel mappe tilbage, skal du højre-klikke på den og vælge ”Eksporter”. Vælg derefter, hvor du gerne vil lagre den.
Shadow explorer

Bemærk: I mange tilfælde er det umuligt at gendanne datafiler, der er påvirket af moderne ransomware. Derfor anbefaler jeg, at du anvender et ordentlig cloud sikkerhedskopieringssoftware som sikkerhedsforanstaltning. Vi kan anbefale Carbonite, BackBlaze, CrashPlan eller Mozy Home.

Manuel BlueEagle ransomware fjernelse

Kilde: https://www.2-viruses.com/remove-blueeagle-ransomware

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *