Vlcplayer.blupak.com popup - Hvordan fjernes det?

Vlcplayer.blupak.com popup

Har du modtaget en Vlcplayer.blupak.com popup, der fortæller dig, at du skal opdatere en af dine players/afspillere? Pas på, for det er en falsk besked, der vises af en adware. Du skal aldrig klikke på den, hvis du ikke har lyst til at risikere, at din computer bliver inficeret. Hvis du gør det, vil du højst sandsynlig installere et potentielt uønsket program i din computer eller ende med at besøge en skadelig hjemmeside. Det anbefales på det kraftigste at fjerne Vlcplayer.blupak.com popup fra dit system, så snart du opdager den. For at gøre det automatisk, skal du scanne din PC med et anerkendt anti-spyware program, for eksempel Spyhunter, Malwarebytes eller StopZilla.

Om Vlcplayer.blupak.com popup

Vlcplayer.blupak.com popup frembringes af en adware, som normalt infiltreres i computersystemer uden brugernes tilladelse. Den kan vises i Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome. Når adwaren først er installeret, dukker Vlcplayer.blupak.com popup op hver gang, du søger på internettet. Som regel anbefaler den, at du downloader eller får en opdatering for VLC Players, HD Video Player eller anden applikation. Desværre har denne popup ikke forbindelse til noget lovligt program, så du skal ikke tage den for gode varer.

Hvis du klikker på ”Accepter”, ”Download” eller lignende knap på denne popup, vil du rent faktisk godkende at downloade en anden adware eller en anden ubrugelig applikation. I nogle tilfælde kan programmet omdirigere dig til en usikker hjemmeside, hvor dit system kan blive inficeret. Hold dig væk fra Vlcplayer.blupak.com popup og fjern den adware, der er ansvarlig for den. Du skal ikke stole på denne falske besked.

Vlcplayer.blupak.com popups Distributionsmetoder

En masse adware, der viser denne type falske beskeder, følger med gratis software fra internettet, såsom musikafspillere, videooptagere, PDF creators osv. Nogle download hjemmesider har visse adware bundtet til deres hovedinstallationsprogram. Hvis du ikke er opmærksom på installationspunkterne og bare klikker ”Næste” eller ”Accepter” knapper, uden at kontrollere hvad du går med til, kan diverse uønskede bundter blive føjet til dit system uden dit samtykke. Du anbefales på det kraftigste at tage installationsprocesserne seriøst og vælge en Brugerdefineret eller Avanceret indstilling i stedet for en Almindelig. Følg derefter hvert punkt omhyggeligt og fravælg alle indstillinger, der indikerer om installationen af ekstra ukendt software. Du skal aldrig acceptere noget, som du ikke er sikker på.

Det er stærkt anbefalet at køre en fuld systemscanning med et anerkendt anti-spyware program, for eksempel Spyhunter, og at afinstallere alle elementer, der kan have relation til denne popup. En systemscanning vil ligeledes garantere, at alle andre uønskede komponenter, der kan være blevet infiltreret som følge af adwarens aktivitet, bliver fjernet. Sørg for, at du opdaterer dit sikkerhedsværktøj til den seneste version, så du er sikker på en effektiv scanning. Neden for kan du finde en vejledning, der forklarer, hvordan du finder og fjerner den adware, der frembringer Vlcplayer.blupak.com popup, fra Kontrolpanelet, og hvordan du nulstiller dine browserindstillinger.

Sådan fjernes Vlcplayer.blupak.com popup

Sådan fjernes Vlcplayer.blupak.com popup ved hjælp af Windows Kontrolpanel

Mange hijackere og adware såsom blupak popup installerer nogle af deres egne komponenter som almindelige Windows programmer samt ekstra software. Denne del af malware kan afinstalleres fra Kontrolpanelet. Du kan få adgang til det, ved at gøre følgende:

 • Start → Kontrolpanel (ældre Windows) eller tryk på Windowstasten → Søg og indtast Kontrolpanel (Windows 8);
  Control panel
 • Vælg Afinstaller Program;
  Programs and features
 • Gå igennem en programliste og vælg poster, der har forbindelse til Vlcplayer.blupak.com popup
  Remove toolbars
 • Klik Afinstaller knappen.
  Uninstall
 • I mange tilfælde er anti-malware programmer bedre til at finde relaterede parasitter, så derfor anbefaler jeg, at man installerer Reimage og Spyhunter, som kan identificere andre programmer, der kan være en del af denne infektion.
  Scan with spyhunter

Denne metode vil ikke fjerne nogle browser plugins, så derfor skal du fortsætte til den næste del af fjernelsesvejledningen.

Fjernelse af blupak popup fra dine browsere

TopFjern ondsindede udvidelser fra Internet Explorer

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Administrer Tilføjelser.
  Add-on
 • Gå igennem Værktøjslinjer og udvidelser. Fjern alt, der har forbindelse med Vlcplayer.blupak.com popup samt elementer, du ikke kender, som ikke er lavet af Google, Microsoft, Yahoo, Oracle eller Adobe.
  Disable add-ons
 • Luk Indstillinger.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med blupak popup, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på Tandhjulsikonet -> Internet indstillinger
  Internet options
 • Vælg fanen Avanceret og klik på Nulstil.
  Reset settings
 • Vælg en ”Slet personlige indstillinger” afkrydsningsboks og klik på Nulstil.
  Reset approve
 • Klik på Luk i bekræftelsesboksen, og luk derefter din browser.
  Reset

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med er anti-malware program.

TopFjernelse Vlcplayer.blupak.com popup fra Chrome

 • Klik på menu knappen i øverste højre hjørne i Google Chrome vinduet. Vælg ”Indstillinger”.
  Open settings
 • Klik på ”Udvidelser” til venstre i menuen.
 • Gå listen med udvidelser igennem og fjern programmer, som du ikke har brug for, især dem, der ligner blupak popup. Klik på affaldsspand-ikonet ved siden af Vlcplayer.blupak.com popup eller andre tilføjelser, som du gerne vil fjerne.
  Remove extensions
 • Klik på ”Fjern” i bekræftelsesvinduet.
  Remove approve
 • Hvis du ikke er sikker, kan du deaktivere dem midlertidigt.
  Disable extension
 • Genstart Chrome.

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med blupak popup, så nulstil dine browserindstillinger til standard indstillingerne.

 • Klik på Chrome menuen (tre horisontale linjer) og vælg Indstillinger.
  Open settings
 • Rul ned til bunden af siden og klik på ”Nulstil indstillinger”.
  Reset settings
 • Klik på Nulstil i bekræftelsesboksen.
  Reset approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

TopFjernelse Vlcplayer.blupak.com popup fra Firefox

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet og vælg ”Tilføjelser” ikonet (eller tast Ctrl+Shift+A på dit tastatur).
  Select add-on
 • Gå listen med Udvidelser og Tilføjelser igennem, og fjern alt, der har forbindelse med blupak popup samt elementer, du ikke genkender. Hvis du ikke kender udvidelsen og den ikke er lavet af Mozilla, Google, Microsoft, Oracle eller Adobe, så har du nok ikke brug for den.
  Remove add-on

(Valgfri) Nulstil din browsers indstillinger

Hvis du stadig har problemer i forbindelse med Vlcplayer.blupak.com popup, så nulstil indstillingerne i din browser til standard indstillingerne.

 • Klik på menu knappen øverst i højre hjørne af Mozilla vinduet. Klik på ”Hjælp”.
  Help button
 • Vælg Fejlfinding information i Hjælp menuen.
  Troubleshooting
 • Klik på Nulstil Firefox.
  Refresh firefox
 • Klik på Nulstil Firefox i bekræftelsesboksen. Mozilla Firefox vil lukke og ændre indstillingerne til standard.
  Refresh firefox approve

Hvis du ikke kan nulstille dine browserindstillinger og problemet fortsætter, så scan dit system med et anti-malware program.

Automatiske fjernelsesværktøjer til Malware

Hent Spyhunter, der kan spore Malware afsløring
(Win)

Bemærk: Denne Spyhunter-prøveversion tilbyder gratis at finde parasitter, såsom Blupak Popup, samt hjælpe med deres fjernelse. begrænset prøveversion tilgængelig, Terms of use, Privacy Policy, Uninstall Instructions,

Removal guides in other languages

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *